arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Hadi inşallah canım,hayırlı sonuçlar olsun inşallah Cenk bey bu işte çok başarılı bir cerrah,ben eminimki harika sonuçlar olacak
mrb arzum. bu ayın sonunda ameliyat olucam. sana bikaç soru sormak istiyorum. sitede üyeyim ama pek kullanmayı bilmiyorum. arkadaş olarak eklemeye çalıştım umarım başarılı olabilmişimdir. lütfen yardımcı olur musun

Hadi inşallah canım,hayırlı sonuçlar olsun inşallah Cenk bey bu işte çok başarılı bir cerrah,ben eminimki harika sonuçlar olacak

teşekkür ederim tatlım ama ben cenk beyin hastası değilim karıştırdın galiba o kadar çok soru soran varki sana çok doğal...ben antalyada asım beye ameliyat olacğım

ben 27sinde amelyat olucam, gögüs altı.kas arkası dedi doktor. benim doktorumda içimi rahatlattı. senin dedigin gibi patır patır anlattı.kafamda soru işareti kalmadı. öncelikle benim bebegim var 1.5 yaşında.. ne kadar süre agır taşıyamıyosun,agrı cok fazla oluyor mu, ne zaman araba kullanabildin,yada kullanabilecek duruma geebildin, kaç gün dinlendin. daha bisürü sorum var.. lütfen cevap verirsen cok sevinirim. sırf seninle konuşabilmek için eve erken geldim şimdiden cok teşekkürler

Merhaba canım.Silikon ameliyatının adet dönemine denk gelmesi bu ameliyata engel değil fakat Labioplasti ameliyatı için ameliyat esnasında adet olmak yada hemen sonrası adet dönemine gelmesi sanki sorun olur gibime geldi.Bunun için doktorun ile görüşmeni tavsiye ederim.Belki adetini o tarihlerden öncesine yada çok sonrasına getirtmek için hormonal ilaçlar kullanmanı isteyebilir :44: Ameliyat öncesi banyo yapıp gitmen daha rahat olacaktır tabi,belki kadın doğum doktoruna gidip bunun için önlem almanı isteyebilir..
Gögüslerin için doktoruna açık ve net konuşmanı tavsiye ederim.Hasta istediği görünümü doktoruna anlatmazsa tabi doktoru kendi gözüna nasıl güzel geliyorsa öyle sonuçlar yapıyor,buda genelde ufal,doğal denilen,hastayı çokta tatmin etmeyen sonuçlar oluyor..Doktoruna diri,dolgun,sexy göğüsleri istediğini söyleyebilirsin.En az C cup sonuç olmasını,bundan ufağı olursa mutsuz olabileceğini söyleyebilirsin mesela Damla protezmi takılacak sana?Evet,bu protezlerin dönme riski var,bu sorunu yaşayan arladaşlarımızda var bende bir hasta gördüm.Açıkcası korkunç görünüyorsu,yani protezin döndüğü yan olarak durduğu dıştan bakılınca belli idi Çok baskı olursa göğüslere,yan yatmak,üzerine yatmak,eş ile olan münasebetlerde fazla ellenmesi yada sıkı ellenmesi gibi faktörler protezin dönmesini kolaylaştırabilir..Yuvarlak protez zaten top gibi durmuyorki,ayakta yoğunluğu alta doğru artıyor ve üstten aşağıya doğru yumuşak bir geçiş veriyor..
Yatak odası maceralarını bende yaşadım :) Kendime güvenim olmadan eşime karşı rahat değildim bende tabi.Sütyenimi çıkartmaya çalışması korkunç saatler yaşatırdu bana.Gerçi erkekler o anda onu düşünmüyor ama benim kafa rahat olmayınca,oraya takık olunca kendimi veremiyordum Neyse ben kurtuldum bu sorundan şükürler olsun,darısıda başına inşallah Korkularının olması çok normal,hepimiz ameliyattan önce bu korkuları ve acabaları yaşadık.İnşallah sorunsuz güzel sonuçlara ulaşırsın sende

teşekkür ederim tatlım ama ben cenk beyin hastası değilim karıştırdın galiba o kadar çok soru soran varki sana çok doğal...ben antalyada asım beye ameliyat olacğım

Canım yaaa....Vallahi kafa karıştı Kusura bakma :26: Hem özelden hem forumdan cevap yazmak inan çok zor,olabiliyor böyle vakalar idare edin artık

Canım yaaa....Vallahi kafa karıştı Kusura bakma :26: Hem özelden hem forumdan cevap yazmak inan çok zor,olabiliyor böyle vakalar idare edin artık

ayy damla protez dönüyo mu dedin. bana damla takacagını söyledi,lanet olsun lütfen cevap ver pc başında seni beklerken stresten 3 sigara içiverdim

uzun uzun hiç sıkılmadan anlatmışsın arzumm çok teşekkür ederim.senin ki yuvarlak mıydı ben yapay durur diye yuvarlak düşünmedim ama drla hiç konuşmadık bu konuyu fiyat bilgisi istedim göğüslerimi görmeden silikon olayını konuşmaz diye ben daha çok genel bilgi aldım.öyle heyecanlandımki adet dönemini bile açmadım 10 gün sonra arayacağım o zaman adet bilgimi paylaşırım.ama ameliyattan 10 gün önce ilaç kullanılmıyodu sanırsam artık ne olur bilmiyorum umarım ertelenmez ertelenince olmaz çnkü sonuçta eşim okula ve meb e benim estetik raporumu gönderemez :) artık hayırlısı diyelim ne mutlu sana maşallah diyelim.o zaman ben dra diri dolgun ileriki hamileliğimi emzirme dönemimi bozmayacak düzeyde ve en az c cup olmasını istediğimi söyleyeceğim sana çok çok teşekkür ederim =) takipteyim

Evet canım,benim protezim yuvarlak.Arkadaş olarak ekledim seni,fotoğraflarıma bakabilirsin
Ameliyat öncesi kan sulandırıcı ilaçlar ve bitki çayları tüketmek yasak.Sanırım adet için kullanabileceğin ilaçların sorun yaratmaz,doktorun gerekli bilgiyi verir..

ayy damla protez dönüyo mu dedin. bana damla takacagını söyledi,lanet olsun lütfen cevap ver pc başında seni beklerken stresten 3 sigara içiverdim

Canım,ilk bir ay sıkıntılı oluyor.Ağır kaldırmak,itme çekme hareketleri yapmak sakıncalı ve yasak..Bebeğini kucağına alamazsın,gögsüne alacağın en ufak bir darbe bile canını çok acıtır..
Damla protezin dönme riski var evet.Bu sorunu bizimle paylaşmayan çok kişi var.Bir arkadaşımız ikinci ameliyatını olup protezlerini yuvarlak işe değiştirtti.Link veriyim,konusunu oku istersen.. http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...utme-ameliyatimi-dr-altan-yucetasa-oldum.html

Sağolun kızlar

ben sahsen kendı adıma soyluyorum :))) senın bana çoook faydan oldu az kahrımı cekmedın :)) çoook basını agrıttım :)) tıkandıgımda sıkıstıgımda caresız kaldıgımda sana her ıhtıyacım oldugunda bana ( çook destegın oldu ) :)) sana çoook tsk ederim :)) melegim

^^ iyiki varsın tabikide ^^ sen olmasan napardım ben :))) cnm

cok teşekkürler canım benim.seni sıkıyoruz sorularımızla ama diren takılmış mıydı sana??

Bende 8 ocakta ameliyat oldum kızlar ama ameliyat sonrası morelim çok bozuldu doktor kas altı koyacaktı meme dokusu altına yerleştirmiş.kapsül riski daha fazla diye araştırmıştım. Bide göğüs uçlarını küçültmüş öyle konuşmuştuk zaten ama sol göğsümün ucu çıkık gibi şiş duruo.ödem yapmıştır korkma dedi ama bide bana sorun 5 dk da bir açıp bakıyorum göğüs uçların yüzünden hoş gelmiyo gözüme.acaba düzelirmiki?bu arada silikonu göğüs uçlarından koydu iz olmasın diye ve hiç ağrım yok sanırım kas üstü olduğundan.

Ameliyat esnasında bazen fikirler tamamen değişebiliyor.Doktorlar o an neyin nasıl durduğunu ve neyin doğru olduğunu görerek anlayabiliyorlar.Bence niye bu yöntem oldu diye üzülme,senin için en iyisi buydu demekki..

Daha 2 gün olmuş ameliyat olalı ve göğüs uçlarıda küçültülmüş.Tabiki ödem olacak ve meme uçları şiş duracak.Emin ol zamanla çok çok değişecek.Bendde meme ucu kesisi le ameliyat oldum,çok memnunum sonuçtan

Ya gerçekten mi? İnşallah öyle olur arkadaşım.içime su serptin.işte bu ameliyatların sonucu herzaman hayal ettiğin gibi olmuyor herşeye hazırlıklı olmak gerekli.ama sadece sol tarafın acayip olması canımı sıkmıştı.ama şuan rahatladım arzumm

Bencede rahatla,çünkü gerçektende çok değişecek göğsünün şekli..Ve her zaman tek göğüs daha ödemli olur.Demekki seninde sol göğsünde ödem daha fazla oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…