Sağol canım yine büyük bir titizlikle anlatmışsın sen olmasan ne yaparız buralarda bu forum batar bence kesinlikle Allah mutlu uzun ömürler versin sana.
Bugün doktorumu aradım. Yardımcısına dedim bi ucu dışarıda diğerine göre diye. Öyle bir ameliyat yok biz yapmıyoruz yapanı da duymadım dediBi kere daha anladım ki ameliyat olduğun doktoru iyi seçmek ameliyat sonrası süreci de etkiliyor..
Bugün forumda bi arkadaşın resmini gördüm. Sen de yorum yazmışsın. Ben halime şükrettim açıkçası benim o kadar dışarıda değil ya.. vakit bulabilirsem sana yine mail yoluyla ulaşırım ben mi çok büyütüyorum yoksa sence de bir sorun var mı diye resim gönderirim.
Hissizlik için de 1 seneye kadar geri gelir dedi . Kişiden kişiye göre bu durum değişiyor ama komple geri gelmeme gibi bi durum yaşanmadı dedi. Bekliycem zaten beklemekten de başka yapabileceğim bir şey yok sanırım..
Ödemler gittikçe ve zamanla çok değişiyorlar canım..İlk seneki görüntü ile ikinci senedeki görüntü bile farklı oluyor..Düşün yaniArzum ödemler inince memişler çok mu küçülüyor. Benim 6 gün oldu ne zamana kadar küçülecek acaba. Bence ödemli kalsınlar yavvv
Ödemler gittikçe ve zamanla çok değişiyorlar canım..İlk seneki görüntü ile ikinci senedeki görüntü bile farklı oluyor..Düşün yani
ödemler geçtikçe gögüstede bir miktar küçülme oluyor tabi.Ödem miktarına bağlı bir durum.Kiminde çok fazla ödem oluyor,zamanla küçülmede fazla oluyor kiminde fazla ödem olmuyor küçülme fazla olmuyor..Bekleyip görmekten başka çare yok maalesef
Kararınız öncelikle hayırlı olsunöncelikle herkese selam olsun.dediğim gibi ilk mesajim bir yanlişim olursa affola..bende inşallahh bu haziranda bu ameliyati olacağim..2 yildir bu ameliyati olmayi çok istiyordum ama halletmem gereken daha öncelikli işlerim vardi..artik her şey yoluna girdi şükür.ben Kocaelideyim ve ameliyati ancak burda olabilrim.dolayisiyla Hazirana kadar buradaki tüm doktorlari araştirmaya başlayacağim.aslinda bir an önce olmak istiyorum ama aml. sonrasi ağrilardan korkuyorum.Öğretmenim ve 5 dk oturmayan bir öğretmen.sizlerin çoğu 1 ay halsizlik,kollarini kaldiramama gibi durumlardan bahsetmişsiniz. bu beni korkuttu. ayrica 6 ay boyunca kansizlik tedavisi göreceğim.bu yüzden erteledim.her gün boş vakit buldukça her yazdiğinizi okuyorum hatta bu konunun 40. sayfasindayim öyle diyeyim yani :) kitap okur gibi okuyorum.ilk mesajimi özellikle bu konuya yazmak istedim çünkü arzum hanimdan çok bilgilendim diiyebilirim..doktor randevularina başladiğimda onlarin söylediklerini sizlere danişmak isterim.çünkü benim çevremde bu ameliyati olan kimse yok.artik inşallah sizler yardim edersiniz.
Arkadaş olarak ekledim seniMerhaba Arzumcum özellikle yolladığın fotograflar için çok teşekkür ederim dediğim gibi süper olmuşsun ben de öyle olurum inşallahAcaba beni arkadaş olarak ekleyebilir misin? 25 mesajın dolması açısında makyaj başliklarına mesaj yazarak limite eriştim.
Keşke kalsalar,bende kalsın böyle demiştim ama kalmadılar maalesefteşekkürler canım: küçülmesinler yaaaa böyle kalsınlar çok sevdim ben böyle
Keşke kalsalar,bende kalsın böyle demiştim ama kalmadılar maalesef
Kararınız öncelikle hayırlı olsunBizler burada olduğumuz sürece yardım etmeye hazırız tabiki Doğru,hayırlı kararlar verip çok mutlu olacağınız bir sonuca ulaşırsınız inşallah ...
:)) Ödemlerden,şişliklerinden dolayı çok dik duruyorlardır şimdi.Üst lobun çok şiştir özellikle.Merak etme,zamanla ödemler geçtikçe aşağıya doğru inecek ve doğal,olması gereken şekillere girecekler..Eminim katil olacak boyutta değildirler :) Biraz gözünde alışması lazım,zamanla küçük bile gelebilir gözüne..Sonuçta önünde uzuuuunnn bir değişme sürecin var,böyle kalmasını düşünmen saçma olur zatenKalmasin yaaa kuculsun yoksa sevgilim katil olur bole kalirsa
Arkadaş olarak ekledim seniKabul edersen arkadaşız
:)) Ödemlerden,şişliklerinden dolayı çok dik duruyorlardır şimdi.Üst lobun çok şiştir özellikle.Merak etme,zamanla ödemler geçtikçe aşağıya doğru inecek ve doğal,olması gereken şekillere girecekler..Eminim katil olacak boyutta değildirler :) Biraz gözünde alışması lazım,zamanla küçük bile gelebilir gözüne..Sonuçta önünde uzuuuunnn bir değişme sürecin var,böyle kalmasını düşünmen saçma olur zatenBoyut konusunu konuşman,özellikle büyük oldu demen için çok erken bir süre
Geçmiş ve hayırlı olsunBende ayın 2'sinde ameliyat oldum. Açıkcası burada yazılanları okumuş ve kendimi sözüm ona hazırlamıştım. Başta söylemeliyim ki, ağrılarım inanılmaz şiddetli oldu. Ve bugün hâlâ, tek başıma yatıp kalkamıyorum maalesef
Ne zaman geçecek bu ağrılar gerçekten merak ediyorum.
Şu cc nedir bilemiyorum ama bana natrella 410mf 295gr profil takıldı. Hiç göğsü olmayan ben, bunu azıcık küçük buldum sanki.. Yani bunca acıya, azıcık daha büyük olabilirdi sanki 
Tabi ben şu ölçü hususunu Dr'uma bıraktım. Şimdi şişlikler indikten sonra göreceğim bakalım.
Şu an tek isteğim ağrılarımın hafiflemesi.. Off offf
Rica ederim canımÇok teşekkürler canım
Yakinda foto yuklicem.en cok senin yorumunu merak ediyorum arzumm.memeucu asimetrisi haric baska asimetri varmi benim goremedigim meraktayim.memeucu icin ilerde cocuk sahibi olup emzirdikten sonra bi operasyon gecirmek istiorum.oldu da bitti ruya gibi.sana ne cok soru sormustum yaa.her defasinda uzun cevaplar vererek beni cesaretlendirdin.sana ayrica ve tekrar tekrar cok tesekkur ederim
Geçmiş ve hayırlı olsun2 Gün olmuş sanırım,ilk bir hafta 10 gün birinden destek almadan sakın sakın tek başına yatıp kalkmaya çalışma sakın..Sonrasında yavaş yavaş doğru olan pozisyonu bulup kendi başına yapabileceksin zaten,endişe etme
295 gr,yani 295 cc protez kullanılmış sana canım..Yöntemin nedir bilmiyorum ama keşke ameliyattan önce büyüklüğünü doktora bırakmasaydın tam olarak.Ne istediğini özellikle büyüklük konusunda ne istediğini doktora anlatsaydın iyi olurdu.Doktorlar genelde daha doğal sonuclardan yana oluyor .Ama bekle bakalım,zamanla belki çok beğeneceksin,belli olmaz daha çok erken birşeyleri söylemek içinSen biran önce iyileşmeye bak,dikkat et kendine
Hayır,tabiki aynı şiddette ağrıların olmayacak..Her geçen gün kendini daha iyi hissedeceksinTanrımm!! 10 gün bu ağrılar aynen devam mı edecek
Üstüne üstlük bir de grip oldum.. Hapşurmak kabus
Ne zaman banyo yapabileceğim, bu konuda da yanıt verebilir misiniz?
Şimdiden teşekkür ederim :)