arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

umarım benim de dalgalanma sorunum çözülecek bu yaz. teşekkür ederim.
Rica ederim Birkaç doktordan fikir almakta fayda vardır her zaman.. Operasyondan önce karar verdiğin doktor ile iyice konuş.Sonrası olacak süpriz şeyler içinde konuş.Yani tekrar dalgalanma ortaya çıkarsa ne yapabilir gibi
Benim doktorumlada görüşmeni tavsiye ederim,muayene ücretsiz nasılsa fikir alırsın..Tabi Istanbulda isen :)

mutlaka. neyse ki doktor seçme sorunum yok. hallettim o kısmı çoktan. yazdım sana. sağolasın

Son düzenleme:
ben daha önce sana göndermiştim. sen eklemeyince rahatsız olduğunu düşünüp geri çektim isteği. şimdi bakarım.
Canım,foruma her girdiğimde o kadar çok arkadaşlık teklifleri alıyorumki hepsini tek tek değerlendirmek inan çok zor oluyor.. Meme estetiğiile alakalı olanda gönderiyor olmayanda..
Bu konu çok hassas bir konu aslında..Neyse.. :))

burun ameliyatı için üye oldum ben de foruma. meme ameliyatı da olduğum için zamanında oraya da bakayım dedim. benim hikayem de böyle.
iyiki de bakıvermişim. yağ enjeksiyonu yptıranları gördüğüm iyi oldu. risus ve sen dışında kimseye de rastlamadım açıkçası.

Aslında benden sonra gögsünde dalgalanma olupta yağ enjekte ettiren birçok arkadaş var ama foruma pek takılmıyorlar :) Hepsinin sonucu başarılı ve bana önder oldugum içinde duacılar :))
İnşallah sende mutlu sonuçlara gidersin canım

iyi madem. sabırsızlıkla bekliyorum yazı.

arzumcum bişey sormak istiyorum dün ameliyat olalı tam bir ay oldu 320 cc ultra high profile kas altı meme altı kesisi ile ameliyat olmuştum.yumusama farkedilcek derecede var ama sol gögsümde protezi hissediyo gibiyim bazen bide meme ucunun alt kısımlarında azcık hissizlik var acaba bu normal mi ?tabiki yerine oturması için daha çok zaman var ama sizlerde böyle bişey oldu mu hiç burdan resim ekleyemiyorum suanda ama aksam eve gidince atıcam umarım bu durum herkeste olan bişeydir :18:

Bir aylık süreçte ve özellikle kas altı yönteminde bu tarz hissizlik yaşamak normal tabiki.. Ne kadarda olsa her keside ve özellikle protez için açılan cepte bazı sinirler zarar görüyor.Fakat zamanla bu zarar gören sinirler,dokular kendini yeniliyor ve herşey normale dönüyor..
Protezi hissetme durumuna gelince bu durum geçici olabilir.Bazen gittikçe belirginde olabiliyor..Hatta dalgalanma sorunu dediğimiz sorunda ortaya çıkabiliyor.Meme dokusu çok az oldugu yerlerde ve durumlarda bu sorunlar olabiliyor.Zamanla protezin etrafnı zararsız olabilecek bir kapsül oluşacak ve bu kapsül bu sorunu saklayabilir.. Zamanla gözlemleyerek ve kontrol altında izlenmesi gereken bir süreç olacak bu.Düzenli doktor kontrollerine git ve yaşadıgın,fark ettiğin sorunları doktorunla paylaş ve kontrol altında ol canım..Umarım geçici durumlardır

ay canım ya inş geçici bi durumdur yarın gidicem dr a bakalım azcık ağrı hissediyorum işte sanki aşağıdan düşcekmiş gibi geliyo diorum acaba oynuyo mu acaba içerde bakalım işte inş herhangi bi sorun yoktur cok sağol canım benm çok yardımcı oluyosun sende olmasan napardık bilemiyorum

Kızlar bana ameliyattan bir süre sonra kullandığınız nbb sporcu sütyeninin linkini atarmısınız. Gittiğim hiçbirlerde bulamadım. Internet'ten alıcam son çare.yardımcı olursanız sevinirim 😊

Kızlar bana ameliyattan bir süre sonra kullandığınız nbb sporcu sütyeninin linkini atarmısınız. Gittiğim hiçbirlerde bulamadım. Internet'ten alıcam son çare.yardımcı olursanız sevinirim 😊

canım benim ağırlıkta kullandığım nbb sporcu sütyen budur http://www.loya.com.tr/NBB-2411-SEAMLES-BUSTIYER-KAPLI,PR-68428.html birde ayyıldız var http://online.ayyildiz.com.tr/U49,23,estetik-operasyon-sonrasi-sutyeni-sutyen.htm ... günlük olarak nbb ile daha rahat ediyorum ve sana tavsiyem small beden almalısın

Sagoll frezyamım 😉 kaç çeşit aldım mağazalardan ama rahat edemedim. Nbb bin namını çok duydum bulamadım gittiğim yerlerde şimdi netten veriyorum siparişi 😀

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…