arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Evet :/ benimde belki olacak burun konusunda kararımı verirsem ama düşünmüyorum şimdilik ameliyat acısından çok ameliyathanenin soğukluğu beni korkutuyor
Hastaneye yatış için gitmek,odada yapılan hazırlıklar,doktorun odaya gelmesi ve son görüşmenin yaşanması,sedyenin geldiğini hissetmek,onun üzerine yatıp kuzu kuzu ameliyathane yolunu tutmak...:18: Hepsi kalbi bir anda durduracak sebepler Narkoz alımını çok seviyorum,yani gözlerin kapanması,kapnamaması için direnmek Ama uyanış anıda fena oluyor.İlk başta ne oluyor oluyor insan,ameliyat olduğunu hatırlamıyorsun,ağrı ve doktorumun Arzumcuğum uyan,herşey çok güzel oldu,hadi korkutma bizi..demesi kafada dank ediyor Ve sıkıntılar başlıyor..
Şimdiki ameliyatımdan daha çok korkuyorum.Üçüncü kez olması,burnumun tıkalı olacağı,ağızdan nefes alma durumunda olmam beni endişelendiriyor.Yüzüm çok şişecek,moraracak,gözlerimi bile açamayacağım belkide..
Burun ameliyatı ile birlikte göz kenarlarım yukarı doğru çekilecek,çeneye ve elmacık kemiklerine yağ enjekte edilecek...Yani değişeceğim
Allah yardımcımız olsun,dualarınızı eksik etmeyin noooluuuurrr...
Tamamdır çok teşekkür ederim tekrar. Herhalde hepimiz çok sabırsızız

Kadınların yapısında var sabırsızlık Bende çok sabırsız olacağım zamanlara doğru gidiyorum

inş sorunsuz atlatacaksın duamızı eksik etmeyiz elbette

Evet maalesef Sen ne ameliyatı olacaksın? Ben oraları kaçırmışım yine..
Üçüncü burun revizyon ameliyatını olacağım..Elmacık kemiklerime yağ enjekte edilecek,çeneye yağ enjekte edilecek,göz kenalarım aşşagıya doğru,orası yukarıya doğru çekilecek ... Belki bel gamzeside araya sıkıştırılabilir

Hehehehe :))))) Aminnnnnnnnnn :))))

canım yaa msj atamadım ben sana 50 msj olmadan atamıyor muusumm hepsi silinince buradan yazım sana

canım benmkide öyleydiii bende öle hepsi silindi sandım 3 kişi gösteriyordu daa sonradan farkettim silinmemiş sadece orada 3 kişi gösteriyor daha fazla yerine tıkla hepsi ekli aslında silinmedi mesajlarımız silinmiş 25 msj yapamadan göremedim ben

cicişler çookk küçük geliyor bana hiç memenun değilim.. senin nasıl oldu son halleri resim eklemicen mi?

anladım canım senındemı bana da gucuk gelıorlar :))) yapma ama bence cook guzel gorunuyorlar sen alısmıssın sanırım onlara :))) kucuk gelmeye baslamıs :)) benım ıyı cok sukur henuz yenı foto yuklemedım bır ara :))) kendıne cook ıyı bak canım gorusuruz

Önümüzdeki hafta buğün inşallah canım.. :18:Haftaya buğün,bu saatlerde kimbilir nasıl acılar ve ağrılar inde olacağım acaba..Aşlah yardımcım olsun..
Arzum cnm ben gulayferdgmz cnm dun sitede yapilandirma olunca benim adresim de çöktü. Bu adresi aldi kizim bana.beni yine eklermisin kuzum yaa.resimlerime bakinca anlarsin zaten :)))

Frezyamm cnm ben gulayferdgmz beni eklermisin tatlim sitr cokunce benim adresimede bisey oldu.bu yeni adresi aldik.simfi ekli olan arkadaslarima tekrar yaziyorum eklesier diye.arzum77 la basladim ilk sen ikinci yazdigim arkadasimsin.

Ya kizlar bisey sorucam size tecrubeli olanlariniz bilir en azindan ayin 5inde iki ay olucak ameliyat olali biraz tempolu yuruyunce sol gogsumde sanki silikon oynuomus gbi hissediyorum yani oyle bir his var sag gogusum gayet normal hicbisey hissetmiyorum ama sag gogsumde sola gore daha sis ve sert son olarakta gogus uclarim ne zmn normale doner acaba cogunlukla gergin kuculmuyo cok fazla sanirim bana 320cc cok geldi:/

Canım,nasıl oldun?Protezler henüz yerine oturmamıştır.Ara sıra bu tür şeyler hissetmen normal zamanla düzelir merak etme Tek ggüs her zaman daha farklı iyileşiyor.. Şimdi nasılsın?

Son düzenleme:

Arzum hanim oncelikle okuduklarimdan anladigim kadariyla cok yardimci ve destekcisiniz herkes adina cook cook tesekkur ediyorum bende gecen hafta sali gunu kas zari alti 300cc mentor protez ameliyati oldum. Bu sivi birikmesi daha hastaneden cikmadan oldu bana da sol gogsumde ve tekrar kisa bi operasyona alindim. Bu durum bende inanilmaz panik yapti hala bisey olacak diye korkmaktan goguslerimin keyfini cikaramiyorum 😭 bugun kontrolum var ve kendimi cok dinledigimden midir nedir sag gogsumdeki yani ikinci operasyon olmayan gogsumdeki protezi hareket ettikce oynamasini hissediyorum deliricem artik bu yazdiklarinizi okumak biraz rahatlatti beni gerci. Simdi sizde hic bir sorun yok ve gayet mutlusunuz dimi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…