arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Tek göğüsün diğerine göre daha şiş ve farklı olması genellikle yaşanan bir durum..Ama fark çok fazla ise onu bilemeyeceğim.. Göğüste kızarıklık,dayanılmayacak derecede ağrı gibi şikayetler olursa ters giden birşeyler olduguna işaret eder.Sen kas altı yöntemi ile ameliyat oldun,daha çok basık duran gögsündeki kas proteze daha fazla baskı yapıyor olabilir..Ters bir durum olduğunu sanmam ama hareketlerine dikkat et tabi :KK66: Ödemlerinde var,şu anda farklı olması normal canım ..İçin rahat olsun,doktorunla irtibat halinde ol düzenli kontrollerine git :KK66:
Başımı ağrıtmıyorsunuz canım rahat ol :KK66: Başım ağırsa burada olmazdım bu kadar zaman sonra..Ameliatımı olmuşum,geçmiş bitmiş sonuçta :KK66:

Çok teşekkür ederim :)

selamm uzun bir aradan sonra ben geldim yeni ameliyat olan arkadaşlarıma geçmiş olsun ve hayırlı olsun diyorum ben 3 ayı devirdim ama yine de ufak tefek sıkıntılar olabiliyor ama zaman çok önemli bekleeceğiz mesala benim de uyuşukluk gibi bir duum vr hala hissizlik gibi yanlarda da protezin dalgalanmalarını hissediyorum bakalım bekleyip göreceğiz panik yapmayalım

arzumm bişey sorcam canım. iki göğüs arası boşlukta yuvarlak protez daha etkili diyorlar ya hani. peki arayı daha yakınlaştırmak için slikonu ona göre mi yerleştiriyorlar canım.:26:

arzumm bişey sorcam canım. iki göğüs arası boşlukta yuvarlak protez daha etkili diyorlar ya hani. peki arayı daha yakınlaştırmak için slikonu ona göre mi yerleştiriyorlar canım.:26:
Yuvarlak protez göğüse göre uygun boyutta tercih edilirse hem dekolteyi sütyensiz güzel kaldırır hemde çatal kısmını sütyensiz bile daha hoş gösterebilir..
Ama gögüs yapısı bozulacak derecede yakınlaştırma yapılırsa,protez cepleri göğsün yakın olması için daha orta kısımda açılmaya kalkınırsa doğal olarak göğsün yapısı bozulur en önemlisi meme uçları inanılmaz derecede dışarıya doğru döner..Bu durumdada doğal olmayan görüntüler çıkar..Yakınlık siin gögüs yapınıza ve gögüs kafesi arasındaki kemiğin kalınlığına bağlı bir durumdur..Ameliyatla bu yapı bozulmaz,bozulursa bu komplikasyonlar görülebilir...
Damla proteze göre yuvarlakta çatal ve dekoltenin düzeltilmesi daha kolaydır,evet...Çünkü damla protez yuvarlak proteze göre üst kısmı daha az dolguludur ve aşağıya doğru kıvamını daha çok verir..
$image.jpg

arzum 77 bnde bu ayın 26 sında ameliyat olucam çok heycanlıyım senn eklediğin resimleri görmek istiyorum nasıl gorücem?bnde hemşireyim kaç gün sonra işime aktif başlayabilirim?

arzum 77 bnde bu ayın 26 sında ameliyat olucam çok heycanlıyım senn eklediğin resimleri görmek istiyorum nasıl gorücem?bnde hemşireyim kaç gün sonra işime aktif başlayabilirim?
Kararın hayırlı olsun canım :KK66: Yeni üyesin,güvenlik açısından fotoğrafları göremezsin henüz.25 yorumunun olması lazım,kişi ile arkadaş olman lazım..Malum,özel bir albüm bizimkiler,hemende arkadaş olarak ekleyemiyoruz :KK66:

Kararın hayırlı olsun canım :KK66: Yeni üyesin,güvenlik açısından fotoğrafları göremezsin henüz.25 yorumunun olması lazım,kişi ile arkadaş olman lazım..Malum,özel bir albüm bizimkiler,hemende arkadaş olarak ekleyemiyoruz :KK66:

merhaba bugün silikon için doktorumla göngörüşme yaptım. arasının çok ayrık olmamasını istediğimi söyledim. bana göğüs yapısıyla alakalı olduğunu söyledi. ya da silikon olması gerekenden küçük konulursa ayrık olur dedi. en fazla iki parmak civarı ayrıklık olabileceğini söyledi. yakın koyma diye bir durum yok dedi.

Son düzenleme:
merhaba bugün silikon için doktorumla göngörüşme yaptım. arasının çok ayrık olmamasını istediğimi söyledim. bana göğüs yapısıyla alakalı olduğunu söyledi. ya da silikon olması gerekenden küçük konulursa ayrık olur dedi. en fazla iki parmak civarı ayrıklık olabileceğini söyledi. yakın koyma diye bir durum yok dedi.
Doktorunuz doğru demiş..Bu durum gögüs yapısı ile alakalı bir durum..Doğru yere,yakınlaştırılmaya çalışılmadan protez cebi açılmalı.Yoksa meme uçları dışarıya doğru kayabilir..Fakat geniş tabanlı ve biraz büyük bir protez koyulursa doğal olarak daha yakın duran gögüsler olur.Küçük boy protezlerde hem yakınlık hemde çatal beklemek olmaz.. Bunu ameliyat sonrası fotoğraflardada görüyoruz zaten.Benim ameliyat öncesi halime bakın birde ameliyat sonrası halime bakın :KK66: Gögüs büyüdükçe yakınlaştı,tabi benim gögüs yapımlada alakalı :KK66:
İki parmak ayrıklık fazla değil bence... Gögüs ameliyatla yakınlaştırılmamalı zaten.Uygun boyutta ve profilde protez kullanılırsa zaten güzel bir sonuca ulaştırılabilir..

bende 7 ekim icin tarih aldim amilyat olcam. ben bir doktorun kas altina hic bir sekilde önermedigine hatta zararli olduguna kendisinden duydum. kas altindan amilyat olanlar memnunlarmi hallerinden kas gerildiginde gögüsler gerginliye göre oynuyormus ve kas altina protezin yerlesmesi icin kasi kesip tekrardan dikiyorlarmis bu dogrumu ???
kas alti silikon zararlimi ?????????????????

Son düzenleme:
bende 7 ekim icin tarih aldim amilyat olcam. ben bir doktorun kas altina hic bir sekilde önermedigine hatta zararli olduguna kendisinden duydum. kas altindan amilyat olanlar memnunlarmi hallerinden kas gerildiginde gögüsler gerginliye göre oynuyormus ve kas altina protezin yerlesmesi icin kasi kesip tekrardan dikiyorlarmis bu dogrumu ???

Bende muaynye gittgmde doktor kas altını banada önermedi kas zarı altının daha iyi olucagnı söyledi sen kime muayne oldun canm doktorun kim?

Yuvarlak protez göğüse göre uygun boyutta tercih edilirse hem dekolteyi sütyensiz güzel kaldırır hemde çatal kısmını sütyensiz bile daha hoş gösterebilir..
Ama gögüs yapısı bozulacak derecede yakınlaştırma yapılırsa,protez cepleri göğsün yakın olması için daha orta kısımda açılmaya kalkınırsa doğal olarak göğsün yapısı bozulur en önemlisi meme uçları inanılmaz derecede dışarıya doğru döner..Bu durumdada doğal olmayan görüntüler çıkar..Yakınlık siin gögüs yapınıza ve gögüs kafesi arasındaki kemiğin kalınlığına bağlı bir durumdur..Ameliyatla bu yapı bozulmaz,bozulursa bu komplikasyonlar görülebilir...
Damla proteze göre yuvarlakta çatal ve dekoltenin düzeltilmesi daha kolaydır,evet...Çünkü damla protez yuvarlak proteze göre üst kısmı daha az dolguludur ve aşağıya doğru kıvamını daha çok verir..
Eki Görüntüle 800554

arzumm sağol tatlım ya ben doktorla görüşmeden senden mi randevu alsam bilemedim :KK1:ne güzel anlatıyorsun canım .teşekkür ederim.
yuvarlık daha güzel gözüme güzüktü nedense.ben zaten görüşmemi yapayım ona göre daha çok aklıma takılan şeyler olur. kısmet

:)) Bahsettiginiz doktor büyük ihtimalle Tuğrul beydir :KK66: Meme yağ dokusundan oluşur.Meme dokusu hiç olmayan hastalara yapay bir görüntü vermemesi için ve protezi en iyi şekilde saklaması için kas altı yöntemi tercih edilir.Yoksa top gibi olan görüntüler ve göğüs ellendiğinde protezi hissetme durumu olabilir doğal olarak.Çünkü protezin üzerini saracak hiçbirşey olmaz,ince bir deriden başka.
Bilmem hiç izledinizmi,kas geliştici spor yapan bayanlar yada erkekler güçlü göğüs kasları sayesinde kollarıya yaptıkları hafif bir baskı ve hareket nedeni ile göğüs kaslarını hareket ettirebiliyorlar :KK66: Ama protezleri yok,nasıl hareket ettirebiliyorlar :KK66:)
Ben kas zarı altı yöntemi le ameliyat oldum,bana göre kas üstü yöntemden bir farkı yok..Uzun süre spor ile uğraştım,kaslarım kuvvetli ve güçlüdür..Bende bazı hareketlerle üst göğüs kısmını hareket ettirebiliyorum :KK70: Durup dururken oynayan bir durum yok sonuçta..
Evet,kas altı yönteminde göğüs dokusu sınırları kadar altındaki kas altta kesilir,protez için cep açılır.Fakat daha sonra alttan o kas dikilmez.O yüzden kas altı yöntemi le dual plan aslında aynı yöntemdir denilir :KK66: Alta kısımda protezin bir kısmı kasın üzerinde kalabilir.Yani dikilme durumu yok.Fotoğraf ile kas altı ve kas üstü protezin yerleşim şeklini gösteriyim size..

$PROTEZ~1.JPG Eki Görüntüle 801148

Protezi saklayup öretecek kadar meme dokunuz var ise kas altı yönteminin tercih edilmesi yanlış olur zaten.Ama yeterli meme odkunuz yok ise kas üstünde farklı komplikasyonlar ile karşılaşabilirsiniz.Sizin için en iyisini anlayabilmek için her yöntemi uygulayabilien birkaç dokr ile görüşmenizi ve öyle karar vermenizi tavsiye ederim.Eğer tüm görüştüğünüz doktorlar size kas üstü yöntemini önerirse zaten içiniz rahat ve güvenerek doktorunuza ameliyat olabilirsiniz..Bu benim size ufak bir tavsiyem sadece :KK34:
Unutmayın,en son bize gereken meme dikeleştirme,toparlama ameliyatında bile protez takviyesi yapılması gerekirse uygulanacak yöntem KAS ALTI olacaktır.Çünkü bu yöntem komplikasyonları en az olan yöntemdir :KK66: Yabancı sitelerdeki ameliyat olan kişilerin öncesi sonrası fotoğrafları olan sitelerde hastaların ameliyat bilgilerine bakarsanız %80 hastaya kas altı yönteminin uygulandığını görürsünüz zaten..Eğer bu kadar riskli ve güvenilir olmayan bir yöntem olsaydı bu yöntem ortadan kalkar,hiçbir doktor bu yöntemi hastasına uygulamazdı sanırım,öyle değilmi?

arzumm sağol tatlım ya ben doktorla görüşmeden senden mi randevu alsam bilemedim :KK1:ne güzel anlatıyorsun canım .teşekkür ederim.
yuvarlık daha güzel gözüme güzüktü nedense.ben zaten görüşmemi yapayım ona göre daha çok aklıma takılan şeyler olur. kısmet

:)) Rice ederim canım,olabildiğince detaylı anlatmaya çalışıyorum işte :KK66:

Bende hep yuvarlak göğüsün duruşunu daha çok sevmiştim.Görüştüğüm tüm doktorlarda zaten bana yuvarlak protez olabileceğini söyemişti,bir doktor hariç.O da zaten bütün hastalarına damla protez tercih ediyordu,o yüzden tercih etmemiştim :KK66:
Benim göğsümün üst kısmı zaten boştu,altta dokum vardı.Damla protez olsaydı üst kısmını kaldıramazdı ve süteynsizken çok sarkık dururdu.Ben daha dik duran,üst kısmı dolgun duran göğüsleri seviyordum zaten,bu görüntüye açtım :KK37: Sütyenlere bağlı kalmadan sırt dekolteli kıyafetleri rahatlıkla giyinebilmeliydim :KK34: Sonundada oldu şükür,darısı başına inşallah :KK19:
Görüşmelere başlayınca zaten birçok şey kafanda netleşecek canım.Bizler buradayız inşallah,yardımcı olmaya çalışırız :KK54:

:)) Rice ederim canım,olabildiğince detaylı anlatmaya çalışıyorum işte :KK66:

Bende hep yuvarlak göğüsün duruşunu daha çok sevmiştim.Görüştüğüm tüm doktorlarda zaten bana yuvarlak protez olabileceğini söyemişti,bir doktor hariç.O da zaten bütün hastalarına damla protez tercih ediyordu,o yüzden tercih etmemiştim :KK66:
Benim göğsümün üst kısmı zaten boştu,altta dokum vardı.Damla protez olsaydı üst kısmını kaldıramazdı ve süteynsizken çok sarkık dururdu.Ben daha dik duran,üst kısmı dolgun duran göğüsleri seviyordum zaten,bu görüntüye açtım :KK37: Sütyenlere bağlı kalmadan sırt dekolteli kıyafetleri rahatlıkla giyinebilmeliydim :KK34: Sonundada oldu şükür,darısı başına inşallah :KK19:
Görüşmelere başlayınca zaten birçok şey kafanda netleşecek canım.Bizler buradayız inşallah,yardımcı olmaya çalışırız :KK54:

kesinlikle canım bendeimde kafama yuvarlak yatıyor açıkladığın sebeplerden dolayı. hayırlısı inşallah. teşekkürler canım:KK16:

X