- 16 Mayıs 2008
- 480
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
miks canım nice yıllara sevdiklerinle sağlıklı işh.!!dekolte yakışmış... benim eşim kıyafet konusunda bana bi kısıtlama getirmez ama ameliyat sonrası aynı şeyi söylüyebilecek miyim acaba?tekrar; MUTLU YIILLAAARR SANAAA MUTLUUUU YILLAAAARR SAAANAAAA!!!!
Arzum canım sen,iin de doğum günün müş... sana mutlu yıllar... gelecek her gün gecen her gününüzden güzel gecsin işh. sevdiklerinizle sağlıkla... sevgiler!!!!
arzum ve miks doğum gününüz kutlu olsun..umarım hayatın hep güzel yanlarıyla karşılaşırsınız...sevgiler..
arzum ve miks doğum gününüz kutlu olsun..umarım hayatın hep güzel yanlarıyla karşılaşırsınız...sevgiler..
bende yenı onlıne oldum kıslar! hoşgeLdin arzum77 hoşgeLdin miks ne güzeL sizi tekrar forum da görmek iyi ki varsınız Yeni yaşınz dilediğinz tüm güzellikleri, beklemediğinz sürprizlerle getirsin. MUTLU YILLAR!
doğuum gnünüz kutluu olsuuun kızlaaaarrr yeni cicişlerinzle nice nicee senelereee
bende kutluyorum yeni yaşlarınızı kızlar
bende yenı onlıne oldum kıslar! hoşgeLdin arzum77 hoşgeLdin miks ne güzeL sizi tekrar forum da görmek iyi ki varsınız Yeni yaşınz dilediğinz tüm güzellikleri, beklemediğinz sürprizlerle getirsin. MUTLU YILLAR!
doğuum gnünüz kutluu olsuuun kızlaaaarrr yeni cicişlerinzle nice nicee senelereee
kızlar doğum kontrol hapı kullanılmasının bi sakıncası yoktur dimi?
Yok tatlım Doktorun soracak sana zaten kesin kararını verdiğinde Hangi ilaçları kullanıyorsun diye sorar ve ona göre ne yapman gerektiği konusun da Bilgi verir ben buradan bir şey söylemiyim afaki olabilir
sağol canım..tabi konuşuruz muhtemelen..de yine de soriim dedim varsa bi sakıncası bugün başladım içmiim die..neyse yarından sonra gidince sorarım olmassa bırakırım iki günden de bişi olmaz herhalde...yoksa memişleri şişiriyiim derken göbişi şişirmeyyim
canim, benim kuzenime 2 hafta önceden birak dogum kontrolu haplarini demisti....
Arzumcuumm Çok iyi Haber Bu Çok MutluOldum Senin adına Hadi Hayırlısı olsun tatlım Çok sevindim İçine Sinen Bir doktor Bulmana Süpersinn
hahahah:)miks seni çok zor buldum tekrar ben ozelden msj atamıyorum halen sensılıkon amelıyatı oldunmu hangı dr benım beynım sulandı burada okumaktan canımya