arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

bir de şişlik ve ödemlerinizin kaybolması ne kadar zaman alıoyr arkadaşlar.

kontollerinizi ne kadar sürede bir yaptırıyorsunuz? ooof ne kadar çok sorum vardeğil mi? çok heyecanlıyım. ayın 18 i gelsin artık

ya kızlar fikir edinmem açısından başka arkadaşlardan da resim görebilir miyim. öncesi ve sonrası gerçekten hayal gibi yaaaa. ben de istiyorum ben de.....

arzumm göğüslerin gercekten cok doğal duruyor bu arada bir aksilik çıkmazsa inşallah bu yaz hasan beye ameliyat olmak istiyorum ben de.

Teşekkür ederim canım,İnşallah sende bu yaz ameliyatını olur ve hayallerine kavuşursun canım.

Yarin icin feruh bingulden randevu aldim. Bakalim ne diycek? Heycan varmi .. Cok!!! nasil uyucam simdi.

Yarin icin feruh bingulden randevu aldim. Bakalim ne diycek? Heycan varmi .. Cok!!! nasil uyucam simdi.

Hımmm hadi bakalım büyük gün :81: tatlım hakkında hayırlısı olsun başka şeylerle ilgilen kitap oku tv izle gevşemeye Çalış :92:

Arkadaslar muayene sonrasi hemen yaziyorum. Doktorum gayetkibar ve guven veren biri. 325-350cc olabilecegi, meme basi kesisinin hem iz hemde benim meme yapim acisindan iyi olacagi kas ustunu tercih edecegini soyledi.damla veya yuvarlak konusunu bana birakti. Su an heyecanli ve mutluyum bu ilk adimi atmK en zor olan sanirim.

hakkında hayırlısı olsun
allah tamamına erdirsin inşallahh
görüşmeden mutlu ayrılman çok güzel ama başka doktorlarlada görüş sadece bir doktorda takılma :)

Vay canına..kas üstü 325,350cc düşünemiyorum bile,çok şanslısın arkadaşım.Sana bu noktada söyleyecegim şey eger gögüs dokun varsa birazda olsa yuvarlak protez dogal bir görüntü verir,ama gögüs dokun yoksa damla protezi öneririm.Daha dogal durması açısından.Bence kararı doktorla beraber uzun uzun görüştükten sonra bereber verin.Protez ölçülerin süper kas üstüne göre,çok şanslısın arkadaşım,ne diyim,sevindim senin adına,hayırlısı olsunnnn....

Süper Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım Hakkında Benimde Kas Üstü senin mem dokun varmı şu anda az da olsa merak ettim Yani Tahta gibimisin dümdüz Yoksa varmı

canım arkadaşım , her şey gönlüne göre olur insallah.adına cok mutluyum

merhabalar... umarım mesajımı okursunuz. göğsünüzün görüntüsü bana çok doğal geldi ben de ay sonunda ameliyat olmayı düşünüyorum. 2 doktorla görüştüm ikisi de çok içime sinmedi. doktorunuzun adını bana söyleyebilirmisiniz lütfen. gerçekten çok beğendim duruşunu,
sevgiler...

Süper Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım Hakkında Benimde Kas Üstü senin mem dokun varmı şu anda az da olsa merak ettim Yani Tahta gibimisin dümdüz Yoksa varmı

var mikscim ama sadece altlarda. memelerim sarkık duruyor sanki emzirmiş gibi.. ya kas üstünde komplikasyonlar daha fazla diye okudum ama. bu konuda bilginiz var mı????

var mikscim ama sadece altlarda. memelerim sarkık duruyor sanki emzirmiş gibi.. ya kas üstünde komplikasyonlar daha fazla diye okudum ama. bu konuda bilginiz var mı????

Operasyonun her türlüsü tehlike arzedebilir kas altı kas üzeri Kas Zarı Altı bunun bir garantisi yoktur doktorunuz kas üzerini uygun görmüş demekki meme Dokunuz Mevcut Silikonun Saklanmasına gerek Yok demektir Bu Anlama gelir Kasın altında da Kaburga kemiklerimiz var bildiğiniz üzre kas serttir Aynı kemik gibi sert bir yapıya sahiptir Komlpikasyon her türlü Cerrahi İşlem için geçerlidir Sadece genelde Büyük Silikon Koymaktan Kaçınır doktorlar hep si bu içiniz rahat olsun..

Miks sanirim seninkilerde kas ustu. Acaba yuvarlak mi damla mi. Avatarin kucuk olmasina ragmen cok guzel ve dogal durmuslar.

Kızlarr memişlerimin 11 günlük hallerini albüm yaptım,yeni görüntülerinide en yakın zamanda ekleyecegim.Degişimi o zaman kendi gözlerinizle göreceksiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…