arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

hımmm..göğüs ucundan ameliyat demek..umarım o duruma gelmem ama şu an çok bariz şeş beş durumu var göğüslerimde:)
Canım,benim ameliyat öncesindede asimetrim vardı.Gögüsler büyüyüpte gerilince tabi daha fazla göze batıp rahatsız etti beni.Biraz mükemmelliyetçiyim snaırım (doktorum öyle söylüyor) Bununda zararlarını çekiyorum,belki gerçektende herkesde olan bir durumdu benimkisi çünkü dedigim gibi gögüslerimi birine gösteripte -Bir anormallik varmı? diye sordugumda bu asimetriyi kimse fark etmiyordu.Ancak ben söyledigim zaman,evet biraz var diyorlardı..Birde ben sütyensiz bir kıyafet giyindigimde yani meme uçlarım belli oldugunda asimetri belli oluyordu tabi .Bu seferde ben rahat edemiyordum.Ameliyat öncesi gögüs küçüklügünü kafaya takıyordum bu seferde meme ucunu Yani anlayacagın durumu düzelttirmekten başka yok kalmadı bana çünkü keyfimi kaçıran bir durumdu..Sonuçta düzeldi Allahıma şükür,hemde yine sıfır iz ile

Şu an senin için birşey söylemek tabiki çok erken.Zamanla,ödemler indikçe,gögüslerinin şekli şemali ortaya çıkınca neyin n eoldugu belli olacak.En az 6 ay beklemen gerek.Ama doktoruna bu durumunu belirt ve rahatsızlıgınıda söyle bilsin.Muayenelerde ona göre bu durumunuda değerlendirsin,gözlemlesin canım Çünkü doktorla bu durumu gayet normal karşılıyorlar genelde

Canım,her doktorun olumlu hastası oldugu kadar olumsuz hastalarıda vardır.Naci beylede sorun yaşayan birkaç kez revizyon ameliyatı olan ve yinede mutsuz olan hastası vardı forumda,başka doktorlarında oldu..Her olumsuz yoruma takılmamak lazım aslında.Bu olumsuzluk bizdende kaynaklı olabilir,doktor hatasıda olabilir tabi.Fatih hoca ile görüşmemiştim ben,onun hakkında okudugum bir yorum hakkında görüşmekten vazgeçmiştim o dönem..Naci hoca ilede görüşme fırsatım olmamıştı.O sıralar yurtdışına gidecekti ve bana çok uzun bir tarihe görüşme için gün vermişlerdi.O kadar beklemek istememiştim.Birde muayene ücreti alan hiçbir doktor bana etik gelmiyor,bu benim düşüncem tabi.Sonuçta bir ön görüşme yapılıyor ve benim onu tercih edip etmeyecegim bile belli değilken o kadar ücreti ödemek hoş değil..Muayene ücreti alan her doktor ile görüşsem ameliyat için ayırdıgım bütçemden birsürü para gidecekti belki..Ama özel bir hastane olur,orada muayenelerini yapar o başka.O mecburi sonuçta..
Naci beyin muayenehanesi anadolu yakasında,bağdat caddesinde sanırım..Fatih Dağdelen Dora Hospital da .O da Avrupa yakasında,Şişlide..Telefona çıp rendevu aldınızmı?Aramadıysanız adres bilgilerini tekrar isteyin bence.
Sizin vücut ölçülerinizi bilmeniz önemli değil.Doktor size baktıgında bile tahminen bir büyüklük söyleyecektir.

Son düzenleme:
arzumm hasan fındıga mail attım..memebası kesısı ile bikac soru sordum..o da acıklama yaptı.kabarma neden olur kırmızılık nekadar zamanda gecer dıe..ilgilendı sagolsun..ama cumlesinin sonuna ben memelatını önerırım dedi..aklımı karıstırdı bu cumlesı.

evet canım telefondan randevu aldım ama internetten dr hasan fındık iletişim yazdım bağdat caddesinde suadiye diye çıktı yanlış değilse olmazsa tekrar arayıp tam adresi isteyeceğim teşekkür ederim...

Bilemiyorum canım,senden,gögüs ucundan kaynaklı bir durum olabilir.Yani ne düşündügünü,neden öyle yazdıgını bilememki ben !
Bana önermişti ve hiçbir olumsuzluk ile karşılaşmayacagımın garantisini vermişti.Ayrıca fprumda benden sonra birçok kişi meme ucu kesisi ile ameliyat oldu Hasan beye,hiçbir sorun yaşamadılar..Belkide tedirgin yaklaştıgın için öyle demiştir,bilemiyorum..

Evet,Hasan beyin muayenehanesi Bağdat Cad. Şaşkınbakkalda Boyner Mağazası karşısında Ben Avrupa yakasından gidiyorum,çok kolay gidip gelmek ..

canım sana özel msj atıyorum..bak yazdıgına ..belkı ben hassas oldugum ıcın böle olumsuz algılıyorumdur..

Evet,Hasan beyin muayenehanesi Bağdat Cad. Şaşkınbakkalda Boyner Mağazası karşısında Ben Avrupa yakasından gidiyorum,çok kolay gidip gelmek ..

Doğru adres ozaman arzumcum bende Avrupa yakasındayım salı bir gelse cok heyecanlandım hayali bile güzel inş benimde memelerim olur:)

canım bugün yine binbir güçlükle yataktan kalktığım için önceliğim iyileşmek oldu yine. meme uçlarını hiç kafaya takmıcam. yeter ki şu kısır döngünden kurtulayım artık. bu ne ya fredynin kabuslarındayım sanki

bir de senin estetikle çok haşır neşir olman korkutuyor beni canım.fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla çok güzel bir kadınsın.şimdi de Venüs gamzesi istiyorsun.biz hep senin tavsiyelerine kulak asıyoruz bak. sen de daha fazla oynama bence bedeninle. taş gibisin. daha fazla canını yakma, narkoz alma bence. ben de burnumu sonra göğüslerimi yaptırdım. şimdi acaba başka yerlerime takıp yeni operasyonlara yelken açar mıyım diyorum. ama bu meme öyle acıttı ki canımı sanırım dur deme vakti geldi:)

Doğru adres ozaman arzumcum bende Avrupa yakasındayım salı bir gelse cok heyecanlandım hayali bile güzel inş benimde memelerim olur:)
Olur tabiki Sen ilk adımı atıyorsun,sonrasında doktoruna karar vermek olacak ve ikinci adımı atmış olacaksın.Sonrasındada ameliyat gününü alıp beklemekki güzel,alımlı memişlere doğru çok yaklaşmış oluyorsun zaten Güzel haberlerini bekliyoruz,hadi bakalım..İnşallah çok güzel geçer görüşmen ve çok mutlu olacagın bir yola doğru adım atarsın

Sağol canım benim Doktorumda öyle söylüyor aslında.Güzel kadınsın,çok uğraşıyorsun kendinle diyor.Allahtan öyle her operasyona tamam,yapalım diyen bir cerrah değil yoksa ben ben değildim şu an Zaten yapmıyorki,ben gidip gelip oram,şuram diyorum oda sırtımı dıvazlayıp kapıya kadar uğurluyor Öyle gelip geçiyor işte günler Estetik işi gerçekten bağımlılık yapıyor.En çokta muayeneye gidip gelirken orada gördügüm,tanıştıgım kişilerin canlı sonuçlarını görünce aklıma giriyor bazı operasyonlar..En iyisi hiç bakmamak,ilgilenmemek.Hızlı hızlı muayene olup çıkmak
Çok teşekkür ederim beni uyardığın için.Vallahi ilk defa birisi böyle bir mesaj yazdı bana,uyardı beni..Ben biraz frenliyim kendimi,doğru diyorsun arkadaşım :13:

yazarken acaba alınganlık gösterir de benim hayatım benim kararım der mi diye tereddüt ettim aslında ama epeydir aklımdaydı yazmasam içimde kalacaktı:) muayene esnasında sonuçlarını görüp beğendiğin operasyon sahipleri eminim senin yanından geçmiyordur.16 yaşında kızının olduğunu söylemiştin.annesi değil de ablası gibi durduğundan eminim.eskiden çok beğendiğim bir dizi vardı. nip-tuck. orda gelen her hastayı önce psikolog gözden geçiriyordu.gerçekten ihtiyaç değil takıntı ise yapmıyorlardı.senin doktorun da prensip sahibiymiş demek ki sen de eşin de çok şanslısınız bu konuda:)
bazı insanlar vardır tek tek baktığın zaman bi sürü kusuru vardır. ama bütün olarak 100 kişinin içinde ben burdayım der, güzelliğiyle dikkat çeker.. bazıları da vardır tek tek bakınca ağzı burnu gözleri gayet güzel bütün olarak bakınca hiç bi özelliği albenisi yok.
sanırım genellikle birinci gruptakiler estetiğe daha çok önem veriyor. dikkat çektiği için kusurları farkedilmesin istiyor ve hep düzeltme isteği duyuyor. bu benim teşhisim çünkü birinci gruptanım kendimden biliyorum:))

Olurmu hiç,terbiye saygı sınırlarını aşmadığı takdirede her türlü görüşe tabiki açığım Ben bir başkasından daha güzel olmalıyım düşüncesi yoktur bende.Sadece beni rahatsız eden bazı kusurlarımı ortadan kaldırmak isterim tabi.Dudak dolgusu,venüs gamzesi gibi operasyonlar kendimi biraz şımartmak için düşündüğüm ufak operasyonlar aslında.Doktorum gerek görmediği operasyonları zaten yapmaktan taraf olmaz hiçbirzaman sağ olsun ama nazımı çeker idare eder beni :)) Aslında gerçekten gerek olmayan ama çok çok istediğim bir şey olursa,bunun sonucunda ben çok mutlu olacaksam bazı operasyonları kabuk eder ama gerçekten gereksizse ve abartı düşünüdügüm şeyleride asla yapmaz.Örneğin burnum..İki kez ameliyat oldum başka bir doktora ve bırnumu beğenmiyorum.Ayrıca nefes almaktada güçlük yaşıyorum .Hem estetik hemde sağlık amaçlı burun ameliyatını düşünüyorum.Bunu ona söyledim ve konuştum.Fakat ilerisinde yaşayabileceğim başka risklerden dolayı ve estetik olarak çok ciddi bir sıkıntı olmadıgından dolayı ciddi bir ücret alacak olmasına rağmen bu operasyonu yapmıyor,yapmak istemiyor..Kafası karışmış,ne istediğini bilmeyen ve incik cincik didip araştıran,kendini ifade edemeyen hiçbir hastayıda asla ameliyat etmez,sen biraz zaman ver kendine iyice düşün der..Bu yönünü çok seviyorum Hasan beyin.Paracı bir cerrah değil ..Başka bir doktorun elinde olsaydım ben eminimki şu zamana kadar ameliyat olmadık yerim kalmamıştı.Belkide çok mutsuzdum bilmeiyorum..Çünkü bu estetik işi gerçekten bir yerden sonra hastalık gibi birşeye dönüşüyor ve iş psikoloğa gidiyor..Gerçekten ihtiyacımız var ise bazı operasyonlara amenne ama takıntıya dönüşünce tehlikeli tabi..Bende sanırım birinci guruptanım..Dikkat çekiyorum ve dikkat çekildiğim için bazı kusurlarımında öne çıkıp bozmasını istemiyorum ama her güzelin bir kusuru varmışya hani o söze dönüş yapıp kendimi tesellide edebiliyorum bazen Bunu yapabilmek bile çok güzel bence.Yani gerçekten takıntı yapmadan,oldugun gibi kendini güzel hissetmek ve iyi hissetmek tabikide Teşekkür ederim,güzel bir sohbet oldu bence,iyiki yazmışsın bak içimizi döktük..Bazen bunları konuşmakta lazım,iyi geliyor sağol arkadaşım

canım ben de teşekkür ediyorum herkes adına anlayışın ve yardımseverliğin için...ameliyattının üzerinden ne kadar zaman geçmiş hala başka insanları motive etmek için ve onlara destek olabilmek için burdasın... ben 1.5 yıl önce burun ameliyatı olduğumda çok giriyodum foruma sonra herşey normale dönünce bıraktım. şmdi yine ameliyat -forum ikilemesini yaşıyorum. muhtemelen memeler kıvamına gelince yine uzaklaşıcam. benim gibi ne çok kişi var işi bitince uzaklaşan.estetiğe ,güzelliğe bu kadar önem veren birini sürekli burda gördüğüm için mutluyum.
ağrılarım epeyce azaldı ve benim kafa yine dumanlandı bu ara. ön yanda bir dişim var. fotoğraflarda kötü çıkıyor. şimdi ona taktım.düğün fotolarım güzel çıksın istiyorum eninde sonunda yaptırıcam bari düğünden önce yaptırayım diyorum canım. öte taraftan kendime verdiğim bi sözüm vardı. şu ağrılarım kesilsin daha da uğraşmıcam kendimle diye. karar vermeye çalışıyorum

bu arada 3. haftam bitince südyen alışverişine çıkıcam. ben daha bedenimi bile bilmiyorum:)))
yeni südyenlerle fotomu haftaya paylaşırım. bakalım beğenecek misinz:)

Son düzenleme:

Tabi,diş bakımıda,estetigide önemli bak..Yaptır vallaha,ona bir şey demem asla Fazla kendimizle uğraşmamak gerekiyor aslında,Allah korusun birgün öyle bir şey başımıza gelirki ibretlik kalırız ortada Allah muhafaza :18:

Arzum merhaba canım,çok fazla ağrım var hala o yüzden çok moralim bozuk.Sağ göğsüm çok daha fazla ağrıyo.Hala sargılarım çıkmadı.Salı günü sporcu sütyenini takıcaz dedi doktorum3.gün pansuman için gittiğimde ağrıların olucak normal dedi doktor ama bir azalma olmayınca korkmuyorda değilim.Bilmiyorum moralim çok bozuk.Yaptırdığıma daha sevinemedim bile.Üstelik benim istediğim cc de olmasına rağmen.Gerçi başka bir forumda bir arkadaş 275 cc koyulduğunu,2.gün babaanne sütyenin üzerinden göğüs ucu çevresini 93 cm.ölçtüğünü yazmış.Bende merak ettim sargıların üzerinden ölçtüm.90-91 cm geldi.Canım daha bi sıkıldı.Sende nasıl olmuştu hatırlıyor musun?ufff yaaa.((

canım benim 17. günüm ve canım hala acıyor. ne kollarımı tam kullanabiliyorum ne bedenimi. senin kaçıncı gün?sargıların bile açılmamış daha. bir hafta olmamıştır heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…