arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

merhab.bu siteye yeni katıldım bende ameliyat olmak istiyorum ama hangi doktorda olucamı bilemiyorum .yardım edrmisinz

canım boğaziçi tıp merkezi hakkında bir bilginiz varmı.bu hastanenin fiyatları uygun geldi bana

Ekliyorum,bak bakalım )

kusura bakmayin rahatsiz ettim, fotograflarinizi görmeyi cok isterdim. benim de basimdan iki dogum gecti ve sizin protezlerinizin büyüklügü de cok ilgi cekici 400. bende deformasyon cok. acaba kisa bir görebilme imkanim varmi ? sonra beni isterseniz yine arkadasliktan silebilirsiniz.

iki tane foto yükledim :)) suan daha tas gibiler ama 2 gündür yumusadigini hissedebiliyorum

bende foto yükledim.5 günlük daha.öncekini çekmeyi unuttuk.ama istanbula gidince doktorumdan alcam.onu da eklerim.bi de cicili bicili çamaşırlarla çekip koycam.
Elbinyacim bende 29ocakt29ocakytakan genceye ameliyat olacagim banada kas zari alti dedi 250 300arasi koyarim dedi senin fotolarini gormek istiyorum fikir edinmek acisindan. Kas zari alti yontemiyle ilgili kafamda soru isaretleri var.yardimci olursan cok sevinirim ve arkadasim olarak kabul edersen fotolarini gorebilirim belki

bende foto yükledim.5 günlük daha.öncekini çekmeyi unuttuk.ama istanbula gidince doktorumdan alcam.onu da eklerim.bi de cicili bicili çamaşırlarla çekip koycam.

Arzum fikrim olmasi acisindan beni ekleyebilirmisin. Kusura bakmayin yeni uye oldum konuya yorum yazmayi bile beceremiyorum. Ben 22yasindayim 29 ocakta ameliyat olucam cok heyecanliyim doktorum kas zari alti dedi ama dual plan da yapiyormus bende dual planla kas zari alti arasinda kararsiz kaldim goruntu acisindan hangisi daha iyi fikriniz varmi baska bir doktor da sana kas ustu olur dedi

merhab.bu siteye yeni katıldım bende ameliyat olmak istiyorum ama hangi doktorda olucamı bilemiyorum .yardım edrmisinz

canım boğaziçi tıp merkezi hakkında bir bilginiz varmı.bu hastanenin fiyatları uygun geldi bana

Aklında olan doktorlarla görüş,hangi doktor içine sinerse o doktora ameliyat ol Burada şu doktora ameliyatol,bu doktor en iyisi gibi yorumlar yapmak doktor yönlendirmesi gibi olabiliyor çünkü.Senin için en doğru olan kararı sen vereceksin,unutma..

Boğaziçi Tıp Merkezinde ameliyat olan çok arkadaşımız var.Birçoğuda sonuçtan memnun.Bence randevu alıp gidip görüşmende fayda vardır.En azından bir adım atıp fikir alırsın

Yeni üyesiniz,meme estetiğinde bir yorumunuz var.Özür dilerim,sizi hemen arkadaş olarak ekleyemem.Çünkü gerçekten çok can sıkıcı durumlarla karşılaşıyoruz burada...

Güvenlik açısından yeni üye olan kişiler özel albümdeki fotoğrafları göremiyorlar.Fotoğrafları görebilmeniz için en az 25 yorumunuzun olması gerek.Çünkü gerçekten buraya sedece foto görmek için üye olanlar,erkek üyeler olabiliyor.Sonuçta özel fotoğraflar paylaşıyoruz,bu yüzdende arkadaş listemize gerçekten bu ameliyatı olacak kişileri,gerçekten araştırma yaptığına inandığımız kişileri,güven veren kişileri eklemeye özen gösteriyoruz Aktif olduğun sürece ve bize o güveni verdiğin zaman senide arkadaş listeme eklerim canım,anlayışla karşılayacağını umuyorum
Bende kas zarı altı ile ameliyat oldum.Bana göre kas zarı altının kas üstüyle hiçbir farkı yok.Benimde meme dokum vardı fakat üst kuşumlar boştu.Bu yüzden zaman sonra sağ göğüs üst kısımda protezin dalgalanmasını hissetmiştim.O bölgeye kendi yağımdan enjekte edilip sorun ortadan kaldırıldı..Gerçekten yeterli meme dokun varsa,protezi öretecek kadar sorun yaşamayabilirsin tabi ama sorunda olabilir ilerisinde..Allah bilir tabi,birazda şans işi Dual planda protezin üst kısmı kasın altında oluyor,alt kısım ise kasın üzeinde oluyor..Meme dokusu az olan kişilerde daha iyi sonuçlar veriyor
Aklında soru işaretleri kalmasın,bende doktorun ile tekrar görüş.Senin için hangi yöntem en iyisi olacaksa ona karar verin.Bu kararı doktorun ile vermelisin çünkü bizler doktorlar kadar bilgili değiliz ve doktorun seni canlı görüyor,durumunu gözlemleyip karar veriyor.Böyle görmeden etmeden bu karar verilmez
Senin için doğru olan teknik zaten en güzel sonucu,görüntüyü verecektir..En güzel sonuçlar olsun inşallah

Tesekkur ederim detayli aciklaman icin. Elbinya arkadasimiz benim ameliyat olacagim doktoruma olmus ve dalgalanmalar olmus onda. Bu yuzden doktor konusunda soru isaretim var. Meme dokum var biraz ama ust kisim bos alt kisimda var benimde kafam karisti smdi en iyisi tekrar hakan beyle goruseym ben

Slm kizlar,
Ameliyat olali 2 hafta oldu, bugüne kadar hic bi agrim veya sorunum olmadi, bu sabahdan beri yaptigim her hareketde sanki protezler icimde oynuyor bunu his ediyorum, eyilip bükülmekde feci basinc ve likir yapiyor sanki. Bunlar normal mi? Bide gögüs ucumda acayip sizlama var...

315 cc / Damla / Kas üstü / Mentor

Benimde önceki halimde öyleydi,meme üst kısmım boştu.Tüm dokum altta idi.. Ben bir sene sonra bu sorunu farkettim..Bu sorun canını sıkabilir,kesinlikle tekrar konuş yöntem konusunu..Üst kısımların boşsa dual plan daha iyi olur bence..

Geçmiş olsun canım..Yaşadığın sorunlar normal,olabilecek sorunlar canım..Ödemlerden dolayı lıkır lıkır sesler gelir,zamanla geçecek endişe etme

Bir de doktorum bana allergan ya da mentor kullanacagini ama allerganin daha yumusak ve meme dokusuna yakin oldugunu soyledi fda onayliymis o da. Allergan manka silikon taktiran varmi fikirlerinizi merak ediyorum

Bir de doktorum bana allergan ya da mentor kullanacagini ama allerganin daha yumusak ve meme dokusuna yakin oldugunu soyledi fda onayliymis o da. Allergan manka silikon taktiran varmi fikirlerinizi merak ediyorum
Özel mesaj yazdım sana,bir bak canım
Allergan marka protez olanlarda memnun,Mentor olanlarda memnun..Doktorun hangisini sana uygun görürse onu tercih et sende.. Mentor daha sıklıkla kullanılıyor ama Kıyaslama yapma şansımız olmaz,ancak iki kez ameliyat olup iki marka protezide kullanmamız gerekirki Buda net sonuç vermez.Çünkü ilk ameliyat sonucu daha sıkıntılıdır,yumuşama süresi vücudun proteze alışma süresi,kasların rahatlaması gibi..

Geçmiş olsun canım..Yaşadığın sorunlar normal,olabilecek sorunlar canım..Ödemlerden dolayı lıkır lıkır sesler gelir,zamanla geçecek endişe etme

😘😘😘 tskler canim, nasil rahatladim bi bilsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…