Hımm istanbula gel canım,burada misafir edelim seni :13:
Evet canım Fotoraftaki göğüsler bana Ait 270 cc uzun ve yüksek profil
arzumm göğüslerin gercekten cok doğal duruyor bu arada bir aksilik çıkmazsa inşallah bu yaz hasan beye ameliyat olmak istiyorum ben de.
Yarin icin feruh bingulden randevu aldim. Bakalim ne diycek? Heycan varmi .. Cok!!! nasil uyucam simdi.
Yarin icin feruh bingulden randevu aldim. Bakalim ne diycek? Heycan varmi .. Cok!!! nasil uyucam simdi.
Arkadaslar muayene sonrasi hemen yaziyorum. Doktorum gayetkibar ve guven veren biri. 325-350cc olabilecegi, meme basi kesisinin hem iz hemde benim meme yapim acisindan iyi olacagi kas ustunu tercih edecegini soyledi.damla veya yuvarlak konusunu bana birakti. Su an heyecanli ve mutluyum bu ilk adimi atmK en zor olan sanirim.
Arkadaslar muayene sonrasi hemen yaziyorum. Doktorum gayetkibar ve guven veren biri. 325-350cc olabilecegi, meme basi kesisinin hem iz hemde benim meme yapim acisindan iyi olacagi kas ustunu tercih edecegini soyledi.damla veya yuvarlak konusunu bana birakti. Su an heyecanli ve mutluyum bu ilk adimi atmK en zor olan sanirim.
canım arkadaşım , her şey gönlüne göre olur insallah.adına cok mutluyum
Süper Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım Hakkında Benimde Kas Üstüsenin mem dokun varmı şu anda az da olsa merak ettim Yani Tahta gibimisin dümdüz Yoksa varmı
var mikscim ama sadece altlarda. memelerim sarkık duruyor sanki emzirmiş gibi.. ya kas üstünde komplikasyonlar daha fazla diye okudum ama. bu konuda bilginiz var mı????
Miks sanirim seninkilerde kas ustu. Acaba yuvarlak mi damla mi. Avatarin kucuk olmasina ragmen cok guzel ve dogal durmuslar.