Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim buraya yazdığın için Sitede sorun var,alıntılar bildirim olarak gelmiyor o yüzden kim bana yorum yapmış,yada cevap yazmış göremiyorum hemen .Tesadüfen olursa başka tabiSenin konuna yazarsam kesin okursun diye düşündüm..
'Arzumcum selam. Ben kendi ismimle foruma üyeyim ve malesef annem de benim profilimden giriyor siteye. Ben yüklesem o siliyor işte. Kendi ismim olunca anlaşılır diye korkuyor malesef
Ya yeni profil açacağım ya da mail olarak atıyorum. Başka elimden şu an bir şey gelmiyor malesef.'
Şunuda ekliyim,hani mankenlerin ölçülerine 90-60-90 derlerya o 90 sütyen bedeni olan 90 değil.Meme ucundan yapılan ölçümün sonucunda çıkan cm sonucudur !!
Ooo...Ne güzel Bence mankenlerden daha güzeliz bizOzamn manken olcusune ulasmisim.bide yumsasalar daha da mutlu olucam.arzum kaslari gevsetecek hareketler mi yapsam acaba.suanda egildigimde yumus yumuslar ama uzandigimda sertler.4 ay olucak daha nekadar beklicemm
Merhaba canımArzumm merhaba,
Ben Tuğrul Bey ile görüşmeye gittim bir dayak yemedğim kaldı... Beni eklersen fotolarına bakıp belki bende senin Doktoruna giderim diye düşünüyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Teşekkür ederim,aldım mailini cevap yazdım Maşşallah demek istiyorum,çok güzel görünüyorlar.Canım maili gönderdim, bilgin olsun :)
Ekliyorum,bak bakalım )Arzum fikir olması açısından ekleyebilir misin
Rica ederim,forumda aktif oldugum sürece herkese cevap verip yardımcı olmaya çalışıyorum..hizli cevabin icin cok teskürr ederim . jet gibisin masallah :)
bende okadar cok istiyorumki. öncesi sonrasi fotograf görme imkanim varmiki acaba .
önceki konuda yazdigin . hasan findik . sormasi ayip üzerinden baya zaman gecmis . acaba simdiki fiyatlari ne ne kadardirki hasan beyin ? bi bilgin varmi ? ve oteliydi falan derken . biraz da cekiniorum aslinda. kiz basima yanliz istanbullarda gelip gitmesi nasil olur. cok zorlanirmiyim. acaba . arakadaslarala konusuyorum kimse beni anlamior -.- herkez gerek yok parani daha önemli seylere biriktir diorlar . inanmiorum ya . destek cikan bir Allah in kullu yok yani . üzücü ama yanliz basima ddedigim gibi ameliyattin kendinden degil . diger seyler endiselendirio beni . keske senin gibi basindan görmüs gecirmis olan destek cikan morel veren biri olsa yanimda . arkadas aile cevremde . ama dedigim gibi malesef . peki nasil olucak . ilk resim falan mi yolluyorum ona göre bana ne yapabilir ne yapamaz fiyatir vs vs vs ???? ve sen 3 sene önce yaptirmsiin galiba . halen memnunmusun ? yardimci ceavplarin icin simdiden cok sagol :*
:)) Ben Hasan Bey'den olumlu sonuç aldığım için onu önerebilirim ..Naci beylede görüşmedim,o yüzden yorum yapamam ama Naci beye ameliyat olan hastalar var forumdan bakabilirsininsallah insallah . cok isterim bugün ilk dr altan yücetas ile telefon görüsmesi yaptim cok rahat bir insana benzior . telefonda bile cok sabirli birsekilde benim dididididid cenemi cekti dinledi ve yanitlayabildigi kadar sorularimi yanitladi . bakalim birde dedigin gibi hasan findik beye yolicam resimlerimi bakalim o ne dicek birde naci celik varmis . ona da danisirim bi belki daha fazla katmak istemiorum dedigim gibi saten yurtdisindayim hepsile öncede gidip konusma görüsme gibi bir ihtimalim olmiyacagina göre daha fazla ortaya isim cikarmakta bi anlam yok bence . sen ne diosrun bü üclüye . gerci sen tabiki hasan beyde olmusuun ona göre sadece onun hakkinda bi görüs verebilirsin sanirim . daha baska bana bu knouda akil fikir vermek isteyen ablalar varsa burda lütfen cook ama cok sevinirim mutlu olurum . özel den falan yaziliomu burayi daha pek anlayabilmis degilim ama . eger olursa özelden de yazarsaniz cok sevinirim . iyi aksamlar herkeze
:)) Ben Hasan Bey'den olumlu sonuç aldığım için onu önerebilirim ..Naci beylede görüşmedim,o yüzden yorum yapamam ama Naci beye ameliyat olan hastalar var forumdan bakabilirsin
arkadaş ekliyorum seni albümümede bakabilirsin
Allah Allah,nedir acaba bu yöntemler ?? !!Kızlar meme estetiğinde ameliyatsız yöntemler de var. Ameliyattan korkanlar için ideal özellikle
merhaba arkadaslar bn cok yeniyim burda :) 2 ocakta ameliyat olucam insallah viyanadan binip ucaga hooop doktorumun yanindayim bnm yasım 25 boyum 170 kilom 60. 2 cocuk dogurdum fakat goguslerim o kdr kucukki hic sarkma olmadi biraz altta var ust tarafimda hic yok kup kuru :) 70A takiyorum mlsf sizin bu dediginiz cc nsl bsy bna hangisi olur kafamda binbir cesit soru var buyuk olsun istiyorum yani bi 80b takayim icini doldursun sutyenin top gibi durmasinida istemiyorum ve bn arkadasimda kalicam 4 gun ameliyat sonrasi cokmu agri sanci oluyo baskasinin evinde oyle kös kös yatamamki bn :/ kas altina koyulunca dahami dogal duruyo nooluuuur akıl verin bana heycandan korkudan aklima bsy gelmiyo :)