Sağol canım yine büyük bir titizlikle anlatmışsın sen olmasan ne yaparız buralarda bu forum batar bence kesinlikle Allah mutlu uzun ömürler versin sana.
Bugün doktorumu aradım. Yardımcısına dedim bi ucu dışarıda diğerine göre diye. Öyle bir ameliyat yok biz yapmıyoruz yapanı da duymadım dedi Bi kere daha anladım ki ameliyat olduğun doktoru iyi seçmek ameliyat sonrası süreci de etkiliyor..
Bugün forumda bi arkadaşın resmini gördüm. Sen de yorum yazmışsın. Ben halime şükrettim açıkçası benim o kadar dışarıda değil ya.. vakit bulabilirsem sana yine mail yoluyla ulaşırım ben mi çok büyütüyorum yoksa sence de bir sorun var mı diye resim gönderirim.
Hissizlik için de 1 seneye kadar geri gelir dedi . Kişiden kişiye göre bu durum değişiyor ama komple geri gelmeme gibi bi durum yaşanmadı dedi. Bekliycem zaten beklemekten de başka yapabileceğim bir şey yok sanırım..
kubita ben 3 sene önce trafik kazasında kafamı ön cama çarpmıştım. sadece şişmişti o kadar. inan bir sene sonra bile hissizlik vardı. şimdi hissizlik kalmadı o bölgede. senin de düzelir inşallah. yalnız doktor konusunda haklısın. çok çok iyi doktor olması gerekiyor.