- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.833
Canım,benim ameliyat öncesindede asimetrim vardı.Gögüsler büyüyüpte gerilince tabi daha fazla göze batıp rahatsız etti beni.Biraz mükemmelliyetçiyim snaırım (doktorum öyle söylüyor) Bununda zararlarını çekiyorum,belki gerçektende herkesde olan bir durumdu benimkisi çünkü dedigim gibi gögüslerimi birine gösteripte -Bir anormallik varmı? diye sordugumda bu asimetriyi kimse fark etmiyordu.Ancak ben söyledigim zaman,evet biraz var diyorlardı..Birde ben sütyensiz bir kıyafet giyindigimde yani meme uçlarım belli oldugunda asimetri belli oluyordu tabi .Bu seferde ben rahat edemiyordum.Ameliyat öncesi gögüs küçüklügünü kafaya takıyordum bu seferde meme ucunu Yani anlayacagın durumu düzelttirmekten başka yok kalmadı bana çünkü keyfimi kaçıran bir durumdu..Sonuçta düzeldi Allahıma şükür,hemde yine sıfır iz ilehımmm..göğüs ucundan ameliyat demek..umarım o duruma gelmem ama şu an çok bariz şeş beş durumu var göğüslerimde:)
Şu an senin için birşey söylemek tabiki çok erken.Zamanla,ödemler indikçe,gögüslerinin şekli şemali ortaya çıkınca neyin n eoldugu belli olacak.En az 6 ay beklemen gerek.Ama doktoruna bu durumunu belirt ve rahatsızlıgınıda söyle bilsin.Muayenelerde ona göre bu durumunuda değerlendirsin,gözlemlesin canım Çünkü doktorla bu durumu gayet normal karşılıyorlar genelde