Sagoll frezyamım 😉 kaç çeşit aldım mağazalardan ama rahat edemedim. Nbb bin namını çok duydum bulamadım gittiğim yerlerdeşimdi netten veriyorum siparişi 😀
canım benim ağırlıkta kullandığım nbb sporcu sütyen budur http://www.loya.com.tr/NBB-2411-SEAMLES-BUSTIYER-KAPLI,PR-68428.html birde ayyıldız var http://online.ayyildiz.com.tr/U49,23,estetik-operasyon-sonrasi-sutyeni-sutyen.htm ... günlük olarak nbb ile daha rahat ediyorum ve sana tavsiyem small beden almalısın
evet canım haklısın nbb yumuşak ve göğüsü güzel kavrıyor..birde biz alışmışız ya sırtı çapraz olanlarla ben hiç rahat edemiyorum...nbb de çeşit çok ama benim sana linkini gönderdiğim en rahatı :) hepsini denedimde
Evet bende o çaprazlardan falan almıştım rahat edemedim. Bir siteden verdim siparişi fiyatta uygunmuş bunun :)) birde şunu sorucam benim bu sporcularla gögüs ucum çok belli oluyor. Birde iş yerine geliyorum. Kaç haftadır şal takmaktan fenalık geldi. Silikon kapatıcılarcan aldım ama oda kötü durdu belli oldu. Pamuk falan koyuyorum oda kötü duruyor. Şal şal nereye kadar bilmem :)))
evet canım o sıkıntılı bir durum ince gömlek veya kumaş bluzlarda durum biraz sıkıntılı ..nbb nin bu modelinde iç pedleri var istediğin zaman takıp çıkarabiliyorsun...çok fazla bellide olmuyor..silikon kapatıcılar bende alerji yaptı doktorum kızdı hattabi al kullan bakalım...aslında piyasada çok var ama sen bulamadın herhalde
Evet yahu bulamadım bekliyorum bakalım siparişimi :)) çok sagol tatlım bilgilendirme için
Benimde meme ucum çok belli oluyor bazenEvet bende o çaprazlardan falan almıştım rahat edemedim. Bir siteden verdim siparişi fiyatta uygunmuş bunun :)) birde şunu sorucam benim bu sporcularla gögüs ucum çok belli oluyor. Birde iş yerine geliyorum. Kaç haftadır şal takmaktan fenalık geldi. Silikon kapatıcılarcan aldım ama oda kötü durdu belli oldu. Pamuk falan koyuyorum oda kötü duruyor. Şal şal nereye kadar bilmem :)))
Olsa tükkan seninAlmanya'dan hediye gelmişti o,geçen yaz ve ondan önceki yaz kullanmıştım.. Eski olmasa hediye ederdim valla ama
Anladım canım,ama etiket bırakmıyorum ben kesiyorum.. İnan bilgim yok,kendim alsaydım bilirdim..markayı öğreneyim gideyim alayım manasında
evet canım o sıkıntılı bir durum ince gömlek veya kumaş bluzlarda durum biraz sıkıntılı ..nbb nin bu modelinde iç pedleri var istediğin zaman takıp çıkarabiliyorsun...çok fazla bellide olmuyor..silikon kapatıcılar bende alerji yaptı doktorum kızdı hattabi al kullan bakalım...aslında piyasada çok var ama sen bulamadın herhalde
Benimde meme ucum çok belli oluyor bazenSilikon uçlarıda garip duruyor yahu,yusyuvarlak dışa doğru..Oda belli ediyor sonuçta Daha kusursuz bir çözümü olmalı bence,meme ucu belli oluncada tüm dikkatler oraya toplanıyor
Benimde meme ucum çok belli oluyor bazenSilikon uçlarıda garip duruyor yahu,yusyuvarlak dışa doğru..Oda belli ediyor sonuçta Daha kusursuz bir çözümü olmalı bence,meme ucu belli oluncada tüm dikkatler oraya toplanıyor
aynen canım sizinkiler nasıl bilmiyorum ama benim silikon kapatıcım birde çiçek şeklindegiydiğim elbiseye göre o bile kendini belli ediyor öncesinde böyle bir dert yoktu tabi valla memişlerimiz güzel olsunda ucu belli olsun varsın yani ben çiçekli çiçeklide gezerim
Tabi canım meme olsunda çiçekli böcekli gezeriz farketmez :)) bu arada nbb sporcu kargom geldi. İş yerindeyim ama hemen denedim çok beğendim. Pedi de gögüs uçlarını frenliycek gibi
Çiçekli değil benimkisi,yuvarlak.. Ay Yıldız'dan almıştımaynen canım sizinkiler nasıl bilmiyorum ama benim silikon kapatıcım birde çiçek şeklindegiydiğim elbiseye göre o bile kendini belli ediyor öncesinde böyle bir dert yoktu tabi valla memişlerimiz güzel olsunda ucu belli olsun varsın yani ben çiçekli çiçeklide gezerim
Çiçekli değil benimkisi,yuvarlak.. Ay Yıldız'dan almıştımorası yusyuvarlak dışa doğru duruyor meme ucu belli olsa daha iyi yani :))
Kimi ucunu çıkartmaya çalışır,bizde saklamaya çalışıyoruzaynen canım farklı bir sivrilme oluyorşimdi iyiyizde yazın ne yapıcaz...buradan seslenmiş olalımda biz mağdurlar için bi çare düşünsünler
Kimi ucunu çıkartmaya çalışır,bizde saklamaya çalışıyoruzHerkesin derdi ayrı işte,Allahım başka dertler vermesin :)
Yeni üye olan kişileri güvenlik sebebi ile ekleyemiyorum..Kusura bakmayın..Merhaba Arzum hanım kısmetse bende haftaya ameliyat olacağım. Sizin gibi bende 2dogum yaptım goguslerımden hiç memnun değilim rica etsen sizinde fotonuza bakabılırmıyım ameliyattan önce. Fikir sahibi olmaya çalışıyorum şimdiden teşekkürler
Kimi ucunu çıkartmaya çalışır,bizde saklamaya çalışıyoruzHerkesin derdi ayrı işte,Allahım başka dertler vermesin :)
Protez cebi üstte açılsa alt kısımdada eşitsizlik olur,meme uçlarında asimetri olurdu..Bence böyle bir sorun yok.3 Ayda meme tam şeklini almaz,daha değişeceklerr..Arzumcum ya biliyosun benim sol gogsum ameliyat oldugumdan beri hep daha sisti suandada hala oyle orada ust kisimda bi sislik var bende artik buna taktim inse simdiye inmezmiydi 3 ayi gecti sag taraf cok iyi ama sol sadece ust kisim sis. Aklima hep en kotusu geliyo sence ona acilan cep biraz daha uste acilmis olabilirmi??