Merhaba..merhabalar
sizlerin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum...13 ocakta kısmet olursa ameliyat olacağım ve ufaktan hazırlıklara başlamayı düşünüyorum...fakat aklıma takılan tek şey ameliyat sonrasında kullanacağım sütyen...araştırma hastanesinde olacağım için sütyen ile ilgili net birşey konuşulmadı ayyıldızın önden açmalı sporcu sütyeninmden almayı düşünüyorum...sizler ne zaman sonra yada direkmi kullanmaya başladınız ve buı ayyıldızın sütyeni yeterli olurmu? birde ben hangi ölçüye göre alacağımmki acaba?
Merhaba..
Ameliyat tarihiniz hayırlı uğurlu olsun inşallah.Sorunsuz,güzel sonuçlar olsun
Ameliyattan sonra doktorlar korse şeklinde çok sıkı bir sütyen takıyorlar genelde ama bazı doktorlar sütyen takmıyor hastaya sıkı bir bandaj da yapabiliyor.Bu doktorun taktığı sütyen yaklaşık bir hafta,on gün kalıyor.Sonrasında bizim aldığımız ameliyat sonrasına uygun sporcu sütyenine geçiliyor.Bende Ay Yıldız'ın sporcu sütyenini kullanmıştım,tavsiye ederim..Cup bedeni yok bu Sütyende, bedenine göre alıyorsun.Yani gögüs altı ölçüne göre 75 beden,80 beden gibiO yüzden şimdidende alabilirsin
Sütyeni sor muhakkak,ameliyat sonrası sütyen kullanılacakmı,bunu senmi alacaksın yoksa doktorunmu tedarik edecek.Ona göre hareket et ama Ay Yıldız'ın sporcusunu al.Onu ilk aylarda düzenli kullanacaksın,ben üçüncü senemdeyim hala kullanıyorum ..
Birde bu hazırladığım linke bak,sana lazım olacak bilgileri bulacaksın bu linkte canım http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...kenlersigaraalkol-kullanimi.html#post28215781
Ameliyat sütyenini sizden almanızı istemeyecek bence.Protez siparişi verildiğinde Sütyende geliyormuş zaten ama bazı doktorlar yinede hastaya aldırıyormuşki bu sütyenin fiyatı 250 tl üstü bir rakam.. Ay Yıldız'dan al canım,zaten kutusunda estetik ameliyat sonrası sütyen diye yazıyorsize çok teşekkür ediyorum...ilk araştırmaya başladığım günden beri sorduğum her sorudan sizden hemen cevap alıyorum...dediğiniz gibi inşallah sorunsuz bir şekilde bu süreci atlatırım...bu arada doktorum bandaj yapmadığını söyledi sanırım farklı bir sütyen isteyecektir benden ama sizinde dediğiniz gibi ben hazırlıklı olmak istiyorum ben ayyıldızın sütyenlerinden alıcam inşallah :)
Evet evet,ameliyat sonrası doktorun taktığı sütyen ler bu sütyenlerden.Bir hafta on gün kullanılıyor maksimum,sonrasında kullanılması yasak.Doktorum benim aldığım sütyeni taktığında bu sütyeni çöpe atmıştıElektron Medikal, Meme ameliyatı sonrası sütyenler birde bu tarz ameliyat sonrası kullanılan bir sütyen tarzı var acaba siz sporcu sütyenine geçmeden önce kullandınızmı yada benziyormu ve sonrasındada kullanabilirmiyim? açıkcası ayyıldız 58 tl ve sonrasındada kullanabileceğim bu 120 tl ve çok kötü bir görüntüsü var tereddütde kaldım
Evet evet,ameliyat sonrası doktorun taktığı sütyen ler bu sütyenlerden.Bir hafta on gün kullanılıyor maksimum,sonrasında kullanılması yasak.Doktorum benim aldığım sütyeni taktığında bu sütyeni çöpe atmıştıBen para ile almamıştım zaten ama çöpe gidincede içim cızz etmişti :)) Çok sağlam sıkı bir sütyeni çünkü :))
Siz yinede doktorunuza sütyen alıp almamanız konusunda konuşun.Boşuna almayın böyle bir sütyeni .. Sonrasında rahat kullanılsa bir sütyen değil çünkü..o zaman bende mecburen alacağım gibi desenize :) ben araştırma hastanesinde olacağım için silikonuda kendim ayrı alıcam ve sanıırm doktor en son ameliyat öncesi kontroldede muhtemelen benden isteyecektir...sargı yapmıyorum dediğine göre bu tarz bir sütyen muhakak ihtiyaç olacaktır ben gördüm ve hatta dokundum hiç hoş bir sütyen değildi açıkcası ama sanırım ameliyat sonrası ödem ve şişlikler var iken bu tarz bir sütyen kullanımı yerinde olur gibi :44:
Siz yinede doktorunuza sütyen alıp almamanız konusunda konuşun.Boşuna almayın böyle bir sütyeni .. Sonrasında rahat kullanılsa bir sütyen değil çünkü..
Evet,bu ameliyat sonrası yaşadığım mutluluk ameliyat sonrası yaşadığım sıkıntılarda bile bir off dedirtmedi asla pişman olmadım çok şükür..Butun konusmaları tek tek okudum ne mutlu sana cok cesaretlı ve olumlu gordum senı:) mayıs ayı da sılıkon taktırmayı dusunuyordum ama sımdı net kararımı verdım. Mayısda turkıyeye donus yapıyorum hemen olcam amelıyat fakat tek bır sorum var hazıran ayında mastera baslamak zorundayım 3 hafta tekrar gunluk hayatıma donmk ıcın yeterlı br sure mı?
Canım,Hasan bey ile görüştüysen Hasan beyin fikirlerini almıştırsın zaten.Fatih bey ilede görüş onunda fikirlerini al ondan sonra hangi doktordan daha fazla elektrik alısan,hangi doktorun dedikleri içine sinerse ona karar vermrb kızlar öncelikle..
ben de göğüslerimden muzdaribimfatih dağdelene randevu aldım, herhangi bi bilgisi olan var mı? hasan fındıkla da görüştüm i,kisi arasında kararsızım şu an :/
Çok teşekkür ederim canımmerhaba arzum77 az önce fotoğraflarına baktım, maşallah hepsinde muhteşem görünüyorsun :) hem bu kadar güzel hem de bu kadar zeki ve bilgili bir kadınla arkadaş olduğum için çok mutluyum :) umarım bundan sonra da hep güzel haberler veririz birbirimize :)
Çok teşekkür ederim canımÂmin,inşallah canım
Hayırlısı olsun canım,ekledim bakabilirsin fotoğraflarımaArzum merhba, çok merk ettim fotolarınıııHasan Bey ile geçen cuma görüştüm yarın tekrar gideceğim kesinleştirmek için ama senin fotolarını da görmek istiyorum. Bir mahsuru yoksaa arkaşlık teklifimi kabul edebilir misin?
Soruyu kime sordun bilmiyorum ama benim konum olduğu için cevap vereyim ben :))Geçmiş olsun canım ben de önümüzdeki ay düşünüyorum yaptırmayı ve biraz büyük istiyorumsen kaç yaptırdın tam olarak burdaki hemen hemen herkes 80 bedenden bahsediyor ama ben 85 ve üstü olsun istiyorum