Bir de doktorum bana allergan ya da mentor kullanacagini ama allerganin daha yumusak ve meme dokusuna yakin oldugunu soyledi fda onayliymis o da. Allergan manka silikon taktiran varmi fikirlerinizi merak ediyorum
Özel mesaj yazdım sana,bir bak canım
Allergan marka protez olanlarda memnun,Mentor olanlarda memnun..Doktorun hangisini sana uygun görürse onu tercih et sende.. Mentor daha sıklıkla kullanılıyor amaKıyaslama yapma şansımız olmaz,ancak iki kez ameliyat olup iki marka protezide kullanmamız gerekirki Buda net sonuç vermez.Çünkü ilk ameliyat sonucu daha sıkıntılıdır,yumuşama süresi vücudun proteze alışma süresi,kasların rahatlaması gibi..
Bir de doktorum bana allergan ya da mentor kullanacagini ama allerganin daha yumusak ve meme dokusuna yakin oldugunu soyledi fda onayliymis o da. Allergan manka silikon taktiran varmi fikirlerinizi merak ediyorum
😘😘😘 tskler canim, nasil rahatladim bi bilsen
arzum77 ben de hasan fındıkta karar kıldım, birbuçuk hafta kdr oluyor ameliyat olalı... bana da 375 cc kas altı yuvarlak protez uygulandı. boyum 175,kilom65 .... küçük geliyolar gözüme keşke brz daha büyük olsalardı diyorum ilk andan beri...erken mi sence bunları düşünmek için? sana 400 cc konmuştu diye biliyorum,boyun ve kilonu öğrenebilir miyim rica etsem? yeni üye olduğum için resimlerini görme şansım da olmadı maalesefeklersem arkadaş olarak kabul eder misin beni? ben de mesajlarımı 25e ulaştırmaya çalışayım bir yandan...
arzum77 ben de hasan fındıkta karar kıldım, birbuçuk hafta kdr oluyor ameliyat olalı... bana da 375 cc kas altı yuvarlak protez uygulandı. boyum 175,kilom65 .... küçük geliyolar gözüme keşke brz daha büyük olsalardı diyorum ilk andan beri...erken mi sence bunları düşünmek için? sana 400 cc konmuştu diye biliyorum,boyun ve kilonu öğrenebilir miyim rica etsem? yeni üye olduğum için resimlerini görme şansım da olmadı maalesefeklersem arkadaş olarak kabul eder misin beni? ben de mesajlarımı 25e ulaştırmaya çalışayım bir yandan...
merhaba arkadaslar, ben uc hafta önce ikinci meme ameliyatimi oldum. ilk ameliyatimi yaklasik uc yil önce oldum, ve cok dogal görunsun diye allergan ll 260 cc koydurmustum. Fakat protezler bir kac hafta sonra yerine yerlestigi zaman hafif sarkik durdu. Simdide mentor l e degistirdim high profile 400 cc ve daha guzel oldu. Tabikide tercih meselesi ama ben yinede metor l öneirim daha sert ve dik duruyor.
hanimlar meme ameliyatindan kac ay veya kac hafta sonra meme yumusamaya basliyor :) ?
Gögüslerinin deforme olma durumu alacagın kiloya,emzirme süresinede bağlı bir durum aslında.325,350 arasında çok bir fark yok aslında,sana hangisi daha çok yakışırsa onu koysun doktorun :) Ameliyat masasında memen için cep açıldıgında birkaç çeşit protezi doktorun deneyip karar verecek zaten.Sen doktoruna nasıl bir gögüs istediğini iyi bir şekilde anlat,gerisinide ona bırakarzum canım birde senin fikrini almak istiyorum..pazartesi kısmet olursa ameliyata gireceğim ve yarın son olarak doktor randevum var...ölçülerimi yinede hatırlatayım 1,72 boy kilo 64 göğüs altı 75 çevresi 82cm ...bir doğum yaptım ve sonrasında hüsran...325 cc mentor high profil koheziv 1 jel protezde karar kıldık gibi... önceleri 300 düşünüyordum sonra 325 oldu şimdi 350 bile düşünmeye başladım..gördüğüm boyutlar çokda öyle abartı ve büyük durmuyorlar...eğer ikinci hamilelilk düşünürsem ve göğüslerim büyürse deforme fazla olurmu...350 yi hiç düşünmemelimiyim...yoksa abartı bir büyüklük istemiyorum ama olmuşken tam olsun diyorum doktoruma alabildiği kadar büyükmü koyun demeliyim...günlerim yaklaştıkça büyüklük konusundada endişem artıyor...lütfen bana yardımcı ol arzum
Geçmiş olsun,ilk protezleriniz Damla mıydı?
Gögüslerinin deforme olma durumu alacagın kiloya,emzirme süresinede bağlı bir durum aslında.325,350 arasında çok bir fark yok aslında,sana hangisi daha çok yakışırsa onu koysun doktorun :) Ameliyat masasında memen için cep açıldıgında birkaç çeşit protezi doktorun deneyip karar verecek zaten.Sen doktoruna nasıl bir gögüs istediğini iyi bir şekilde anlat,gerisinide ona bırak350,325cc evet çok büyük bir protez değil..Asla abartı sonuçlar çıkmaz endişe etme Oomuşken diri,dolgun,sexy gögüs olsun tabi Hadi rahatla biraz
çok sağol arzumdoktorumla detaylı olarak görüştüm ve çokda rahatladım..ameliyat esnasında deneyecek ve en iyi oturan boyutu kullanacağını söyledi...Allahın izni ile pazartesi öğleye doğru ameliyatım başlayacak inşallah
Gögüslerinin deforme olma durumu alacagın kiloya,emzirme süresinede bağlı bir durum aslında.325,350 arasında çok bir fark yok aslında,sana hangisi daha çok yakışırsa onu koysun doktorun :) Ameliyat masasında memen için cep açıldıgında birkaç çeşit protezi doktorun deneyip karar verecek zaten.Sen doktoruna nasıl bir gögüs istediğini iyi bir şekilde anlat,gerisinide ona bırak350,325cc evet çok büyük bir protez değil..Asla abartı sonuçlar çıkmaz endişe etme Oomuşken diri,dolgun,sexy gögüs olsun tabi Hadi rahatla biraz
Tessekur ederim, yok ilk protezlerimde yuvarlakti ama yumusakti. Insan dokusuna en yakin olan protez onlarmis, bende dogal görunmesi icin onlari tercih etmistim ama sonradan pisman oldum ve degistirdim:)
arzum merhaba bende uzun zamandır yazılarını takipteyim =) eşimi ikna edip meme büyütmeye karar kıldık.şimdiden içim kıpır kıpır ama benim ameliyat 1inden sonra olacak dr olarak ali mezdeği de karar aldım çünkü 2 ameliyat seçtim ikisi birden yapabileceğini söyleyen oydu seçtiklerim arasında.2.ameliyatım labioplasti.dün uzun uzun konuştuk(yüzyüze olmuyo çnkü ben tokatta yaşıyorumGögüslerinin deforme olma durumu alacagın kiloya,emzirme süresinede bağlı bir durum aslında.325,350 arasında çok bir fark yok aslında,sana hangisi daha çok yakışırsa onu koysun doktorun :) Ameliyat masasında memen için cep açıldıgında birkaç çeşit protezi doktorun deneyip karar verecek zaten.Sen doktoruna nasıl bir gögüs istediğini iyi bir şekilde anlat,gerisinide ona bırak350,325cc evet çok büyük bir protez değil..Asla abartı sonuçlar çıkmaz endişe etme Oomuşken diri,dolgun,sexy gögüs olsun tabi Hadi rahatla biraz
çok sağol arzumdoktorumla detaylı olarak görüştüm ve çokda rahatladım..ameliyat esnasında deneyecek ve en iyi oturan boyutu kullanacağını söyledi...Allahın izni ile pazartesi öğleye doğru ameliyatım başlayacak inşallah