arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

O da olacak,zamanla sabır tatlım.Genelde bu ameliyattan 2 hafta sonra uzun yürüyüşlere,4 hafta sonrada koşuya başlanabilir diyorlar ama en doğru kararı tabiki kendi doktorun sana söyleyecek,tavsiye edecektir
Şu an vücudunfa ödemler var tabi,o yüzdende bazı bölgelerde şişlikler hissetmen normal.Benimde birçok arkadaşında bu ameliyattan sonra özellikle karın bölgesinde aşırı şişlik şikayeti oldu.Buda normalmiş,zamanla geçiyor merak etme

teşekkürler canım:)
bir de canımı çok sıkan bi konu var. masaj onu yapmak zorunda mıyız. yapmadan da olmuyo mu. enee düşüncesi bile canımı acıtıyor.bi de masajı azıcık tarif eder misin

Ozel mesajin icin ayrica tesekkur ederim cok mutlu oldum ama cevap yazmam icin mesaj limitim elverisli degil maalesef :)
Hasan bey'i tercih etmemin isabet oldugunu resimlerine bakinca bi daha anladim kafamda cok sey suan kesinlesti sadece boyutlari hakkin da Hasan bey ile muayene esnasinda epeyce konusabiliriz
Bugun Gul hanimla bi daha gorustum Hasan bey yokmus pazartesi gostericekmis resimlerimi pfffffffff vakit gecmek te bilmiyor simdi :))

teşekkürler canım:)
bir de canımı çok sıkan bi konu var. masaj onu yapmak zorunda mıyız. yapmadan da olmuyo mu. enee düşüncesi bile canımı acıtıyor.bi de masajı azıcık tarif eder misin
Doktorun masaj yapmanı önerirse,isterse masaj yapacaksın zaten.Mesela bana önermemişti ama zaman sonra gögsümün sertleştigini hissetti biraz.Bir ay kadar masaj yaptım o kadar,sonrasında tamam yapma demişti Zaten evli oldugum için extra birşey yapmama gerek kalmıyor aslında Yüzüstü yatmak bile onlara masaj etkisi yapıyor..yani yine diyecegim o ki doktorun masaj yapmanı isterse yaparsın,o zaman nasıl yapacagınıda sana gösterecek zaten

Önemli değil canım,özel mesajda albümüme bakabilecegini haber verdim sadece zaten Kafanda bazı şeyler netleşmiştir artık,ben istedigim görünüme kavuştum şükür Darısı başına inşallah :13:
Hasan bey yok evet,bende bel gamzesi için tekrar kapısını çalacagım,bekliyorum gelmesini Pazartesiden sonra uygun bir günde yanına uğramayı düşünüyorum yani bakalım ne diyecek Yine ihtiyacın yok,gerek yok arzumcuğum diyip gönderecek biliyorum ama olsun,ben yinede şansımı denemek istiyorum Belki bıkar ve tamam yapalım hadi der,belli olmaz

sen çok hassassın boşver dedi bana. o gidince hemşireye sordum tarif etti biraz. hani hiç masaj yapmadan da oluyosa yapmayyaım:)))
burun ameliyatımda da herkes haldır huldur masaj yapmıştı burnuna. ben hiç yapmadan gayet güzel bir burna kavuştum. amacım yine kaytarmak:)

Senin gibi bir vucudum olmus olsa inan estetik kelimesini kafamdan kazitirim :))
Su son 1 kac ayim kaldi insallah
Hedeflerime ulasinca oncesi ve sonrasi bir albumu resim albumu hazirlayip vucuduma ne kadar kotu davrandigimi ve yeniden nasil eski halime dondugumu bu maceralarda neler yasadigimi paylasicam insallah :)) tabi onu baska bir konu basligi altinda acmayi planliyorum :))

:)) Kaytarmak olmaz ama,dokunmaktan korkma canım.Oturdugun yerde,yatarken bile ellerinle oyna onlarla,yani ortaya doğru getir,üste doğru hareket ettir.Ne kadar mıncıklar,oynarsan gögüslerin o kadar çabuk yumuşar unutma.Dedigim gibi ben evli oldugum için zaten extra masaj yapmama gerek kalmıyor.Belki bu yüzden doktorum gerek yok,yapma demişti

Valla bu estetik işi öyle değil işte.Bir başladınmı sonunu getiremiyorsun.Muayeneye gidince başka yerlerinden ameliyat olan hastaları görüyorsun,önce meraktan muhabbete giriyorsun sonra neden olması diyerek gögüs muayenesi için görüşmeye gittigin doktorla başka yerlerin için konuşmaya giriyorsun Allah estetik doktorlarımızada sabır versin vallahi işleri zor
Hadi bakalım,yaşadıgın maceralarıda,öncesi sonrası albümünüde merakla bekliyoruz

Ben yurt disinda yasadigim icin ole zirt pirt doktorun kapisina dayanamam maalesef hihihihh
Iyi ki de degilim yoksa esimi iflas etiririm :)) doktor kapilarinda yatar kalkarim hihihih :))

Ben yurt disinda yasadigim icin ole zirt pirt doktorun kapisina dayanamam maalesef hihihihh
Iyi ki de degilim yoksa esimi iflas etiririm :)) doktor kapilarinda yatar kalkarim hihihih :))
Eşin çok şanslıymış o zaman Söyle şanslı olduğunun farkına varsın bir zahmet

Bak Yine aklima neler neler getirdin aslinda ben biraz daha para biriktirsem yag aldirma ve gogus buyutmeyi ayni anda cikarsam aman allahim kafamda deli sorular

Onunlada kalma aldırdığın yağlar ziyan olmasın dudaklara enjekte ettir harika oluyor bak benden söylemesi

Onunlada kalma aldırdığın yağlar ziyan olmasın dudaklara enjekte ettir harika oluyor bak benden söylemesi

Hahaha bak aklima cok fena giriyosun esim bu aksam sen ne cok pc de takiliyorsun dedi tabi garibimin haberi yok kadinlar kulubunden gizli sakli girip yazip cikiyorum gecmisi falan da siliyorum adam ciddi ciddi supheleniyor :))
Dudaklarim yeterince dolgun da sanirim o yaglar sonradan eriyip gidiyormus :))

ehehe..ben de 1.5 ay sonra evlenince gerek kalmayacak dicem ama aman ya nişanlım pek bi tırsak. hayatta masaj yapamaz ki.. dikiş izi var mı varsa bakamam ben diyip duruyo zaten..düğüne kadar geçse bari:)

evet bende forumda tugrul beyin sayfasinida takip ettim yorumlar cok güzel. hepsi cok kisa bir dönem icinde agrisiz iylestiklerini yaziyorlar insani cesbetmiyor degil. galiba iki dr lada karsilikli konusupta karar vermem gerekecek. hasan beyin sorularima cvp verme sekli cok kibar be saygili tugrul bey biraz fazla samimi ve alayci bi tavri var. o yüzden biraz kararsiz kaldim tugrul bey 7000tl dedi hasan bey 3500€ dedi yani 8750tl oluyor. ben burda kisilerle arkadas olmak icin resimlerini göre bilmek icin veya özelden mesaj yazmak icin ne yapmam gerekyior. bu arada cevaplarin icin cok tsk ederim sana :)

Arzum merhaba! Bir konuda fikrini soracaktım boyum 1.60 kilom 47 bana moderate plus damla protez koyulacak boyutu 255 mı 295 mı olsun karar veremiyorum. Zayıf minyon bir yapım var dolgun Dursun da istiyorum ama dogal da olsun istiyorum 295 cok büyük ve yapay mı durur ne dersin

Biz bayanlar hem doğal olsun hem de büyük ve dolgun olsun istiyoruz.Uzun zamandır bu forumları takip ediyorum.Doktorlara doğal olsun illa diye belirten çoğu arkadaşın protez büyüklüğü ameliyattan geçen 1-2 ay sonrasında kendilerini mutlu etmiyor.İlk başta olan ödem ve şişliklerden dolayı önce büyüklükleri güzel gelirken sonraki geçen sürelerde korkarak geçen bekleyiş başlıyor ya daha fazla küçülürlerse diye.
Rhiannon bence sende bunu iyi düşün derim.Ne de olsa bir sürü masraf ediceksin parasını geçtim iyileşene kadar bir sürü şeye katlanacaksın.Evet sen minyon yapılı olduğundan 300 cc civarı büyüklük sana çok fazla gelebilir.Ama bilemezsin doktorun olabilr diyorsa çok mükemmelde olabilir.Sen görüştün mü bir doktorla?Ne zaman düşünüyorsun ameliyatını?Benim fikrimce 255 cc yi düşünme derim.Arzum ne düşünür bilemiyorum ama o zaten büyük protezlere destek veren bir arkadaşımız.Onun resimlerini gördün mü bilmiyorum ama 400 cc onda mükemmel duruyor üstelik çokta doğal görünüyor bence.(Hani kıskanmıyorum desem yalan olur:))
Senin yaşın kaç bilmiyorum ama ilerde kilo alabileceğinide hesaba kat derim.Şu anki kilodan 5 kilo fazlan olsa o zaman protezlerin küçük olursa daha da küçük görünebilir.Ha bu benim fikrim aklını karıştırmak istemem.Bende yarın son görüşmemi yapıcam doktorumla.Bende zayıf biriyim belki bana da doktorum küçük boyutta bir protez önerecek ama ben alabildiğinin en büyüğü konusunda ısrarcı olucam son kararı da doktoruma bırakıcam işin ehli olan o neticede.Yarın herşey yolunda geçer umarım.

ehehe..ben de 1.5 ay sonra evlenince gerek kalmayacak dicem ama aman ya nişanlım pek bi tırsak. hayatta masaj yapamaz ki.. dikiş izi var mı varsa bakamam ben diyip duruyo zaten..düğüne kadar geçse bari:)

Valla benimkiside hayatta dokunamam ben onlara,korkarım falan diyordu ama baktıki ben onlara haldur huldur masaj yapıyorum adam ahanada böyle oldu ve korkmanın yersiz ve anlamsız olduğunu gördükten sonra yavaş yavaş rahat olmaya başladı.Güreş,karate müsabakalarımızda sırtıma oturacak kadar cesur şu anda,düşün yani

Evet,tabiki bir kısmı eriyip gidiyor.Fakat hyalüronik asitte eriyor,yağ enjeksiyonu hyalüronik asite göre daha kalıcı oluyor Hani bu işlemi yaptırırsan,yağ alma işlemini,onuda aradan çıkartabilirsin diye fikir beyan ettim Gerek varmıdır,yokmudur bilemem tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…