Protez cebi üstte açılsa alt kısımdada eşitsizlik olur,meme uçlarında asimetri olurdu..Bence böyle bir sorun yok.3 Ayda meme tam şeklini almaz,daha değişeceklerr..Gögsünde bir kasılma,sertleşme gibi belirtiler olursa doktorunu bilgilendir..Yada şekil bozuklugu gibi..
Yeni üye olan kişileri güvenlik sebebi ile ekleyemiyorum..Kusura bakmayın..
Sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım tabi
Ben iz için krem kullanmadım.Doktorum gerek görmemişti,önermemişti.. Senin doktorun önerdiyse,bu kremi kullan dediyse kullan tabiDikiş izleri için kullandığınız özel bir şey var mı? Ben şu an sadece Fucidin merhem kullanıyorum. 1.5 ay oldu kıpkırmızı duruyor.
Seninle yaklaşık bir sene kadar öncede yazışmıştık forumda ve ekleyip fotoğraflarımı görmüştünben de yaptirmak istiyorum uzun zamandir ama ah su kilo alip verisim olmasakilomu sabitleyemiyorum o yüzden de yaptiramadim henüz.. planim söyle.. istedigim kiloya inip bi daha ki yaza yaptirmak .. ya da bu kis mi yaptirsam:) daha 22 yasindayim.. ilerde kilo alirsam ne olur onu da bilmiyorum korkuyorum bu yüzden :/ arzum, beni de ekleyebilir misin?
Seninle yaklaşık bir sene kadar öncede yazışmıştık forumda ve ekleyip fotoğraflarımı görmüştünDaha karar vermedinmi sen?
Ciddi bir kilon varsa ve vermen gerekiyorsa tabiki hemen ameliyat önermem.. Sonbahar,kış mevsiminde ameliyat olan tabiki daha iyidir..
Ben iz için krem kullanmadım.Doktorum gerek görmemişti,önermemişti.. Senin doktorun önerdiyse,bu kremi kullan dediyse kullan tabi
İzler biraz kişisel duruma göre iyileşiyor ve silikleşiyor..İnşallah zamanla çok silik bir biçime gelir
Meme ucu kesisi ile ameliyat oldum benKızlar selam herkese ameliyat izinleriniz göğüs ucumu, göğüs veya koltuk altımı. Hangi yöntemi önerirsiniz. Şu an için böyle bir düşüncem yok ama ilerisi için 2-3 sene sonra göğüslerimde bir değişiklik isteyecem bu gidişle :)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Meme ucu kesisi ile ameliyat oldum benÇok rahat,iz bırakmayan bir yöntem..Bahsedildiği gibi hissizlik,süt kanallarına zarar verme gibi riskleri yok .Uzman ellerde harika sonuç alabilirsin
Her kesi yöntemini yapabilen,kişiye uygun kesiyi ve yöntemi tercih eden,başarılı uzman bir doktor ile görüşürsen sana uygun olan tüm detaylar anlatılır ve tavsiye edilir..Mutlu sonuca gidersin böylelikle
Hayırlısı olsun..[/
Teşekkür ederim bilgilendirme için...
Ben iz için krem kullanmadım.Doktorum gerek görmemişti,önermemişti.. Senin doktorun önerdiyse,bu kremi kullan dediyse kullan tabi
İzler biraz kişisel duruma göre iyileşiyor ve silikleşiyor..İnşallah zamanla çok silik bir biçime gelir
Merhaba hanımlar
Ben 28 Ocak'ta mem büyüme ameliyatı oldum. Başta sol kolum çok uyuşuyordu sonra ağrıya döndü şimdi ise iyi. Hala sporcu sütyeni takıyorum. Dikişlerim hala tam kapanmadı gibi bu normal mi?
Masaja da yeni başlattı doktorum. Sol tarafım ağrıyor ama hala.
Lütfen tecrübeli arkadaşlar cevap yazsın
ya nasıl kilo alınca göğüsten alıyorsunuzevet canim hatirliyorum yazistigimizi ama yeniden görmek istedim :) o zaman da ayni sorun vardi iste.. ben kilo verdim ondan sonra..ama yazdan bu yana yine 8 kilo aldimciddi kilom yok biraz fazlaligim var ama ben bu kilo ile yaptirmak istemiyorum aslinda. Gögüslerim kilo verdikce kücülüyor ve ben zayif oldugumda o vucuduma göre sekillensin istiyorum.. eskiden kiloluydum ben.. boy 1.70 civari 89 kilodan (2011) 69a indim simdi yine ciktim 77ye ama 2 yildir 70lerdeyim.. hedef kilom 60 iste bakalim cesaret edebilecek miyim :S cok istiyorum ama kilomu koruyabilecegime güvenemiyorum.. burnumu yaptirdim da bu meme ameliyati cok daha zor kiloya bagli oldugu icin... neyse sabiiiir :))
ya nasıl kilo alınca göğüsten alıyorsunuzbenim belimden yukarsında gram et yok keşke azcık göğüsten alaydım bende
hehe ben gögüsten kollardan sirt bölgesinden aliyorum .. bacaklarim ince.. ama orantisiz degil :) ama gögüsten alinca sarkik duruyor hos degil yani:) ben de yaptiracam sizler gibi insss :)
ahh su sol tarafff birçok kisi sol taraftan çekiyordaha çok yenisin canım düzelecekler elbet zamanla 3 ayım doldu halen daha arada ağrılarım oluyor
Ayynen canim ya bu sol taraf neymis boyle hala sisligim tam inmedi benim orada( 6. Aya kadar beklemek lazim galiba
Rica ederim canımBir şey önermedi henüz. Masaja da yeni başladım belki onunla birlikte daha iyi olur
Cevabın için çok teşekkür ederim Arzum
O sabırdan yine ihtiyacım olacak...Heöde çççooooookkkkkkkkkk....evet su ameliyat sayesinde sabırlı olmayı öğrendim valla ben