arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Bir de doktorum bana allergan ya da mentor kullanacagini ama allerganin daha yumusak ve meme dokusuna yakin oldugunu soyledi fda onayliymis o da. Allergan manka silikon taktiran varmi fikirlerinizi merak ediyorum

Özel mesaj yazdım sana,bir bak canım :KK66:
Allergan marka protez olanlarda memnun,Mentor olanlarda memnun..Doktorun hangisini sana uygun görürse onu tercih et sende.. Mentor daha sıklıkla kullanılıyor ama :KK66: Kıyaslama yapma şansımız olmaz,ancak iki kez ameliyat olup iki marka protezide kullanmamız gerekirki Buda net sonuç vermez.Çünkü ilk ameliyat sonucu daha sıkıntılıdır,yumuşama süresi vücudun proteze alışma süresi,kasların rahatlaması gibi..

İçerde durum nedir bilmiyorum, modeller arasında ki farkı da bilmiyorum ama ben hem Mentor hem de Allergan yani Natrelle protezi mıncıklamıştım. Natrelle Mentor'a göre sanki biraz daha sertti. Tabi ilerleyen dönemlerde ki yumuşama olayını bilmiyorum. Arzum'un dediği gibi, iki protezi de taktıran anca daha net konuşabilir. Fakat şunu söylemeliyim ki, bir Natrelle protezi kullanılan olarak, damla olması yuvarlaklara göre daha sert kabul, fakat Mentor damla sanki bundan daha çabuk yumuşayacaktı.

Bir de doktorum bana allergan ya da mentor kullanacagini ama allerganin daha yumusak ve meme dokusuna yakin oldugunu soyledi fda onayliymis o da. Allergan manka silikon taktiran varmi fikirlerinizi merak ediyorum

Benim doktor da ikisibi kullaniyordu.ikisi arasindan mentoru sectim.bana daha cok guven verdi en cok kullanilan protezmentor.ikisinede dokundum aslinda cok da bi fark yok.

😘😘😘 tskler canim, nasil rahatladim bi bilsen

Rica ederim :KK34: Bizler aslında ameliyattan sonra bu tür durumların olabileceğini sürekli yazıyoruz ama yazdığımız yorumlar yeni yorumlar yazılınca arkalarda kalıyor ve sizin gözünüzden kaçıyor tabi :KK34: Meme ucu hassasiyetide olabilecek durumlardan.Bu hassasiyet birkaç ay sürebilir.Gçgüsteki uyuşukluk gittikçe his geri gelmeye başlıyor ve hassasiyet oluyor,aslında bu iyi bir durum.. Artık geriye sabırlı ve dikkatli olup beklemek kalıyor :KK31: Sorunsuz süreçleriniz olsun :KK54:

arzum77 ben de hasan fındıkta karar kıldım, birbuçuk hafta kdr oluyor ameliyat olalı... bana da 375 cc kas altı yuvarlak protez uygulandı. boyum 175,kilom65 .... küçük geliyolar gözüme keşke brz daha büyük olsalardı diyorum ilk andan beri...erken mi sence bunları düşünmek için? sana 400 cc konmuştu diye biliyorum,boyun ve kilonu öğrenebilir miyim rica etsem? yeni üye olduğum için resimlerini görme şansım da olmadı maalesef :KK43: eklersem arkadaş olarak kabul eder misin beni? ben de mesajlarımı 25e ulaştırmaya çalışayım bir yandan...

merhaba arkadaslar, ben uc hafta önce ikinci meme ameliyatimi oldum. ilk ameliyatimi yaklasik uc yil önce oldum, ve cok dogal görunsun diye allergan ll 260 cc koydurmustum. Fakat protezler bir kac hafta sonra yerine yerlestigi zaman hafif sarkik durdu. Simdide mentor l e degistirdim high profile 400 cc ve daha guzel oldu. Tabikide tercih meselesi ama ben yinede metor l öneirim daha sert ve dik duruyor.

arzum77 ben de hasan fındıkta karar kıldım, birbuçuk hafta kdr oluyor ameliyat olalı... bana da 375 cc kas altı yuvarlak protez uygulandı. boyum 175,kilom65 .... küçük geliyolar gözüme keşke brz daha büyük olsalardı diyorum ilk andan beri...erken mi sence bunları düşünmek için? sana 400 cc konmuştu diye biliyorum,boyun ve kilonu öğrenebilir miyim rica etsem? yeni üye olduğum için resimlerini görme şansım da olmadı maalesef :KK43: eklersem arkadaş olarak kabul eder misin beni? ben de mesajlarımı 25e ulaştırmaya çalışayım bir yandan...

merhaba ben gecen hafta persembe ameliyat oldum hasan findikta yarin 1 hafta olucak ins bana 425cc takildi kas alti yuvarlak boyum 170 60 kiloyum c Cup yapalim sana vucudun tasir dedi sen benden uzunsun bide 425 dgl 450 bile olurdu diye düsnüyorum omuzun genismi peki onada bakiyor ?

hanimlar meme ameliyatindan kac ay veya kac hafta sonra meme yumusamaya basliyor :) ?

Merhaba..Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum :KK71:
Bir buçuk haftada göğüslerin şekli ile ilgili yorumlar yapmak için çok erken tabiki.Şu an ödemler var ve göğüs şekilsiz.Kas proteze baskı yapıyor ve doğal halinde değil.Zamanla kasın proteze yaptığı baskı azalacak,üst kısımdan aşağıya doğru daha yumuşak bir geçiş sağlanacak alt kısımda daha dolgun olacak :KK34: Aramızda 25 cc fark var,25cc demek 25 gr demek.Yan yana iki protez koyuksa belli edecek bir fark olduğunu sanmıyorum.Benim boyum 1.68,kilom 58-60 arası gidip geliyor..
Aslında önceki meme dokunun ne kadar olduguda önemli.Benim meme dokum vardı,B cup idim mesela.. Yeni üye olanları hemen eklemiyorum canım,güvenlik açısından.Çünkü birçok kişi sırf foto görmek için gelip üye oluyor siteye,arkadaş olarak ekliyoruz sonra oradan kayboluyorlar !

merhaba arkadaslar, ben uc hafta önce ikinci meme ameliyatimi oldum. ilk ameliyatimi yaklasik uc yil önce oldum, ve cok dogal görunsun diye allergan ll 260 cc koydurmustum. Fakat protezler bir kac hafta sonra yerine yerlestigi zaman hafif sarkik durdu. Simdide mentor l e degistirdim high profile 400 cc ve daha guzel oldu. Tabikide tercih meselesi ama ben yinede metor l öneirim daha sert ve dik duruyor.

Geçmiş olsun,ilk protezleriniz Damla mıydı?

hanimlar meme ameliyatindan kac ay veya kac hafta sonra meme yumusamaya basliyor :) ?

Birinci aydan sonra yumuşamaya başlıyor canım :KK34: Değişim birinci senesine kadar devam ediyor,ikinci seneye doğru yavaş ve ufal değişiklikler oluyor.Bu hem görüntü açısından hemde kıvam açısından tabi :KK34:

arzum canım birde senin fikrini almak istiyorum..pazartesi kısmet olursa ameliyata gireceğim ve yarın son olarak doktor randevum var...ölçülerimi yinede hatırlatayım 1,72 boy kilo 64 göğüs altı 75 çevresi 82cm ...bir doğum yaptım ve sonrasında hüsran...325 cc mentor high profil koheziv 1 jel protezde karar kıldık gibi... önceleri 300 düşünüyordum sonra 325 oldu şimdi 350 bile düşünmeye başladım..gördüğüm boyutlar çokda öyle abartı ve büyük durmuyorlar...eğer ikinci hamilelilk düşünürsem ve göğüslerim büyürse deforme fazla olurmu...350 yi hiç düşünmemelimiyim...yoksa abartı bir büyüklük istemiyorum ama olmuşken tam olsun diyorum doktoruma alabildiği kadar büyükmü koyun demeliyim...günlerim yaklaştıkça büyüklük konusundada endişem artıyor...lütfen bana yardımcı ol arzum :KK16:

arzum canım birde senin fikrini almak istiyorum..pazartesi kısmet olursa ameliyata gireceğim ve yarın son olarak doktor randevum var...ölçülerimi yinede hatırlatayım 1,72 boy kilo 64 göğüs altı 75 çevresi 82cm ...bir doğum yaptım ve sonrasında hüsran...325 cc mentor high profil koheziv 1 jel protezde karar kıldık gibi... önceleri 300 düşünüyordum sonra 325 oldu şimdi 350 bile düşünmeye başladım..gördüğüm boyutlar çokda öyle abartı ve büyük durmuyorlar...eğer ikinci hamilelilk düşünürsem ve göğüslerim büyürse deforme fazla olurmu...350 yi hiç düşünmemelimiyim...yoksa abartı bir büyüklük istemiyorum ama olmuşken tam olsun diyorum doktoruma alabildiği kadar büyükmü koyun demeliyim...günlerim yaklaştıkça büyüklük konusundada endişem artıyor...lütfen bana yardımcı ol arzum :KK16:
Gögüslerinin deforme olma durumu alacagın kiloya,emzirme süresinede bağlı bir durum aslında.325,350 arasında çok bir fark yok aslında,sana hangisi daha çok yakışırsa onu koysun doktorun :) Ameliyat masasında memen için cep açıldıgında birkaç çeşit protezi doktorun deneyip karar verecek zaten.Sen doktoruna nasıl bir gögüs istediğini iyi bir şekilde anlat,gerisinide ona bırak :KK66: 350,325cc evet çok büyük bir protez değil..Asla abartı sonuçlar çıkmaz endişe etme :KK66: Oomuşken diri,dolgun,sexy gögüs olsun tabi :KK23: Hadi rahatla biraz :KK8:

Gögüslerinin deforme olma durumu alacagın kiloya,emzirme süresinede bağlı bir durum aslında.325,350 arasında çok bir fark yok aslında,sana hangisi daha çok yakışırsa onu koysun doktorun :) Ameliyat masasında memen için cep açıldıgında birkaç çeşit protezi doktorun deneyip karar verecek zaten.Sen doktoruna nasıl bir gögüs istediğini iyi bir şekilde anlat,gerisinide ona bırak :KK66: 350,325cc evet çok büyük bir protez değil..Asla abartı sonuçlar çıkmaz endişe etme :KK66: Oomuşken diri,dolgun,sexy gögüs olsun tabi :KK23: Hadi rahatla biraz :KK8:

çok sağol arzum :KK16: doktorumla detaylı olarak görüştüm ve çokda rahatladım..ameliyat esnasında deneyecek ve en iyi oturan boyutu kullanacağını söyledi...Allahın izni ile pazartesi öğleye doğru ameliyatım başlayacak inşallah :KK34:

çok sağol arzum :KK16: doktorumla detaylı olarak görüştüm ve çokda rahatladım..ameliyat esnasında deneyecek ve en iyi oturan boyutu kullanacağını söyledi...Allahın izni ile pazartesi öğleye doğru ameliyatım başlayacak inşallah :KK34:

hayırlı olsun canım gercekden coook sevındım ınsallah pazartesı gunu hayırlısıyla atlatırsın ...:KK16:

Tessekur ederim, yok ilk protezlerimde yuvarlakti ama yumusakti. Insan dokusuna en yakin olan protez onlarmis, bende dogal görunmesi icin onlari tercih etmistim ama sonradan pisman oldum ve degistirdim:)

Çok yumuşak göğüs makbul değildir zaten,biraz diri durmaları gerekir ama ellendigindede doğal göğüs formunda yani yağ dokusu kıvamını vermesi gerekir :KK66: Lolita göğüs kıvamında yani,çok ellenmiş göğüs formunda değil :KK9:
Bendede Mentor markanın 1 kıvam olan protezi var,hem görüntü olarak hemde kıvam olarak çok memnunum :21::nazar:

arzum merhaba bende uzun zamandır yazılarını takipteyim =) eşimi ikna edip meme büyütmeye karar kıldık.şimdiden içim kıpır kıpır ama benim ameliyat 1inden sonra olacak dr olarak ali mezdeği de karar aldım çünkü 2 ameliyat seçtim ikisi birden yapabileceğini söyleyen oydu seçtiklerim arasında.2.ameliyatım labioplasti.dün uzun uzun konuştuk(yüzyüze olmuyo çnkü ben tokatta yaşıyorum:KK43: ) 1 gün hastanede yatacağımı öncesi sonrası toplam 3-4 gün istda klmamın yeterli olacağını söyledi.benim korkum hastalık dönemimin hemen öncesi olması bir sorun çıkarmı sence?labioplasti beni korkutuyo birde hastalık öncesi göğüslerde sişlik olurya hoş ben hiç şişlik farketmiyorum çnkü göğüslerim çok küçük.20sinde tekrar arayıp görüşeceğim ama zamanı çok kötüye geliyo.eşim öğretmen ve ancak 15 tatilde gidebilcez.tatil 24 ocak 10 şubat arası.ve dr 25-30 ocak arası dubai ye gideceğini söyledi.ben dün ödet oldum ve gelecek ay 4ünden sonra herhangi bir gün bekliyorum adet dönemimi...ben tlfda adet dönemini söylemedim hiç.sence silikon denerken yada labioplasti ye zarar verirmi adet dönemim :KK43: başka zaman seçeneğim yok.o kadar istemişken eşimide razı etmişken olmayacak diye korkuyorum :KK43: birde ilk görüşmede neler yapmam gerektiğini söylermisin yanıma alacaklarım konusunda yazımı okudum onlar tamam.ama ben biraz çekingenim göğüslerim açılınca tıp gelir susarım kendimi nasıl ifade edeceğim doğum yapmadım büyük olsunlar istiyorum ama hamilelikte sıkıntıdan korkuyorum.ve damla protezin dönme riski varmış ne şartlarda döner bilgin var mı acaba.korkuyorum ama daha şimdiden kendime güvenim arttı iç çamaşır çekmeceme mutlu bakıyoum aldığım hiç birşeyi destekli sütyen olmadan giymedim eşim hep sütyensiz istiyodu beni saten vs giyince hemen alttan sütyenin kopçasını çözerdi bende hep kendimi saklardım.ve ben desteklerin içine bi sütyen daha alıp onun desteğini kesip dikiyordum onu görmesi acayip utandırıyordu beni.bunları düşününce kurtulcam diyorum ama korkularım çok yardımcı olursa çok sevineceğim :KK43:

Hadi inşallah canım,hayırlı sonuçlar olsun inşallah :KK19: Cenk bey bu işte çok başarılı bir cerrah,ben eminimki harika sonuçlar olacak :KK34:

X