kasaltı yaptıranlar memnun
arzumcum ark teklifimi gördünmü?:82:
Geçmiş olsun:) Bu konuyla bir alakam yok ama dikkatimi çekti.. Bir arkadaşa cevap veririken şöle demişsiniz ben vücudumla barışık bir insanım sadece doğum sonrası deforme olan göğüslerimden memnun değilim demişsiniz, bende aynı sizin gibi düşünüyorum :) Hani ilerde nasıl bi durumda olurum bilmiyorum ama düşündüğüm bir konuydu öle içimden geldi yazmak istedim.. Çok geçmiş olsun tekrar.. Sağlıklı mutlu günler dilerim
Evet canım,o zamanda dedigim gibi vücudumla barışık bir insanım,iki dogum ve peşinden emzirmelerden dolayı gögüslerimin şekli bozuldu,çok kafaya takıyordum bu durumu.Sonra ameliyat oldum ve bu sorunuda ortadan kaldırdım böylelikle.Teşekkür ederim yorumun için,ben içimdeki düşüncelerimi ve yaşadıklarımı tüm çıplaklıgıyla ortaya döktüm bu foruma.Bu yüzden her insan kendinden birşeyler bulabiliyor yazılarımda.
doktorla görüşmende 3d çizim yaptırmış mıydın arzumcum.cc olarak nasıl karar verdin veya verdiniz doktorunla?
Hayır canım,3 boyutlu görüntü yapmıyor Hasan bey.ben yabancı sitelerdeki ameliyat olmuş hastaların önceki ve sonraki resimlerine bakarak karar verdim bu boyuta.Doktorumda benim istegimi göz önünde bulundurarak ameliyatta denemiş ve vücudumda kaldırmış,güzel durmuş.Bu şekilde oldu yani.
İçim bir tuhaf oldu şu anaklımdan geçirdim okurken hep sanırım o yüzden göğüs ucu kesiliyor ardından kasın zarı sıyrılıyor o küçücük yerden o zar nası kaldırılıpta minicik yerden zarın altına konup sonra o zar nasıl :44: dikiliyor meme ucundan arzum ca yaaa merak ettim sen bilirsin anlat bu konuyu :26:
Evet gerçektende çok ama çok güzel bir duygu.Dün doktorumun muayenehanesinden dönerken asansörde 60 yaşlarında bir teyze ile beraber indik asansörden,baktı,siz ne ameliyatı oldunuz diye sordu bende meme büyütme ameliyatı oldum dedim,zaten bellide oluyor dedi:))-ben,dedi,60yaşındayım yüz gerdirme ameliyatı oldum Hasan beye,gençligimde çok istemiştim meme büyütme ameliyatı olmayı,ama o zamanlar kanser yapıyor diye bir söylenti çıkmıştı,cesaret edememiştim ama hep içimde kalmıştır,memesiz dolaşmak çok kötü,kadını gösteren organ meme,iyiki yaptırmışsın kızım,inan hiç pişman olmayacaksın,dedi.Bak dedi bu yaşta yüzümü gerdiriyorum,estetigin yaşı yok,çokta mutluyum dedi.Kadının yüzündeki o mutluluk,o gülümseme,bana böyle bakışını hiç unutamıyorum.Kızlar gerçekten söylüyorum,eger vücudunuzun neresi olursa olsun,begenmediginiz bir yer varsa,imkanınız varsa o sorunlardan kurtulun.Hayata bakış açınız degişiyor,şu özgüven yokmu,özgüven...inanılmaz bir mutluluk hormonun salgılıyor,geriside geliyor zaten..Kızlar hayallerinizi ertelemeyin,geriye baktıgınızda geçen günlere acıyorsunuz,keşke daha önceden yaptırsaydım diyorsunuz.Ben çok mutluyum,sizde mutlu olun yahuu..ne bekliyorsunuz..
Teşekkürederim Arzumcum bu beni ciddi anlamda aydınlattı çünkü cidden zormuş Bilgilendim sayende ve bende bir gün Doğurduktan sonra nasip se bu yöntemle tekrar dan yeniletmeyi arzu ederim kas zarı altından meme ucundan olmayı Allah kısmat ederse Bebeğim tekrar teşekkür ederiimmmmmm
arzumun ben baktım ama inanılmaz bişeyiz yok
nasıl öyle görünüyor anlamış değilim hakkaten doktorunun ellerine sağlık çok iyi iş çıkarmış çok başarılı
ben en azından simetri olarak bozulur diye tahmin ediyordum hatta yazmıştım daha önce kesinlikler izlerin kaybolacağına inanmıyorum imkansız demiştim demekki görmeden konuşmamak lazımmış :78:
hala bakıyorum ve inanamıyorum valla fena halde meme ucu kesisine sıcak bakmaya başladım
aaaahhhhaaahhh :97: şu doğum olaylarını falan atlatmak gerek nasipse artık ki bakıcaz durumlara