canım hight profille normal silikonun taban genişligindemi farklılık var sadece yoksa yüksekliği ve hacmindede büyüme oluyor mu?
Arzum özelden de sordum ama burdan da sorayım belki merak edenlere yardımcı olurum.
Damla model silikonu kas altı ve koltukaltından yapabiliyorlar mı? Ben damla modeli çok doğal buluyorum ama tercihim koltukaltı ve kas altı olucak. Bir fikrin var mı?
çok teşekkür ederim:)) şimdi baktım maşallah çok güzel olmuşlar. ama sanki biraz büyükler 400cc di sanırım seninkiler. bana 350 yeter herhalde ama şimdi daha büyükmü olsa demedim değil senin fotoları görünce. peki kasaltından da böyle doğal görünüm olur mu ki?
çok soru soruyorum ama yumuşaklıkları nasıl? doğal göğüs gibimi
Arzumcum merhaba uzun bi aradan sonra yine burdayım ve sorularımla tabi kiev taşıdık anca yerleştik ve internet sorunları falan.. ben kendimi tamamen unutmuştum ama bir kaç gündür kafama takılan bazı şeyler var. cevaplarsan mutlu edersin beni...
ben ameliyat olalı 7ay oldu ve biliyorsun küçük bi protez 240cc.. ama hala hissetmediğim veya uyuşuk olan kısımlar var göğsümde. özellikle duş alırken su tuttuğumda hissetmediğimi farkettim..normal mi sence bu.. hatta sol uç kısmı tam aksine hala fazla acıyor. yani çok hassas.
ikinci sorum ise sanırım sen de göğüs ucundan ameliyat olmuştun yani yerinin değiştirilmesiyle ilgili. benim sol meme ucum diğerinden yarım cm daha yukarda ve daha dışarda. bu da beni rahatsız ediyor hep düzelir diye umut etmiştim ama bu saatten sonra sanmıyorum yani. taşınması zor bi ameliyat mı ben göğüs altı kesisi ile olmuştum normalde. değer mi sence yoksa ben mi çok büyütüyorum bilemedim. sana resim göndermiştim bilmiyorum hatırlar mısın.
hatta bişe daha sorucam normal göğüslerde oluyo mu bilmiyorum ama yan yattığımda protez orta tarafa kayıyor ve meme ucum o kadar yanda kalıyor ki. çok komik bi görünyü. hatta evli olsam kocam dalga geçer diye düşünmedim değil
baya soru sordum ama içimde birikmiş hepp
Merhaba Arzumcum geçen hafta silikon yaptırmak isterken senin güzel yorumlarını okudum ve cuma günü Hasan Bey ile görüştüm kendisi bu hafta istediğim vakitte ameliyat yapabileceğini belirtti. 350 cc, kas altı ve yuvarlak silikon kullanacağını belirtti. Öncesinde 350 cc büyük gibi geliyordu ancak forumdaki çoğu hanım 350cc ya da 400 cc kullanmış.
Açıkcası ergenlik çağından beri silikon yaptırmak istiyordum, sürekli destekli sütyen giymekten bıktım, özellikle yazları bikini giymek beni rahatsız ediyordu.
Bu ameliyatı olmayı gerçekten istiyorum ama haftaya ameliyat olma düşüncesi de beni çok korkutmaya başladı, kaslarımın kesildiğini düşündükçe içim kalkıyor:18:
Bu forumdaki ilk mesajım olduğu için sanırım arkadaşlık isteği gönderemiyorum acaba fotograflarını görebilmek için mail adresini versen sana mail atabilir miyim çünkü mail adresim adım soyadım şeklinde. Bu arada Hasan Bey öncesi ve sonrası fotografı göstermedi.
Merhaba...Cc büyüklüğünü doktorun seni muayene edip durumunu gördükten sonra belirlemiş sonuçta.Bence endişe edecek bit durum yok.350 cc bir büyüklük özelliklede kas altında hiç meme dokusu olmayan birinde güzel sonuçlar verir.Abartı olmayan,rn önemlisi ameliyat olmana değecek büyüklük olacaktır bence.Sonuçta bu ameliyatı göğüslerimiz vücudumuza göre orantılı olacak şekilde büyütmek için oluyoruz değilmi ?Merhaba Arzumcum geçen hafta silikon yaptırmak isterken senin güzel yorumlarını okudum ve cuma günü Hasan Bey ile görüştüm kendisi bu hafta istediğim vakitte ameliyat yapabileceğini belirtti. 350 cc, kas altı ve yuvarlak silikon kullanacağını belirtti. Öncesinde 350 cc büyük gibi geliyordu ancak forumdaki çoğu hanım 350cc ya da 400 cc kullanmış.
Açıkcası ergenlik çağından beri silikon yaptırmak istiyordum, sürekli destekli sütyen giymekten bıktım, özellikle yazları bikini giymek beni rahatsız ediyordu.
Bu ameliyatı olmayı gerçekten istiyorum ama haftaya ameliyat olma düşüncesi de beni çok korkutmaya başladı, kaslarımın kesildiğini düşündükçe içim kalkıyor:18:
Bu forumdaki ilk mesajım olduğu için sanırım arkadaşlık isteği gönderemiyorum acaba fotograflarını görebilmek için mail adresini versen sana mail atabilir miyim çünkü mail adresim adım soyadım şeklinde. Bu arada Hasan Bey öncesi ve sonrası fotografı göstermedi.
Arkadaşına kas üstü yöntem uygulandığı için protez büyüklüğünü belli etmiştir tam olarak.Çğnkğ kas üstünde proteze baskı yapan bir durum olmuyor,protezin üzerinde sadece olan meme dokusu oluyorMerhaba canım hızlı cevabın için çok çok teşekkür ederim
Evet Hasan Bey de ameliyat sırasında 325 ya da 375 cc de kullanabileceğini belirtti duruma göre. Semih Gök'e silikon ameliyatı olan bir arkadaşım kas üstü 300 cc yaptırmış ve ameliyat öncesinde AA iken şu anda C cup kullanıyor ve bu arkadaşım 1.70 boyunda uzun boylu bir kız. Ben şu an 34B sütyen kullanıyorum ve sütyensizken de double push uplı görüntü gibi olmasını istiyorum.
Açıkcası senin ve Hasan Fındık'ın diğer hastalarının forumda yer alan tüm sayfalarını okudum ve anladığım kadarıyla herkes memnun, sen keza öyle ama hiçbirinizi göremedim malesef
Canım mail adresin ismin soyismin şeklinde değilse yazabilirsen sana mail atiyim, mail adresim adım soyadım şeklinde benim o yüzden buraya yazmam doğru olmayabilir
Merhaba...
Mail ile fotoğraf göndermeyi pek uygun bulmuyorum aslında.25 Yorumun oldugunda albümdeki bütün fotoğraflara bakabilirsinAma gerçek ismin ile açılmış bir mail adresi ise yaz,belki gönderirim bir iki tane
Özel albümlere bakabilmeniz için kişi ile arkadaş olmanız gerekiyor.Arkadaşınızın profilini tıklayın ve albümlere bakın,albüm paylaşımı yaptıysa görebilirsinizMerhaba albüme nasıl bakılıyor. benim mesaj sayım da çok fazla ama fotolara tıkladığımdabirşey görülmüyor
Kas altında tabi protez kasın yaptı baskı nedenî ile oldugundan bir miktar daha ufak durur..Bazı doktorlar sütyen içinde protez denemesi yapar mesela,o görüntüye bakıpta protez büyüklüğü tercih edenler ameliyattan sonra hayal kırıklığı yaşıyorlar..Kas altındada olsa kas üstündede olsa sütyen içi protez denrmesindeki sonuçla ameliyat sonrası sonuç kesinlikle aynı olmaz..Yazılanlardan anladığım kadarıyla kas altı 400cc herhalde kasın yaptığı baskı ile küçülme olacağından ideal olur. benim boyum uzun çünkü 173. o yüzden küçük olsunlar istemiyorum. 80b giyiyorum hiç yokta değil göğsüm. Keşke canlı görebilme imkanımız olsaydı istediğimiz şekildeki ameliyatları.
Arzu herhalde göğüs dokusu ne kadar çoksa kişinin o kadar doğal bir görünüm oluyor. Onu farkettim.
Özel albümlere bakabilmeniz için kişi ile arkadaş olmanız gerekiyor.Arkadaşınızın profilini tıklayın ve albümlere bakın,albüm paylaşımı yaptıysa görebilirsiniz
Şimdi profilime girin,albümlere tıklayın,fotoğraflarımı görebileceksinizben sizin albüme bakacaktım. arkadaşız ama sizin albümü açmanız mı gerekiyor.
Hoşgeldin canımHissetmiyorum derken nasıl bir hissetmeme bu? Bir test yapmanı öneririm.Bunun için bir arkadaşından yardım al.Sen gözlerini kapatacaksın ve arkadaşın iğne ile göğsünün bazı yerlerine hafif dokunacak,sende gözlerini açmadan igenyi hafif batırdığı yerleri parmağınla göstereceksin..Eğer testi başarı ile tamamlarsan hiçbir sorun yok demektir İğneyi batırdığı halde tepki vermezsen bazı sinirlere ameliyatta zarar verilmiş olabilir.Vücut bazen zarar verilen sinir damarlarını yeniler ama bazende yenilemiyebiliyor Testi yapıp sonucu paylaş bakalım
Meme ucu asimetrisine gelince...Bu zor bir ameliyat değil ama her doktor bunu yapmak istemiyor.Genelde zaman sonra göğüsler dikleştirme ameliyatı istiyor ve bu ameliyatta meme ucu zaten olması gereken yere taşınıyor.İşte o zaman düzeltme yapma taraftarı oluyorlar..Hasta buna alışsın,ne var bunda mantığı ile yaklaşabiliyorlar yani..Benim gibi sıkıntı edip mutsuz olursan hiç bekleme ameliyat ol derim..Ben çok kafaya takıyordum ve inan göğüslerimin güzelliğinin tadını bile çıkaramıyordum..Yine süteynlere saklanmış göğüsler vardı..Bunu kabul edemedim ve doktorumu ikna edip ameliyatımı oldum,çokta mutluyum iyikide olmuşumÖzellikle yana yattığında meme ucunun iyice dışarıya doğru kayma durumu meme ucu asimetrisinden dolayı canım..Bu asimetri düzelince bu sorunda ortadan kalkıyor emin ol Erkekler pek önemsemiyor inan bana.Bunu önemseyen,dikkat eden,kafaya takan biziz.Ama önemli olanda onların rahatsız olması değil zaten,bizim bazı şeylerden rahatsız olmamız ve bu sorunu ortadan kaldırıp mutlu olmamız zaten..Öyle değilmi?
Bu ameliyatı bir araştır derim.. İçin rahat etsin,seni çok iyi anlayabiliyorum..İnan bunu yaşayan sadece biz değiliz,birçok bayan var..
Allahım hepimize sağlıklı,huzurlu uzun ömürler versin inşallah ❤Sağol canım yine büyük bir titizlikle anlatmışsın sen olmasan ne yaparız buralarda bu forum batar bence kesinlikle Allah mutlu uzun ömürler versin sana.
Bugün doktorumu aradım. Yardımcısına dedim bi ucu dışarıda diğerine göre diye. Öyle bir ameliyat yok biz yapmıyoruz yapanı da duymadım dediBi kere daha anladım ki ameliyat olduğun doktoru iyi seçmek ameliyat sonrası süreci de etkiliyor..
Bugün forumda bi arkadaşın resmini gördüm. Sen de yorum yazmışsın. Ben halime şükrettim açıkçası benim o kadar dışarıda değil ya.. vakit bulabilirsem sana yine mail yoluyla ulaşırım ben mi çok büyütüyorum yoksa sence de bir sorun var mı diye resim gönderirim.
Hissizlik için de 1 seneye kadar geri gelir dedi . Kişiden kişiye göre bu durum değişiyor ama komple geri gelmeme gibi bi durum yaşanmadı dedi. Bekliycem zaten beklemekten de başka yapabileceğim bir şey yok sanırım..