Bir de doktorum bana allergan ya da mentor kullanacagini ama allerganin daha yumusak ve meme dokusuna yakin oldugunu soyledi fda onayliymis o da. Allergan manka silikon taktiran varmi fikirlerinizi merak ediyorum
Özel mesaj yazdım sana,bir bak canım
Allergan marka protez olanlarda memnun,Mentor olanlarda memnun..Doktorun hangisini sana uygun görürse onu tercih et sende.. Mentor daha sıklıkla kullanılıyor ama Kıyaslama yapma şansımız olmaz,ancak iki kez ameliyat olup iki marka protezide kullanmamız gerekirki Buda net sonuç vermez.Çünkü ilk ameliyat sonucu daha sıkıntılıdır,yumuşama süresi vücudun proteze alışma süresi,kasların rahatlaması gibi..
İçerde durum nedir bilmiyorum, modeller arasında ki farkı da bilmiyorum ama ben hem Mentor hem de Allergan yani Natrelle protezi mıncıklamıştım. Natrelle Mentor'a göre sanki biraz daha sertti. Tabi ilerleyen dönemlerde ki yumuşama olayını bilmiyorum. Arzum'un dediği gibi, iki protezi de taktıran anca daha net konuşabilir. Fakat şunu söylemeliyim ki, bir Natrelle protezi kullanılan olarak, damla olması yuvarlaklara göre daha sert kabul, fakat Mentor damla sanki bundan daha çabuk yumuşayacaktı.