arzum merhaba bende uzun zamandır yazılarını takipteyim =) eşimi ikna edip meme büyütmeye karar kıldık.şimdiden içim kıpır kıpır ama benim ameliyat 1inden sonra olacak dr olarak ali mezdeği de karar aldım çünkü 2 ameliyat seçtim ikisi birden yapabileceğini söyleyen oydu seçtiklerim arasında.2.ameliyatım labioplasti.dün uzun uzun konuştuk(yüzyüze olmuyo çnkü ben tokatta yaşıyorum
) 1 gün hastanede yatacağımı öncesi sonrası toplam 3-4 gün istda klmamın yeterli olacağını söyledi.benim korkum hastalık dönemimin hemen öncesi olması bir sorun çıkarmı sence?labioplasti beni korkutuyo birde hastalık öncesi göğüslerde sişlik olurya hoş ben hiç şişlik farketmiyorum çnkü göğüslerim çok küçük.20sinde tekrar arayıp görüşeceğim ama zamanı çok kötüye geliyo.eşim öğretmen ve ancak 15 tatilde gidebilcez.tatil 24 ocak 10 şubat arası.ve dr 25-30 ocak arası dubai ye gideceğini söyledi.ben dün ödet oldum ve gelecek ay 4ünden sonra herhangi bir gün bekliyorum adet dönemimi...ben tlfda adet dönemini söylemedim hiç.sence silikon denerken yada labioplasti ye zarar verirmi adet dönemim
başka zaman seçeneğim yok.o kadar istemişken eşimide razı etmişken olmayacak diye korkuyorum
birde ilk görüşmede neler yapmam gerektiğini söylermisin yanıma alacaklarım konusunda yazımı okudum onlar tamam.ama ben biraz çekingenim göğüslerim açılınca tıp gelir susarım kendimi nasıl ifade edeceğim doğum yapmadım büyük olsunlar istiyorum ama hamilelikte sıkıntıdan korkuyorum.ve damla protezin dönme riski varmış ne şartlarda döner bilgin var mı acaba.korkuyorum ama daha şimdiden kendime güvenim arttı iç çamaşır çekmeceme mutlu bakıyoum aldığım hiç birşeyi destekli sütyen olmadan giymedim eşim hep sütyensiz istiyodu beni saten vs giyince hemen alttan sütyenin kopçasını çözerdi bende hep kendimi saklardım.ve ben desteklerin içine bi sütyen daha alıp onun desteğini kesip dikiyordum onu görmesi acayip utandırıyordu beni.bunları düşününce kurtulcam diyorum ama korkularım çok yardımcı olursa çok sevineceğim
Merhaba canım.Silikon ameliyatının adet dönemine denk gelmesi bu ameliyata engel değil fakat Labioplasti ameliyatı için ameliyat esnasında adet olmak yada hemen sonrası adet dönemine gelmesi sanki sorun olur gibime geldi.Bunun için doktorun ile görüşmeni tavsiye ederim.Belki adetini o tarihlerden öncesine yada çok sonrasına getirtmek için hormonal ilaçlar kullanmanı isteyebilir :44: Ameliyat öncesi banyo yapıp gitmen daha rahat olacaktır tabi,belki kadın doğum doktoruna gidip bunun için önlem almanı isteyebilir..
Gögüslerin için doktoruna açık ve net konuşmanı tavsiye ederim.Hasta istediği görünümü doktoruna anlatmazsa tabi doktoru kendi gözüna nasıl güzel geliyorsa öyle sonuçlar yapıyor,buda genelde ufal,doğal denilen,hastayı çokta tatmin etmeyen sonuçlar oluyor..Doktoruna diri,dolgun,sexy göğüsleri istediğini söyleyebilirsin.En az C cup sonuç olmasını,bundan ufağı olursa mutsuz olabileceğini söyleyebilirsin mesela
Damla protezmi takılacak sana?Evet,bu protezlerin dönme riski var,bu sorunu yaşayan arladaşlarımızda var bende bir hasta gördüm.Açıkcası korkunç görünüyorsu,yani protezin döndüğü yan olarak durduğu dıştan bakılınca belli idi
Çok baskı olursa göğüslere,yan yatmak,üzerine yatmak,eş ile olan münasebetlerde fazla ellenmesi yada sıkı ellenmesi gibi faktörler protezin dönmesini kolaylaştırabilir..Yuvarlak
protez zaten top gibi durmuyorki,ayakta yoğunluğu alta doğru artıyor ve üstten aşağıya doğru yumuşak bir geçiş veriyor..
Yatak odası maceralarını bende yaşadım :) Kendime güvenim olmadan eşime karşı rahat değildim bende tabi.Sütyenimi çıkartmaya çalışması korkunç saatler yaşatırdu bana.Gerçi erkekler o anda onu düşünmüyor ama benim kafa rahat olmayınca,oraya takık olunca kendimi veremiyordum
Neyse ben kurtuldum bu sorundan şükürler olsun,darısıda başına inşallah
Korkularının olması çok normal,hepimiz ameliyattan önce bu korkuları ve acabaları yaşadık.İnşallah sorunsuz güzel sonuçlara ulaşırsın sende