Selam kızlar,ben geldim
Her ne kadar buraya dönmem bazı kişiler için kabus gibi olsada beni sevenlerde var tabi.Onlar için buradayım zaten.Konuyu biliyorsunuz,anlatmama gerek olmadıgını düşünüyorum,herşey yanlış anlamadan ibaret oldu,ama bu gidişimi bir fırsat bilenler,kıyıdan köşeden benim başıma böyle bir olayın gelmesini isteyenleride tesbit ettim böylece.Ben hayal ürünü degilim.Beni tanıyan bilen insanlar bunu biliyor.Bu foruma ameliyat olmadan önce kayıt oldum.Birçok insanla özelden ve tüzelden görüştüm.Ama bu görüştügüm insanlar bile bana hala hayal ürünü demişler,şaşırdım tabi bu olaya.Neyse kızlar ben gerçegim,buradayım.Niyetim sadece derindurumavi arkadaşımıza yardım etmekti,onun profiline albüm yaptım,onun istegiyle tabi.Ama aynı bilgisayardan iki kullanıcı adı ile giriş yapnca beni aynı kişi oldugumu zannettiler.Gerçekler en kıssa zamanda ortaya çıktı tabi.Yalnız üzüldügüm nokta beni dinlenmeden yargılamak oldu.Çok üzülmüştüm gerçekten,özellikle arkamdan sevinç çıglıkları,gülüşmeler,alay etmeler olunca dahada üzüldüm,yakıştıramadım arkadaşlarıma.Neden benimle bu kadar ugraştılar,neden forumdan atılmama bu kadar sevindiler dogrusu düşünüyorum,bulamıyorum.Begenilen insan kıskanılır,meyve veren agacı taşlarlar gibi atasözleri aklıma geliyor bu noktada.Demekki begenilmişim,kıskanılmışım,oda güzel tabi.Herkezin kendi fikirleri kendine göre dogrudur,ben kendi dogrularımı savunacaım tabi,onlar kendi dogrularını savunacaktır.Herkeze kolay gele,kimse kimseye bulaşmasın artık.Umarım bundan sonra güzel paylaşımlarda beraber oluruz.Dogum günü resimlerimi albüm yaptım,arkadaşlarım bakabilir bu albüme.Haberiniz olsun kızlar.....