kubita ben 3 sene önce trafik kazasında kafamı ön cama çarpmıştım. sadece şişmişti o kadar. inan bir sene sonra bile hissizlik vardı. şimdi hissizlik kalmadı o bölgede. senin de düzelir inşallah. yalnız doktor konusunda haklısın. çok çok iyi doktor olması gerekiyor.
Evet aynı sıkıntı bende de var. Hamile gibi geziyorum.Ameliyat sonrasi karinda olusan odem kac gun sonra tamamen geciyor acaba
Benim yaklaşık 1 ay sürdü o şişlik canım.İlk reğl dönemimde sıkıntılı geçmişti.. Sonrasında tüm şişlik kayboldu ve harika bir görüntü ortaya çıktıAmeliyat sonrasi karinda olusan odem kac gun sonra tamamen geciyor acaba
Benim yaklaşık 1 ay sürdü o şişlik canım.İlk reğl dönemimde sıkıntılı geçmişti.. Sonrasında tüm şişlik kayboldu ve harika bir görüntü ortaya çıktıBol su için,kollarınızı ve kendinizi zorlamadan hareket edin çok hareketsiz kalmayın...
Arzum çok çok teşekkürler yardımların için ❤❤❤ bıkmadan usanmadan sorularımızı yanıtladığın için :)Benim yaklaşık 1 ay sürdü o şişlik canım.İlk reğl dönemimde sıkıntılı geçmişti.. Sonrasında tüm şişlik kayboldu ve harika bir görüntü ortaya çıktıBol su için,kollarınızı ve kendinizi zorlamadan hareket edin çok hareketsiz kalmayın...
Ben ameliyatımdan sonra sağ gögüs ucu asimetrisinden dolayı tekrar ameliyat oldum,bilirsiniz belki.. Sağ meme ucum hafif ortaya ve yukarıya taşındı.Bunun içinde sag gögüs ucum çepeçevre kesildi..Sağ meme ucum sol meme ucuna göre sert değil,aynı.. O arkadaşa göğüslerinde biraz deri sarkması,gevşemesi vardıysa meme ucu çepeçevre kesilip fazla olan deri toparlanıp daha sert gögüsler görünmesi sağlanmış olabilir.Yada gögüs ucu kahverengi kısmı büyüktür,buruşuktur..Burışuk olduğu için sert durmuyordur.Kahvetrbgi halka biraz küçültülüp daha gergin sert durmadı sağlanmıştır :44: Bilemiyorum,aklıma gelen durumlar bunlar ancak :)az önce yeni birşey öğrendim. meme ucundan yarım kesilmesini incelerken bir arkadaşıma sordum arkadaşınınki nasıl diye. kızın meme ucunu tamamını kesmişler amerikada. niye öyle yaptıklarını düşünürken o açıklamayı yaptı. kız meme uçlarının hep sert kalmasını istediği için işlem öyle yapılmış. ben de öyle isterim açıkçası. böyle birşeyden haberiniz var mıydı?
Özel sağlık siğortası bu ameliyatı karşılamıyor diye biliyorum.Ama farklı durumlar yazılıp siğortadan para alanlarda varmış :)) Bu biraz doktorla sizin aranızda olacak birşey sanırım,bilemiyorum..Görüşeceğiniz doktorlar size bu konuda bilgi verebilir ancakherkese selam.. cumartesi aml.için ilk adimi atacağim inşallahh.yani araştirma anlaminda..haziranda olmayi düşünüyordum ama burada yazilanlari okudukça eğer ocak sonuna kadar kansizlik tedavim engel olmazsa sömestrde olup kurtulmak istiyorum..yaza bomba gibi girmek istiyorum daben aml.izmitte olmaya kararliydim ama burada çok fazla doktor seçeneği yok bu anlamda. cumartesi konak hastanesine gideceğim daha sonra da en kisa sürede acibademe..ancak bu ikiside olmazsa geriye araştirma hastaneleri kaliyor.ne olur olmaz onlara da görüneceğim..hiç biri içime sinmezse istanbulda olmaya karar verdim..uzak değil sonuçta..benim sorum şu olacak..benim özel sağlik sigortam var eşimden dolayi.birçok şeyi karşiliyor epey kapsamli yani.tabiki estetiği karşilamiyor.ama bazi özel hastanelerin bu tür aml.masraflarin bir kismini bir şekilde ücretlendirdiklerini duydum.bu ne kadar doğru sizce..ne faydasi olsa kar yani:)) aslinda dünya kadar borcum var ama şu aml. bir an önce olmak istiyorum.gerekirse gece gündüz çalişir açiği kapatirim bunun için BU ARADA HAFTAYA CUMARTESİ BİR AN ÖNCE GELSİNN İSTİYORUMMM
Rica ederim canım ❤❤❤ Bunun için buradayızArzum çok çok teşekkürler yardımların için ❤❤❤ bıkmadan usanmadan sorularımızı yanıtladığın için :)
Arzum fotoğraflarını ağzım açık kalarak baktığımı itiraf etmeliyim :)Rica ederim canım ❤❤❤ Bunun için buradayız
:)) Teşekkür ederim canım,beğenmene sevindim :*Arzum fotoğraflarını ağzım açık kalarak baktığımı itiraf etmeliyim :)
İnanılmaz hoş ve seksiler :)
Ben en çok çatalına bittiğimi itiraf etmeliyim. Birbirlerine ne kadar yakınlar.. Benimkilerin araya kaçak inşaat yapılır yani :)
Zamanla mı birleşiyorlar, yoksa senin Allah vergisi eski halinden kaynaklı mı?
Buarada masaja kac gun sonra geciliyor bunula ilgili bir sey demedi doktor
Ben ameliyatımdan sonra sağ gögüs ucu asimetrisinden dolayı tekrar ameliyat oldum,bilirsiniz belki.. Sağ meme ucum hafif ortaya ve yukarıya taşındı.Bunun içinde sag gögüs ucum çepeçevre kesildi..Sağ meme ucum sol meme ucuna göre sert değil,aynı.. O arkadaşa göğüslerinde biraz deri sarkması,gevşemesi vardıysa meme ucu çepeçevre kesilip fazla olan deri toparlanıp daha sert gögüsler görünmesi sağlanmış olabilir.Yada gögüs ucu kahverengi kısmı büyüktür,buruşuktur..Burışuk olduğu için sert durmuyordur.Kahvetrbgi halka biraz küçültülüp daha gergin sert durmadı sağlanmıştır :44: Bilemiyorum,aklıma gelen durumlar bunlar ancak :)
Fakat alttan yarım dairemi yoksa çepeçevre kesilmesimi diye sorsalar tabiki yarım kesilmesinler daha güzel derim
herkese selam.. cumartesi aml.için ilk adimi atacağim inşallahh.yani araştirma anlaminda..haziranda olmayi düşünüyordum ama burada yazilanlari okudukça eğer ocak sonuna kadar kansizlik tedavim engel olmazsa sömestrde olup kurtulmak istiyorum..yaza bomba gibi girmek istiyorum daben aml.izmitte olmaya kararliydim ama burada çok fazla doktor seçeneği yok bu anlamda. cumartesi konak hastanesine gideceğim daha sonra da en kisa sürede acibademe..ancak bu ikiside olmazsa geriye araştirma hastaneleri kaliyor.ne olur olmaz onlara da görüneceğim..hiç biri içime sinmezse istanbulda olmaya karar verdim..uzak değil sonuçta..benim sorum şu olacak..benim özel sağlik sigortam var eşimden dolayi.birçok şeyi karşiliyor epey kapsamli yani.tabiki estetiği karşilamiyor.ama bazi özel hastanelerin bu tür aml.masraflarin bir kismini bir şekilde ücretlendirdiklerini duydum.bu ne kadar doğru sizce..ne faydasi olsa kar yani:)) aslinda dünya kadar borcum var ama şu aml. bir an önce olmak istiyorum.gerekirse gece gündüz çalişir açiği kapatirim bunun için BU ARADA HAFTAYA CUMARTESİ BİR AN ÖNCE GELSİNN İSTİYORUMMM
Tek göğüsün diğerine göre daha şiş ve farklı olması genellikle yaşanan bir durum..Ama fark çok fazla ise onu bilemeyeceğim.. Göğüste kızarıklık,dayanılmayacak derecede ağrı gibi şikayetler olursa ters giden birşeyler olduguna işaret eder.Sen kas altı yöntemi ile ameliyat oldun,daha çok basık duran gögsündeki kas proteze daha fazla baskı yapıyor olabilir..Ters bir durum olduğunu sanmam ama hareketlerine dikkat et tabiBenim ameliyatımın 6.günü ve sol ile sağ göğüsüm farklı. Yani birisi daha yayvan, diğeri daha dik. Hani ben bi de damla takırmıştım ya, acaba ters bi hareket yaptım da o yüzden mi bozuldu yoksa bu şekilde farklılıklar normal mi?
Sürekli başını ağrıtıyoruz ama en usta sensin içimizde. Şimdiden teşekkür ederim. ❤❤❤
Cok saolasın valla canım senden cesaret aldım en cok :) arkadaslık istegimi kabul eder misiin? şuan ikinci günüm sargılar acılsın görüntü kötü olmazsa insallah koyucam resimlerimi :)Tek göğüsün diğerine göre daha şiş ve farklı olması genellikle yaşanan bir durum..Ama fark çok fazla ise onu bilemeyeceğim.. Göğüste kızarıklık,dayanılmayacak derecede ağrı gibi şikayetler olursa ters giden birşeyler olduguna işaret eder.Sen kas altı yöntemi ile ameliyat oldun,daha çok basık duran gögsündeki kas proteze daha fazla baskı yapıyor olabilir..Ters bir durum olduğunu sanmam ama hareketlerine dikkat et tabiÖdemlerinde var,şu anda farklı olması normal canım ..İçin rahat olsun,doktorunla irtibat halinde ol düzenli kontrollerine git
Başımı ağrıtmıyorsunuz canım rahat olBaşım ağırsa burada olmazdım bu kadar zaman sonra..Ameliatımı olmuşum,geçmiş bitmiş sonuçta