arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Geçmiş olsun öncelikle Bu bir ameliyat sonuçta,birçok komplikasyonları olan bir ameliyat diğerleri gibi..Bazı sorunların yaşanması gayet normal bir durum.Önemli olan bilinçli olmak,doktor kontollerine düzenli gitmek,doktorun önerilerini dikkate almak ve kendimizede dikkat etmek tabikide

Ameliyattan sonra gögüsden lıkıır lıkır ses gelmesi,protezin oynadıgını hissetmek gibi durumlar gayet normal durumlardır.Endişe etmeyin Proteziniz henüz yer edinmedi ve ödemlerden dolayıda içeride bir hava boşlugu gibi bir durumun oluştugunu düşünün içi su dolu..Protezin etrafındaki o doku zamanla yok olacak,proteziniz açılan cebe oturacak ve rahatlayacak.Bu durumdada gögüsleriniz gayet normal görüntüye ve kıvama gelecek
Ben çok memnunum tabiki Hiçbir zaman keşke yaptırmasaydım demedim,Allahımda dedirrtmesin..Meme candır Hiç endişe etmeyin,herşey zamanla normale dönecek.Yaza kadar çok daha iyi olup keyfini sürmeye başlarsınız

Ya bu kadar cabuk cevap gelecegini gercekten hic dusunmemistim cansiniz can 😘. Aslinda o kadar guzel oldularki bende biranevvel bu panikten kurtulmaya calisiyorum. Allahim kimseye yasatmasin tabiiki ama sadece bana has durum olmadigini bilmek rahatlatiyo insani. Gecen sene basen ve ic bacak bolgesine lazer lipo oldum bu kis hamilelik gecirdim (6 ayda 8 kilo aldim ve maalesef bebegimi kaybettim). o kilo yuzunden lipo oldugum bolge cokuk cokuk oldu. gogusler zaten oglumu emzirdigim ve bu ikinci dogumda sut kesici haplari kullandigim icin kendinden iyice gectigi icin bu ameliyat benim icin cok onemliydi. Ay cok uzattim sorry Cok tesekkur ederim

Rica ederim Onlıne oldugum için alıntı yaptıgınız yorumu hemen gördüm ve cevap yazdım
İnanın,yaşadıgımız bu durumu forumda veya forum dışında birçok ameliyat olan bayan yaşıyor yaşadı.Ama herkes yazmıyor işte ! Güllük gülistenlık gibi gösterilmeye çalışılıyor bazen.Oysa bu bir ameliyat ve vücudumuza yabancı bir cisim koyuluyor sonuçta.Tepki verebilir vücut,komplikasyonlar olabilir.Bu doktor hatası değildir,bizim bir hatamız yanlışımızda değildir.Bu bir komplikasyondur ve normal bir durumdur,olabilir yani...
Çok çok geçmiş olsun..Bebeğiniz cennette sizi bekliyor olacak,o bir melekti..
Allahım geride kalan yavrularımıza uzun,hayırlı,sağlıklı ömür versin.Onların acılarını göstermesin bizlere...

Aminn Allahim korusun kollasin esirgesin her yavruyu anasina bagislasin insallah. Tekrar sagolun cok opuyorum KK size minnettardir :))
A

Merhaba Arzum,

Öncelikle su sanal alemde senin kadar pozitif, içten, paylaşımcı, yardımsever ve dürüst bir kişi görmedim. Senin Hasan Hoca'yı meme estetiğinde övmenden yola çıkarak kendisine ben de ameliyat oldum ve cok memnunum. Senin yorumlarını okuyarak da süreci atlatmaya çalışıyorum. O kadar güzel ve detaylı yazmışsın ki, hoca ile konuşmama gerek bile kalmadı. Ameliyatı oldum çıktım.

Birkaç sorum olacaktı ama.. Şimdi ben de yara izi var. Bu yara izini geçirmek için hangi kremi önerirsin? Bir de canım ya, benim goguslerimde hafif tüylenme olmaya başladı. Agda ile aldırsam mı aldırmasam mı? Sen de bunları deneyimlemiş biri olarak, bu soruların cevabını verirsen cok mutlu olurum.

Her sey için sagol varol..

Merhaba Medussa

Memnun kaldığın sonuçların olmasına çok çok sevindim Çok çok geçmiş olsun sanada Elimden geldigince açıklamalı ve bilgilendirici yorumlar yapmaya çalışıyorum.Yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana

Kesi yeri için ben krem yada bant kullanmadım,Hasan bey önermedi benim için canım.Eğer sanada önermediyse kullanma.Kontrollerine gittikçe duruma göre önerileri olacak zaten
Gögüste,vücutta hafif tüylenme olabiliyor evet.Kışın beni çok rahatsız etmiyor ama yazın rahatsız edebiliyor bazen maalesef.Sadece o bölgeyi almakta olmuyor.Bu sefer diğer yerler göze batıyor,benim karın göbek kısmımdada hafif tüyler var..Yazın denize gittigimde oksiyenli su döküp sarartıyorum :)) Yada tüy sarartıcı kremler var,onlardanda kullanılabilir.Ağda olmaz heryere,tüy dökücüde kullandım komple vücuduma.Ttaile gittigim zaman yapıyorum genelde.Tüylerde çoğalma,rek koyulugu olmadı bende.Nasılsa aynısı çıktı.Çok çabukta çıkmıyor zaten,kıl kökleri güçlü değil..Bence bu yöntemleri deneyebilirsin.Erken zamanda gögüse ağda yapmakta iyi olmayabilir bence

Arzumcum,

Çok teşekkür ederim cevabın için.. Yine detaylı detaylı yazmışsın

Ben normalde her yerime agda yaptırıyorum. Hatta göbeğime yaptırdım ama silikondan sonra memenin üstüne agda yapmaya korktum. Tüy saratıcı sevmiyorum ben. Tüylere gıcık oluyorum Şimdilik Hasan Bey ve Seval Hnm veya Buket Hnm bakımı yaparken ayıp olur diye temiz gitmek istedim. Tüylü tüylü hoşlanmıyorum.

Bu arada umarım sen de ameliyatından memnun kalmışındır. Kombine ameliyatların cok zorlu geçmişti. Forumda bir tek seni takip ediyorum. Gerçi Hasan Hoca yine döktürmüştür..

Ya diren yerleri de siyah siyah delik gibi kaldı. Onlar zamanla yok olur mu? Onlara da sinir oluyorum

Hep mutlu ol canım.

Evet,bende sarıda olsa tüyleri sevmiyorum.O yüzden komple yok etmek daha iyi Ama gögüse ağda gibi birşeyi sürüp çekmek sakıncalı olabilir.Tüy dökücü daha mantıklı bence
Kombin ameliyatım zor geçti evet.Ama güzel sonuçları almaya başladıkça o zorlukları unutmaya başlıyorum tabi :)) Şimdi çok daha iyiyim,zamanla çok daha iyi olacak inşallah Her hafta kontrole gidiyorum.Doktorum süreci görmek istiyor,bir komplikasyon olmasından korkuyoruz tabi ama şimdilik herşey yolunda Hasan bey becerisini,ustalıgını bir kez daha kanıtladı valla

Dren yerleri tabiki zamanla iyileşecek ve yok olacak endişe etme Bu yaz dikiş yerlerini ve dren yerini denize gittiginde,güneş gördügünde bol bol yüksek koruma faktörlü güneş koruyucusu ile koruman öneririm canım.Herşey zamanla olacak,endişe etme kendine zaman ver

Arzumcum,

Çok soru soruyorum, kusra bakma.. Bazı soruları Hasan Bey'e sormaya utanıyorum Bazen bana çok kızıyor ve genelde de cok yoğun.

Benim gogus uçlarım bana biraz sivri gibi geliyor. Su an bez sütyen kullanıyorum ve t-shirt veya body falan giydiğimde direkt belli oluyor göğüs uçlarım.. Eskiden hem meme uçlarım sivri değildi ve ben destekli sütyen kullandığımdan asla memelerimin sekli belli olmuyordu. Cok sivriler, güzel belki ama simdi dışarıdan bakan biri t-shirtun içinden sekli görebiliyor. Yaklasık 3 ay bu sporcu sutyenini kullanacağım malum ve yaz da geliyor, t-shirt giyiyor olacağım. Annem makyaj temizleme diski koy dedi ama sence ne yapmalıyım?

Tekrar cok teşekkür ederim sarı meleğim tüm cevapların için..

:)) Rica ederim,rahat ol İstediğin kadar soru sorabilirsin,bilgim dahilinde cevaplamaya çalışırım canım

Ameliyattan sonra benimde meme uçlarım çok sivri idi.Sütyen kullanmama rağmen belli oluyordu.Aslında çok sexy bir durum ama rahatsız ediyor işte Ama zamanla yok oluyorlar maalesefmi desem,merak etmemi desem bilemedim 6-7 ay sürebilir bu durum,belki bir sene.Kişiden kişiye göre değişiyor..Ben Ay yıldız mağazasından gögüs ucu saklama aparatı almıştım.Her iç çamaşırcı magazasından bulabilirsin bu aparatı,Pentidede var.Onlardan kullanabilirsin,emziren bayanlar için gögüs ucu pedleri var,onları sütyen içine koyup kamufle edebilirsin.Sen bilirsin yani hangisi ile rahat edebilirsen

Çok teşekkür ederim Arzumcum, göğüs ucu saklama aparatı olduğunu senden öğrendim Ben bir bakayım Penti'ye..
Yoksa cidden makyaj temizleme diski koyacaktım

Kendine çok iyi bak..

Çok teşekkür ederim Arzumcum, göğüs ucu saklama aparatı olduğunu senden öğrendim Ben bir bakayım Penti'ye..
Yoksa cidden makyaj temizleme diski koyacaktım

Kendine çok iyi bak..
Bak canım,silikon bir aparat oluyor.Yapıştırıyorsun gögüs ucu kahverengi bölgeye

Sende çok iyi bak kendine ve memişlere

Sağol canım

Bugun gittim kendime göğüs ucu saklama aparatı aldım, henüz denemedim. Yeni İnci marka.. Her yerde yok, 3 dükkana sordum bulana kadar

Ben bir kere iş toplantısında idim. Bir bayanın gogus uçları gozukuyordu ve toplantıdaki tüm erkekler direkt kadının göğsüne odaklandılar. O an ben kendimi cok kötü hissetmiştim. Ameliyattan sonra da ne giysem aynı görüntüyü ben yasıyorum. Şimdi işyerinde falan olmaz yani Allah bu aparatı icat edenden bin kez razı olsun, tam hayat kurtarıcı.

Senden ise milyonlarca kez, böyle bir aparattan beni haberdar ettiğin için sarı melek

Bu arada Hasan Bey senin forumda insanları bu kadar bilgilendirdiğini biliyor mu? Resmen onun asistanı gibisin, cok bilgilisin...Bu aparatı kendisi bilmiyordur belki de

Arzu arkadaşım benimde sana sorularim olck.ben gogus alti kesisiyle bu ameliyati olmk istiyorum.temmuzda olucm ins.fakat esimin haberi olmyacak.bir ay kalicm istanbulda.en kucuk damla silikon istiyorum. Silikon takildigi bariz belli oluyomu yani cok sert mi oluyo goguslet.birde ele silikon geliyomu

Aradığın zaman bulamazsın zaten,değerli olur

Meme ucu tabiki çok dikkat çeker Hem erkeklerin hemde kadınların Bu aparat meme ucunu gizliyor evet ama tek olarak kullanayım dersen,hani mesela sırtıı açık bir elbise giyinip sütyen takmayayım diye düşünüp aparatla meme ucunu gizleyeyim dersende meme ucunda halka şeklinde bir çıkntı oluyor.Bu seferde meme ucunda bir aparat oldugu belli oluyor yani.Keşke daha gizli olabilecek bir şekilde yapabilseymişler Sütyen altından kullanmak için ideal ama

Rica ederim Hepimiz aynı süreçlerden geçtik.Hepimiz aynı tarz sorunlar şikayetler yaşadık.Bizler bilinçlendik,şimdi sizler gibi yeni arkadaşları tecrübelerimizle bilinçleştiriyoruz :13:

Ben sadece Hasan beye ameliyat olanlara yardımcı olmuyorumki.Tüm doktorların hastalarının ne sorunları,soruları olursa bilgilendiriyorum Ayrım yok

Canım,Damla silikon koheziv jelin en sert kıvamındadır.Yuvarlak silikonun üç derecesi vardır,1,2,3 diye.1. Derece en yumuşak halidir,2. derece orta sert,3. derece ise en sert kıvamıdır.Dala silikon şeklini koruyabilmesi amacı ile 3. derece en sert kıvamda üreetiliyor..Öncelikle bu bilgiyi vereyim sana
Yuvarlak protezlerde genelde,özel bir durum olmadıgı sürece en yumuşak yani 1. derece kıvamda olan protez kullanılıyor.Buna rağmen tabiki ilk altı ayda gögüsler ödemden dolayı ve protezin tam olarak cebine oturmadıgından dolaı sert oluyor.Bu durum tercih edilen yönteme göre,kişinin meme dokusunun azlıgı çokluguna göre,emzirmiş yada bekar olmasına göre değişkenlik gösteriyor tabi.Fakat ne olursa olsun bir aylık gibi bir süreçte gögüs asla ama asla normal bir kıvama yada görüntüye gelmez,gelemez.Şekil olarakta garip olur zaten,ayrıca dikiş izinde saklanabilecek bir durumda olmaz.Yani bunu eşinden saklaman imkansız..

Arzucum benim 2 cocugum var.mayista emzirmeyi sonlandiracgm.ilkinden tecrubeliyimki emzirmeyi birakinca sonuyo goguslerim.ben en kycuk cc olanini taktirmak istyrdum hem belli olmasin hemde omuzlarim ve ust bedenim zaten genis buyuk goguslerle dahada iri gorunmeyeyim diye.ameliyat gogus alti istememin sebebi izlerin orda gorunmemesi.ki zaten meme ucumun cok kucuk oldugunu soylemisti bir doktor.ayni zamanda bacaklarima yag enjekte ettirmyi dusunyrum ikisi bir amelitta bitsin istemistim.esime soylesem zaten cok kizar.bu konuda cok kapali bir kisi.ama kesin belli olur diyosun oylemi

Valla yağ dolgusuda kolay bir işlem değil.Yağ alınan yerler çok ağrıyor,en az bir ay..Yağ enjekte edilen yerin ağrısıda oluyor,ayrıca çok şişiyor.Bir müddet korse kullanman gerekiyor.Bu işlemleri eşinden gizli olabilecegini,bu durmun fark edilmemesi yani çok zor
Ayrıca üst bedenin,omuzların genişse küçük cc olmazki! Belirli bir sınır olacak kullanılacak cc lerde.Buna doktorun karar verecek,tabi sen küçük olsun dersin yinede ama çokta küçük olursa ameliyat olduguna değmezki.. :44:

Arzucum esim 1 ay bizim yanimizda olamayacak.yag enjekteyi kesin yaptrcm.cunku 1 aya kadar iyi olacgmi düşünüyorum. Ama silikon isi biraz tedirgn ediyo beni dogrusu.acaba gogusleromede yag enjekte ettirsemmi bilemedim.simdi emzirdgm icin goguslerim dolgun.ama emzirmeyi birakinca 80 a cup olucak.en azindan 80 b cup olursa su ankiyle ayni olacagndn esimin fark etmycgni dusunuyorum.ama cok sert ve sanki icibde bisey oldugu ele sertlik falan geldigi gibi durumlar varsa biraz zor olur saklamak.

Gögüse yağ enjeksiyonunu,yani sadece büyütmek amacı ile yapılan yağ dolgusunu asla önermem !! Emzirme bittikten 6 ay sonra ameliyat öneriliyor,gögsüten sütün tamamen bitmesi gerek..İlkk altı ay şekil ve kıvam bakımından kesinlikle normal gögüs formunda olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…