O sabırdan yine ihtiyacım olacak...Heöde çççooooookkkkkkkkkk....
Evet :/ benimde belki olacak burun konusunda kararımı verirsem ama düşünmüyorum şimdilik ameliyat acısından çok ameliyathanenin soğukluğu beni korkutuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O sabırdan yine ihtiyacım olacak...Heöde çççooooookkkkkkkkkk....
Rica ederim canım Iz için krem yada bant öneriliyor ama bazen gerek görülmüyor.Doktorun önermediyse birşey kullanma,kontrole gittiğinde sorabilirsin.Hatırlatma olur hem,açıklama yapar
ahh su sol tarafff birçok kisi sol taraftan çekiyor daha çok yenisin canım düzelecekler elbet zamanla 3 ayım doldu halen daha arada ağrılarım oluyor
Hadi ya çok şaşırdım :18: peki dikişlerin ne durumda?
Hastaneye yatış için gitmek,odada yapılan hazırlıklar,doktorun odaya gelmesi ve son görüşmenin yaşanması,sedyenin geldiğini hissetmek,onun üzerine yatıp kuzu kuzu ameliyathane yolunu tutmak...:18: Hepsi kalbi bir anda durduracak sebepler Narkoz alımını çok seviyorum,yani gözlerin kapanması,kapnamaması için direnmek Ama uyanış anıda fena oluyor.İlk başta ne oluyor oluyor insan,ameliyat olduğunu hatırlamıyorsun,ağrı ve doktorumun Arzumcuğum uyan,herşey çok güzel oldu,hadi korkutma bizi..demesi kafada dank ediyor Ve sıkıntılar başlıyor..Evet :/ benimde belki olacak burun konusunda kararımı verirsem ama düşünmüyorum şimdilik ameliyat acısından çok ameliyathanenin soğukluğu beni korkutuyor
Tamamdır çok teşekkür ederim tekrar. Herhalde hepimiz çok sabırsızız
Hastaneye yatış için gitmek,odada yapılan hazırlıklar,doktorun odaya gelmesi ve son görüşmenin yaşanması,sedyenin geldiğini hissetmek,onun üzerine yatıp kuzu kuzu ameliyathane yolunu tutmak...:18: Hepsi kalbi bir anda durduracak sebepler Narkoz alımını çok seviyorum,yani gözlerin kapanması,kapnamaması için direnmek Ama uyanış anıda fena oluyor.İlk başta ne oluyor oluyor insan,ameliyat olduğunu hatırlamıyorsun,ağrı ve doktorumun Arzumcuğum uyan,herşey çok güzel oldu,hadi korkutma bizi..demesi kafada dank ediyor Ve sıkıntılar başlıyor..
Şimdiki ameliyatımdan daha çok korkuyorum.Üçüncü kez olması,burnumun tıkalı olacağı,ağızdan nefes alma durumunda olmam beni endişelendiriyor.Yüzüm çok şişecek,moraracak,gözlerimi bile açamayacağım belkide..
Burun ameliyatı ile birlikte göz kenarlarım yukarı doğru çekilecek,çeneye ve elmacık kemiklerine yağ enjekte edilecek...Yani değişeceğim
Allah yardımcımız olsun,dualarınızı eksik etmeyin noooluuuurrr...
Kadınların yapısında var sabırsızlık Bende çok sabırsız olacağım zamanlara doğru gidiyorum
Canım benim... Çok sağolasın,iyiki varsınızinş sorunsuz atlatacaksın duamızı eksik etmeyiz elbette
Kadınların yapısında var sabırsızlık Bende çok sabırsız olacağım zamanlara doğru gidiyorum
Üçüncü burun revizyon ameliyatını olacağım..Elmacık kemiklerime yağ enjekte edilecek,çeneye yağ enjekte edilecek,göz kenalarım aşşagıya doğru,orası yukarıya doğru çekilecek ... Belki bel gamzeside araya sıkıştırılabilirEvet maalesef Sen ne ameliyatı olacaksın? Ben oraları kaçırmışım yine..
Hehehehe :))))) Aminnnnnnnnnn :))))
canım yaa msj atamadım ben sana 50 msj olmadan atamıyor muusumm hepsi silinince buradan yazım sana
canım benmkide öyleydiii bende öle hepsi silindi sandım 3 kişi gösteriyordu daa sonradan farkettim silinmemiş sadece orada 3 kişi gösteriyor daha fazla yerine tıkla hepsi ekli aslında silinmedi mesajlarımız silinmiş 25 msj yapamadan göremedim ben
cicişler çookk küçük geliyor bana hiç memenun değilim.. senin nasıl oldu son halleri resim eklemicen mi?
Önümüzdeki hafta buğün inşallah canım.. :18:Haftaya buğün,bu saatlerde kimbilir nasıl acılar ve ağrılar inde olacağım acaba..Aşlah yardımcım olsun..arzum kaç gün kaldı
Arzum cnm ben gulayferdgmz cnm dun sitede yapilandirma olunca benim adresim de çöktü. Bu adresi aldi kizim bana.beni yine eklermisin kuzum yaa.resimlerime bakinca anlarsin zaten :)))Önümüzdeki hafta buğün inşallah canım.. :18:Haftaya buğün,bu saatlerde kimbilir nasıl acılar ve ağrılar inde olacağım acaba..Aşlah yardımcım olsun..
Evet arzumcum silikonlar bir acayip duruyor dediğin gibi:s kimsede birşey yazmamış eski konulara falan baktım . Çekine çekine sordum birtek bendemi oluyor ki diye :)))) birde çalışınca iş yerinde pek hoş olmuyor yani . Dediğim gibi boynuma şallara devam :)))
Canım,nasıl oldun?Protezler henüz yerine oturmamıştır.Ara sıra bu tür şeyler hissetmen normal zamanla düzelir merak etme Tek ggüs her zaman daha farklı iyileşiyor.. Şimdi nasılsın?Ya kizlar bisey sorucam size tecrubeli olanlariniz bilir en azindan ayin 5inde iki ay olucak ameliyat olali biraz tempolu yuruyunce sol gogsumde sanki silikon oynuomus gbi hissediyorum yani oyle bir his var sag gogusum gayet normal hicbisey hissetmiyorum ama sag gogsumde sola gore daha sis ve sert son olarakta gogus uclarim ne zmn normale doner acaba cogunlukla gergin kuculmuyo cok fazla sanirim bana 320cc cok geldi:/
Kızlar,ben dün doktora acil gittim.Pazar gecesi hiç uyuyamadım agrıdan,gögsüm inanılmaz şişmişti.Sabah hemen eşim hastaneye götürdü,ameliyat oldum tekrardan.Gögsümde sıvı birikmesi olmuş,1 saatlik bir ameliyat ve ameliyat sonrası dren:-(( bugün akşam çıktım hastaneden.Şİmdi lastikli bandajlarla sıkı sıkı sarılı.İyiyim ama şimdi,rahatladım,aynı ameliyat yerinden açmışlar,eee.. tabi henüz iyileşmeden takrar aynı yerlerin kesilmesi pek hoş degil ama pazar gecesi çektigim agrıyla kıyaslanamaz kesinlile.Bunada şükür.Merak etmişsiniz,yazmışsınız,çok teşekkür ediyorum sizlere.Cevap yaziyim dedim.Perşembe kontrolüm var.Allah tekrarını yaşatmasın inşallah.Öpüyorum sizi.