arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Aresyacımm teşekkürederiimmm kuşum amiinn hepimize mutlu olalım inşallah vallaha memişler yapılınca aresyacım kısıtlama gelebilir hazırlıklı ol derim ben arkadaşım çünkü şartlar değişiyor elde değil kıskanabilir bebeğim tekrar sağollllll bitanemmmmm darısı en güzeli cicişlerin başına senindeeeeeeee

arzum ve miks doğum gününüz kutlu olsun..umarım hayatın hep güzel yanlarıyla karşılaşırsınız...sevgiler..

bende yenı onlıne oldum kıslar! hoşgeLdin arzum77 hoşgeLdin miks ne güzeL sizi tekrar forum da görmek iyi ki varsınız Yeni yaşınz dilediğinz tüm güzellikleri, beklemediğinz sürprizlerle getirsin. MUTLU YILLAR!

Oooo... Hoşgeldin canım,sende iyiki varsın,teşekkür ederim.

arzum ve miks doğum gününüz kutlu olsun..umarım hayatın hep güzel yanlarıyla karşılaşırsınız...sevgiler..

bende kutluyorum yeni yaşlarınızı kızlar

Sağolun kızlar güzel dilekleriniz için gönlünüz için sizleri tanıdığıma çok memenunum kk ne de teşekkürler vesile oldu burada paylaşımlarımıza iyiki varsınız diyorummm süpersiniz sende hoşgeldin sekLgga ismini yazamıyorum yaa affet beni seviyorum seni Mujjuukksssssssss

doğuum gnünüz kutluu olsuuun kızlaaaarrr yeni cicişlerinzle nice nicee senelereee

Sweetim sağol bebeşimmmm teşekkürler hadi sıra sende hayırlısı olsun bakalım beklemedeyizzzzzz cicişlerini

tatlım albümlerimize bakabilirsin

Son düzenleme:
kızlar doğum kontrol hapı kullanılmasının bi sakıncası yoktur dimi?

Yok tatlım Doktorun soracak sana zaten kesin kararını verdiğinde Hangi ilaçları kullanıyorsun diye sorar ve ona göre ne yapman gerektiği konusun da Bilgi verir ben buradan bir şey söylemiyim afaki olabilir

sağol canım..tabi konuşuruz muhtemelen..de yine de soriim dedim varsa bi sakıncası bugün başladım içmiim die..neyse yarından sonra gidince sorarım olmassa bırakırım iki günden de bişi olmaz herhalde...yoksa memişleri şişiriyiim derken göbişi şişirmeyyim

canim, benim kuzenime 2 hafta önceden birak dogum kontrolu haplarini demisti....

canim, benim kuzenime 2 hafta önceden birak dogum kontrolu haplarini demisti....

yarın telde sorarım canım sağol... zaten bi hafta ara veriyosun ya benim gecen hafta ara verdiğim dönemdi e içme derse bu hafta da içmem.. olur iki hafta haydi ameliyata!!

Arzumcuumm Çok iyi Haber Bu Çok MutluOldum Senin adına Hadi Hayırlısı olsun tatlım Çok sevindim İçine Sinen Bir doktor Bulmana Süpersinn

hahahah:)miks seni çok zor buldum tekrar ben ozelden msj atamıyorum halen sensılıkon amelıyatı oldunmu hangı dr benım beynım sulandı burada okumaktan canımya

hahahah:)miks seni çok zor buldum tekrar ben ozelden msj atamıyorum halen sensılıkon amelıyatı oldunmu hangı dr benım beynım sulandı burada okumaktan canımya

Canım Ben Prof.dr. Ahmet Seyhana oldum bundan 5 ay önce burada araştırdım okudum baktım burası bana güzel bir ışık oldu kafam karıştı baya ama sonra toparladım Kararsızlıktan nefret ederim ve İstediğim her hangi bir şey hemen olsun isterim Tahammülüm sıfır kafayı topladım ve Eşimde araştırdı doğru kararı Kocamla verdik ve Sonuç Muhteşem Ötesi sanada Bol Şans bebeğimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…