- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.833
evet bende forumda tugrul beyin sayfasinida takip ettim yorumlar cok güzel. hepsi cok kisa bir dönem icinde agrisiz iylestiklerini yaziyorlar insani cesbetmiyor degil. galiba iki dr lada karsilikli konusupta karar vermem gerekecek. hasan beyin sorularima cvp verme sekli cok kibar be saygili tugrul bey biraz fazla samimi ve alayci bi tavri var. o yüzden biraz kararsiz kaldim tugrul bey 7000tl dedi hasan bey 3500€ dedi yani 8750tl oluyor. ben burda kisilerle arkadas olmak icin resimlerini göre bilmek icin veya özelden mesaj yazmak icin ne yapmam gerekyior. bu arada cevaplarin icin cok tsk ederim sana :)
Tabiki ,iki doktor ile yüzyüze görüşme şansın varsa görüşmen en iyisi olacaktır Hasan beyi net bilirim,çünkü görüştüm biliyorum.Hastaya olabilecek herşeyi net söyler.Kibar,espirili ve çizgiyi geçmeyen bir cerrahtır..Tuğrul bey hakkında sadece yazılan çizilenler dışında bir bilgim yok.Hastaları ile olan diyalogu farklıymış evet,hastalarına uzun bir süre ayırıp düşüncelerini uzun uzun anlatıyormuş Kendi doğruları olan bir cerrah ve başka fikirleri önerileri asla kabul etmiyor anladığım kadarı ile.Hatta hasta ile polemiklere bile girebiliyormuş :) Ama ameliyat sonuçlarını beğeniyorum o kadar söyliyim Karar senin tabi Forumdaki paylaşılan özel akbümleri görebilmen için forumda en az 25 yorumun olması gerekiyor ve kişi ile arkadaş olman gerekiyor.Özel mesaj yazabilmen içinde 100 yorumun olması gerekiyor.Neden koyulmuş bu şartlar dersen bazı güvenlik sebepleri ile..Biz eski üyeler olduğumuz için bazı şeyleri biliyoruz ve daha tedbirli davranıyoruz.Burada ameliyat olacağım,kadınım diyipte başka kadınların fotoğraflarını paylaşan aslında erkek olan birçok üye yakalandı! Neyse,uzatmiyim,bu yorum kotasını doldurmak için açılan bir sayfa var.Oraya istediğin herşeyi yazıp saçmalayabilirsin :)) Ben seni arkadaş olarak ekliyorum,25 yorumunu doldurduktan sonra fotoğraflarımı görebilirsin Yorum sayını öğrenmek içinde profiline girip HAKKIMDA yazısını tıklarsan aşağıya doğru İSTATİSTİK bilgilerinde mesaj sayını görebilirsin Mesaj sayını yükselteceğin sayfanın linkini veriyorum tıkla arkadaşım http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...si-doldurmak-isteyenlerin-paylasim-alani.html