Gizeml hayatim sana mail atamiorum 100 msjim dolmadigi icinnnn yaaa cok tskkur edrim yardimlarin icinnnn ttalimmm cok mutlu ettin beni
rıca ederım canım..ben bısey yapmadım kı sadece sızın gorusmek ıstedıgınız arkadsımla baglantıya gecıp yorumlarını almanızı sagladım..
Miks'in de mi dogum günü :96:
Mikscim tüm sevdiklerinle çook güzel seneler diliyorum sana...
Hep mutlu ol inşallah
damak , 8yavsa52, karamelim ,huysuzcan, gizemcim atladığım biri varsa affınıza sığınıyorum çok çookk teşekkürederim güzel dilekleriniz için kızlar iyiki varsınız sizi seviyorumresim eklemeye çalışıyorum bende
önemli değil cnm sen bilerek atlamazsın
sen resimlerini ekle mutlu günlerini paylaş bizler hep buralardayız nasılsa
damak , 8yavsa52, karamelim ,huysuzcan, gizemcim atladığım biri varsa affınıza sığınıyorum çok çookk teşekkürederim güzel dilekleriniz için kızlar iyiki varsınız sizi seviyorumresim eklemeye çalışıyorum bende
Bizde seni sevdikkk :)) nice gzl yillara... eklicem seni ama gormek istiorum bendee kabul edersen sevinriimm
Ederim canım sağolasın Kızlar sadece 3 resim ekleyebildim sonra tekrar eklerim şimdilik idare edin :78:
cnm resimlerin altına yazdım ama burayada yorumlarımı yazim
insan hem fotojenik hemde güzel olunca fotolara bakmaya doyum olmuyor
hepsinde ayrı güzelsin sadece göğüs deil sırt dekoltenede bayıldım
iyiki varsın
Canım karamelim teşekkürederim yeni cicişlerimler ilk defa böyle bir geceydi elbiseyi beğenmene sevindim somon rengi resimlerde pembe gibi çıkmış ama somon :81: göğüslerimede yapışan aparatlardan taktım yapıştırdım eşim çok kıskanç sürekli takipteydi hatta omuzların dan yapıştıralım ince banla içten askılarının diye ısrar bile ettio derece yani rahat edemem ben şimdi dedi durdu aslına bakarsan bende huzursuz olmadım değil hani her ne kadar hoşuma gitsede
benzer elbiseden bendede var cnm çok severek giyorum
ama hakkaten çok yakışmış eşine hak veriyorum kim olsa kıskanır
ben dekolteyi çok seviyorum ama yoktu rahattım şimdi ameliyat oluncada şimdiki kadar rahat olabilirmiyim bilmiyoorum yada eşimin rahatsızlığı beni rahat bırakırmı
şimdi kıskandığında yok olan bişeyi nasıl kıskanıyosun diye lafı ssokuyodum olunca ne dicem bilmiyorum
aman ben eşimin kıskançlığıyla oldum olası başedebilmiş bir kadınım iki dene memişmi bunu değiştiricekderrrmişim
Haklısın karemilcim seni çok iyi anlıyorum cicişler olunca yapılınca söyliycek pek fazla bir şeyin kalmayacak yine eşinin isteğini yaparsın çünkü insan kıyamıyor hemde huzursuzluk çıkmasın istiyor ve erkek olarakta ona hak veriyorum bende erkek olsam aynı şekilde düşünürdüm şahsen açıkçası