Arzum merhaba, nihayet oldum dün ameliyatımı.Biliyorsun doktorum Cenk bey.Gerçekten hasta isteğini çok dikkate alıyor.Bana p.tesi yaptığımız son görüşmede 300-325 cc koyalım dedi.Bende ısrarla dolgun olsun istiyorum dedim.Senin bikinili önceki halini ve hemen yanında son halini göstern bir foton vardıya.flaşa atmıştım onu gösterdim.Zaten önceki halin bana çok benziyordu.Oda meme dokumun olduğunu ameliyat esnasında deneyeceğini söyledi.Sana gerçekten teşekkür ediyorum.Bana çok yardımcı oldun.Véeeee artık kas zarı high profile 400 cclik memişlerim oldu:):)
Arzum merhaba, nihayet oldum dün ameliyatımı.Biliyorsun doktorum Cenk bey.Gerçekten hasta isteğini çok dikkate alıyor.Bana p.tesi yaptığımız son görüşmede 300-325 cc koyalım dedi.Bende ısrarla dolgun olsun istiyorum dedim.Senin bikinili önceki halini ve hemen yanında son halini göstern bir foton vardıya.flaşa atmıştım onu gösterdim.Zaten önceki halin bana çok benziyordu.Oda meme dokumun olduğunu ameliyat esnasında deneyeceğini söyledi.Sana gerçekten teşekkür ediyorum.Bana çok yardımcı oldun.Véeeee artık kas zarı high profile 400 cclik memişlerim oldu:):)
Doktorum Hasan Fındık canımYakın bir zamanda çocuk düşünüyorsan ertele derim ama daha vakit var göğüslerim çok sıkıntı veriyor dersen yaptırabilirsin tabi.. Bazı göğüsler emzirmeden ve hamilelikten dolayı kilo alıp vermekten çok deforme olabiliyor..Ama bazı göğüslerde sadece hafif sarkıklık ve hacim kaybıda olabiliyor.Çocugun emme süresinede bağlı oluyor bu deformasyon.Benim kızım 3 ay kadar emdi fazla deforme olmamıştı ama oğlum 1.5 sene emdi 2-3 sene çocuk düşünmüyorsan yaptırabilirsin derim ben
Arzum cnm, burdanda yettimm.. :)) Hasan Fındık kasüstüde yapıyo dimi cnm? Acaba kasüstü için gerekli şartı sağlarmıyım, bidaha düşündüğümde.. :)) Diğer yöntemler bana çok alengirli geliyor nedense.. İlerde olucak şey tabi bunlar.. Bide benim tam 11 gün oldu cnm, masaja başlamalımıyım sence, nasıl yapılıyo bide..?
Canımcım o fotoyu da begenmeyen çıkar mı sence hiç.hele o bitişiklik kaç kişiye nasip olur.Dedim zaten bu arkaşım istanbulda Hasan beye ameliyat oldu diye.O dedim hastasının isteklerini ön planda tutuyor , uyduğu şartlarda da büyük yapmaktan kaçınmıyo diye.çok başarılı çok iyi sonuç çıkmış dedi.beğendi anlıycan.(Bende bu arada doktoruma gaz vermiş oldum büyük yapması konusunda he he he.) İnşallah sonuçta senin gibi hoş olur.Zaten doktoruma da sordum inşallah ben ısrar ettim diye 400 cc yapmamışsınızdır diye.o da yok canım dedi önce 350 koydum rahat aldı dedi.Öyle olunca 375 denedim baktım o da oldu dedi.Hadi olmuşken 400 yapalım da hastanın istediği olsun süpriz olsun demiş.Hatta oraki herkesinde çok beyendiğini söyledi.Ben bu forumda aynı hayallerle yola çıkan ama mutsuz olan pek çok arkadaşa rastladım.Mutlaka o hekimlerde çok başarılı isimler .Ama hastasının isteklerini ön planda tutan Hasan bey, Cenk bey gibi doktor sayısı da az bence.Bence Cenk beyin başarılı olması yanında bir özelliği varki çok önemli bana kalırsa.Size ameliyattan önce olbilir dediği boyuttan büyüğünü yapabiliyor ama daha küçük size yapıp hastayı hayal kırıklığına uğratmıyor.Arrogant'ın, Gizeminde sonuclarında olduğu gibi.Hatta bir tane de 300 cc lik bir hastanın fotosunuda gösterdim.Aman ha dedim böyle falan olmasin oturur ağlar, depresyona falan girerim dedim.Siz dedim çıkarın şu 300-325 cc rakamlari kafanızdan dedim.Şöyle 350 den başlayıverin dedim 400 de olursa harika olur dedim.Ha bunları burdan niye böyle detay detay yazıyorum.Benim ne istediğimi anlamam konusunda sizler çok yardımcı oldunuz.bende henüz ameliyatını olmamış diğer arkadaşlarında kritik yapıp mutlu sona ulaşsınlar diye:)
arzum hanım size özelden yazamıyorum duyduguma göre meme estetiği konusunda dr hakkında bircok sey biliyormussunuz bana yardımcı olabilir misiniz benim göğüsler hiç yok denecek kadar az cok az bi sislik var bu yüzden psikolojim bozuldu ve ameliyat olmak istiyorum dogal dursun istiyorum top gibi birbirinden ayrık degil oyle duranlar cok yapmacık yani aslında güvenebileceğim bi dr önerirseniz istanbulda yasıyorum dr tugrul turandan hastalar hep olumlu konusmus ama ben en son sitede bi üyeyle konustum ve 2 ay önce sanırım estetik olmus ve memnun kalmamıs dr Hasan Fındık iyi diyorlar yada sizin önereceginiz dr varmı ?gercekten en korktugum sey memnun kalmamak istediğim göğüslerin olmaması hasan fındığın numarası ve hangi hastanede bilgi verirseniz çok sevinirim
Merhaba öncelikle güzel temennilerin için.Bence gaza gelmeye devam et.Benim boyum Arzumun gibi uzun falan değil.162 boyda 53 kiloda birisiyim.Üstelik öyle omuzlarım falanda geniş değil canım Ben doktora sormadım göğüs altı mesafemi ama ameliyattan birkaç gün önce kendim ölçtüm 71 cm çıktı meme ucundan da en geniş mesafeyi de 81-82 cm arası olarak ölctüm.Yani anlıycan bende daha yüksek cc ye çıkamaz doktorum diye düşünmüştüm o yüzden ısrarcı oldum ama hayalde kuramadım doğrusu.Sonuç ben içinde süpriz oldu anlıycan.Gizemin meşhur bir cümlesi var hani.Eğer büyük istiyorsan alabileceğinin en büyüğü olsun diye ısrar et.Bence sende bu mesaj üzerinden giderek ikna et doktorunu.Sen karar verdin mi ameliyatına ? Ne istediğin konusunda biraz detay verirsen daha da yardımcı olabiliriz belki.Boyun ,kilon ,doktorun vs..
cnm bende artık olmak için can atıyorum inş da olucam ama zaman problemim var şuan dr um zaten hastane değil bi dönme olmicak sonra inş oğlumun ameliyatıyla çakışmaz çünkü bu yaz oldum oldum.. en son grş memde 350 ye olabilir dedi kas altına gerek yok dedi (dokum var benimde üstler emzirme sonrası boşaldı sarkma yok ) ama ben özellikle kas altı istiyorum bana daha avantajlı gibi geliyo ağrısı hariç.. boyum max 1.57 kilo 54 gögüs altı 80 cm ölçülerim böyle canım bi de benim bi de kas altı olursa küçük duracak protez zaten bende o yüzden olabildiğince büyük olsun istiyorum yalnız herşey güzel dr yumusak olmaz olamaz falan demedi ama boy da önemli tabi dedi işte bi ordan kurtaramıyorum boyum kısa :S bi de aslında hastalar çok kafa yoruyo bu işe ama aslında herşey çok net dedi yani senin gögüs altı ölçün gögüs yüksekliğin şuan belli biz de o hesaba uygun ölçüleri kullanıcaz ama tabi senin isteğinde önemli özellikle profil seçerken hıgh vs bunu göz önüne alıyoruz dedi yoksa biz o açtığımız boşluğa herşey doldurabiliriz (tıkıştırabilir ) dedi önemli olan uygun çerçeve de olması vs dedi..... ama senin bıyun bana cesaret verdi şimdi en azından 375 de ısrar edicem.. çok geçmiş olsun çok sevindim valla beklediğinden büyük olmasına inşallah benimde öyle olur büyük olsun küçük olmasın yaa
İiksen aslında doktorunun dediği çok doğru.Ne kadar çok kurcalarsan o kadar kafan karışıyor.Ama ne istediğini bilerekte gitmek oraya çok önemli. yöntem konusunda ben hiç müdaheleci olmadım doktora.Daha ilk görüşmede size kas zarı altı uygun dedi.tamam dedim.Zaten kas altı daha ağrılı oluyormuş.Eğer ben es kaza kas altı falan demiş olsaymışım herhalde ağrıdan ölür giderdim.Dünkü ağrının üzerine bir acı düşünemiyorum bile.Ama bu her kişide aynı şekilde olmuyor.Mesela benden hemen sonra bir hastası daha vardı.Benden sonra oldu ameliyatı.Benden öncede ayrıldı hastaneden.Doktorun dediğine göre sadece sırt ağrısı olmuş ve uyuyamış o yüzden.Ama ben ağrılar bi yana ne zaman kalkmaya çalışsam tansiyonum yerlerdeydi.Sabır çok önemli bak bugün daha iyiyim.4 saat yolculuk yaptım arabayla üstelik.Yarın daha da iyi olucam inşallah.Bu arada oğluşuna da çok geçmiş olsun umarım önemli bir şeyi yoktur. rahat ol ve güzel günleri hayal et.Sen neden kas altı yöntemini tercih ediyorsun bu arada?
Arzumcum, birbirimize destek ve yardımcı olmak amaçlı buradayız.Biliyorsun ki bu süreç tam rayine oturuncaya kadar uzun bir süreç aslında.Herkes değildir belki ama pek çoğumuzun samimi olduğu kanısındayım.Mesela sen en basitinden hastaneye giderken yanımıza pipet alın mutlaka demişsn.İnan eşimlede kulaklarını çınlattık.Hani kırk yıl düşünsem valla pipet almak falan gelmezdi aklıma.Ama Allah razı olsun senden çok işime yaradı.Dün gece sadece sıvı alabildim.Yatakta oturmak bir yana kıpırdayamadım bile.Neyseki evimdeyim ve daha iyiyim düne göre.İki gece arasında dağlar kadar fark var.Arzum önceki yazdıklarımda da sormuştum.Ama kullanılan protezin içeriğini belirten kağıt gibi bişey vermeleri gerekmiyor muydu?
arzum benim meme uçlarından biri karşıya biri aşağıya bakıyor.kontrolüm 1 ağustosta. o zaman sorucam tabi. bu şekilde olup ta düzelen memeler var mıydı..sen bikaç yıldır bi çok kişinin problemini dinliyorsun.bilse bilse arzum bilir dedim..
Daha öncesinde göğüs ucu asimetrin vardıysa düzelmez canım.Ameliyatında protez cebinde yanlış yerde açılma olduysada değişmez..Ödemlerden kaynaklı olabilir,birşey söylemek için çok erken tabi.Forumda bu sorunu yaşayıpta zamanla durumu biraz daha düzelen arkadaşlarımız oldu ama tamamen simetrik olmadı tabi..Ben bu yüzden tek göğüs ucundan ameliyat oldum çünkü beni ciddi derecede rahatsız etmişti kafaya takmıştımDışarıdan bakan birinin anlayacağı boyutta değildi aslında ama benim bilmem yetiyordu Umarım düzelir canım