arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Tabiki ,iki doktor ile yüzyüze görüşme şansın varsa görüşmen en iyisi olacaktır Hasan beyi net bilirim,çünkü görüştüm biliyorum.Hastaya olabilecek herşeyi net söyler.Kibar,espirili ve çizgiyi geçmeyen bir cerrahtır..Tuğrul bey hakkında sadece yazılan çizilenler dışında bir bilgim yok.Hastaları ile olan diyalogu farklıymış evet,hastalarına uzun bir süre ayırıp düşüncelerini uzun uzun anlatıyormuş Kendi doğruları olan bir cerrah ve başka fikirleri önerileri asla kabul etmiyor anladığım kadarı ile.Hatta hasta ile polemiklere bile girebiliyormuş :) Ama ameliyat sonuçlarını beğeniyorum o kadar söyliyim Karar senin tabi Forumdaki paylaşılan özel akbümleri görebilmen için forumda en az 25 yorumun olması gerekiyor ve kişi ile arkadaş olman gerekiyor.Özel mesaj yazabilmen içinde 100 yorumun olması gerekiyor.Neden koyulmuş bu şartlar dersen bazı güvenlik sebepleri ile..Biz eski üyeler olduğumuz için bazı şeyleri biliyoruz ve daha tedbirli davranıyoruz.Burada ameliyat olacağım,kadınım diyipte başka kadınların fotoğraflarını paylaşan aslında erkek olan birçok üye yakalandı! Neyse,uzatmiyim,bu yorum kotasını doldurmak için açılan bir sayfa var.Oraya istediğin herşeyi yazıp saçmalayabilirsin :)) Ben seni arkadaş olarak ekliyorum,25 yorumunu doldurduktan sonra fotoğraflarımı görebilirsin Yorum sayını öğrenmek içinde profiline girip HAKKIMDA yazısını tıklarsan aşağıya doğru İSTATİSTİK bilgilerinde mesaj sayını görebilirsin Mesaj sayını yükselteceğin sayfanın linkini veriyorum tıkla arkadaşım http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...si-doldurmak-isteyenlerin-paylasim-alani.html

Benim gibi diri,dolgun,gözü hala aç olan birine bu soruyu sorman ne derece doğru olur bilmiyorum :)) Tabiki olmuşken büyük olsun diyerekten 295cc diyorum.Haa daha büyüğünü söyleseydin onuda diyebilirdim çünkü 200-300 arası cc ler gerçekten fazla büyük omayan,avuç içi kadar protezlerdir.Hiç meme dokun yoksa,dolgun göğüs istiyorsan olabilecek en büyük cc yi tercih etmeniz en doğrusu olacaktır.Korkma,hiçbir doktor doğal olmayan abartı duran göğüsler yapmaz.Bu rada kullanılacak yöntemde çok çok önemli tabi..Kas altı olursa protez olduğundan daha ufak duracaktır mesela ama kas üstü,kas zarı altı gibi yöntemlerde protez büyüklgünü belli eder 295 cc büyük bir protez değil canım,bence harika olur Doktorun ameliyat esnasında deneyip bakacak zaten,sen sadece dolgun olsun,ameliyat olduğuma değsin lütfen de..Elini korkak alıştırmasın yahu Meme büyütme ameliyatı oluyoruz sonuçta,toparlama ameliyatı değil

Yazdıklarına kesinlikle katılıyorum arkadaşım Çok doğru tespitler yapmışsın..Umarım sende istediğin,hayal ettiğin göğüslere kavuşacaksın ve çok mutlu olacaksın Ben sende o enerjiyi,azmi görüyorum valla :13:

Arzum, pistachios öncelikle nazik ve ilgili cevaplarınız icin cok tesekkur ederim.

Yasım 23 pistachios ve kas altına konulacak moderate plus damla protez. Gogus kafesim dışa dogru ve dar oldugundan doktor moderate plus'u önerdi. Kas altına koyalım dedi. Ameliyatım Ağustos basında olacak insallah.

Ailem Annem babam Hic normalde estetik Guzellik vs konulara takılan biri olmadığımdan saolsunlar anlayışla karşıladılar bu durumu hem de ben gizlemeyi dusunurken!tek cocuğum zaten bir sikinti yaratıyor demek ki dediler saolsunlar arkamdalar Madden ve manen ancak büyük oldugunda korktuğum tek sey akrabaların cevrenin tepkisi 295i farkederler mı diye.

Arzum ameliyat icin önerilerini okudum Allah razı olsun cok soru soruyorum ancak boyle melek gibi yardim edecek birilerini bulunca cok sevindim sordukca sorasim varameliyattan once göğüse masaj falan yapmak gerekiyor mu çatlamasın diye onu sormak istedim. Ameliyattan once mutlaka yap dediğin bir sey var mı?

Bir de ameliyat sonrası icin sporcu sutyenini nerden alabilirim memnun kaldığın bir marka var mı? Bu sporcu sütyenleri normal yasama adapte olabilir mı yani göğüs ucu belli olur mu sonucta yaz ve ince giyeceğiz. Sen elini kolunu ne zaman serbestçe hareket ettirmeye ameliyatını unutmaya başladın?

Kas altı olacaksa illaki 295 cc olsun mutlaka.Çünkü kas altında protez kasın yaptığı baski sebebiyle bir miktar eziliyor ve olduğundan bir miktar daha küçük duruyor..Zamanla bu kas gevşeyip rahatkıyor tabi ama yinede bir miktar olduğundan ufak durduğu bir gerçek Şu anda büyük ihtimalle dolgulu sütyenler kullanıyorsundur.Ameliyattan sonrada aşırı dekote vermediğin sürece şu anki dolgulu sütyenle nasıl bir duruş sergiliyorsa ameliyattan sonrada öyle duracak endişen olmasın.Ben B cup idim ameliyattan önce,400cc ile iki beden büyüdü göğüslerim ve normal kıyafetlerle önceden dolgulu sütyenle nasıl duruyorsa aynen öyle duruyor düşün .. Ancak önceki halimi bilenler,beni bikini le filan görenler tabi yine bikini le gördüklerinde değişimi anlıyorlar,anlamamaları imkansız yani O yüzden hiiiçç endişen olmasın canım Ameliyattan önce gögüse masaj yapmanın hiçbir yararı olmaz bence ..Hatta çok dokunmaya başlarsan hassaslaşır ve canın yanar,bekarsın diye öyle söylüyorum tabi Cildin çatlaması durumu ayrı,her cilt çatlamaz.Ameliyattan sonra göğüslerinde gerginlik hissi olacak fakat zamanla geçecek tabi.Masajlarla,zamanla vücudun proteze alışıpta tepki vermemesi ile,rahat hareketlerinle ve onlara rahatça dokunmalarınla Ameliyat öncesi yapılması gereken bazı şeyleri yani aklıma gelen şeyleri bir başlıkta toplamaya çalıştım zaten,belki okumuştursun ama okumadıysan link veriyim bir göz at istersen http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...apilmasi-gerekenlersigaraalkol-kullanimi.html Sen kendini doktoruna iyice anlat,ne istediğini iyice anlat gerisini onun maharetli ellerine bırak Doktoruna güvendiysen zaten en iyisini yapacaktır canım..Bu arada arkadaş olarakta ekliyorum seni,albümüme bakabilirsin Gör bak 400cc ler nasıl olmuş

Arzum ne kadar büyük bir destek aldığımı anlatamam senden, çok
Ama cok tesekkur ederim hersey icin. Süreç boyunca umarım seni cok bunaltmadan bu desteginin faydasını göreceğim:)

Resimlerine baktım şahaneler masallah nazarlardan korusun allahım, ama bende ne yazik ki öylesini kaldıracak vücut yok minicigim keske olsa... Bayildim sende harika Durmuş. Boyut konusunda da tavsiyene harfiyen uyacağım! Cok cok tesekkur ederim...

Merhaba Arzum öncelikle senden çok şey öğrendiğimi belirtmek isterim iyi ki varsın. Senden edindiğim bilgiler ışığında ben de memişli oldum artık ve 1 haftayı devirdim. Meme başından Mentor 325cc yuvarlak high profile cohesive1 gel silikon takıldı. Doktorumdan da çok memnunum Op. Dr. Selçuk Kuyubaşı yaptı operasyonu. Bende neredeyse hiç meme dokusu yoktu uzun yıllar korktum ameliyat olmaya ama kilo verince iyice dümdüz oldular ve ben de cesaretimi toparlayıp oldum eşim de sağolsun çok destek verdi. Biraz ağrı sızı oldu ama şimdi iyiyim sadece şimdi sertler ve şişler yumuşaması ne kadar sürer acaba?15 gün sonra tatile çıkacağız umarım problem yaşamam. Selçuk Bey, göğüs kafesim biraz dar olduğu için protezi yukarı kaydırdığını 5-6 gün elastik bandaj takmamı önerdi off bu sıcakta zor oluyordu ama mecburen yapacak birşey yoktu. Normalde uygulamadığı bir yöntem ama bende mecbur kaldı. Aranızda benim gibi elastik bant kullanan var mı? yarın kontrole gideceğim elastik bandı son iki gün takmadım ama masaj yaptım bol bol hatta eşim de yaptı . Sporcu sütyeni kullanmana gerek yok dedi o yönden şanslıyım heralde.. Bir de oluşan ödem inince çok küçülür mü? Yazılanlardan sonra biraz korktum :18:

cok tesekkür ederim canim yardimin icin simdi mesaj sayimi doldurmaya bakicam

Biz destek vermek,bilgilendirmek için buradayız..Elimizden birşeyler gelipte yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bana Aklına takılanları sorabilirsin,bunaltmazsın merak etme Bunalırsam zaten bende diğerleri gibi kaçarım herhalde

Geçmiş olsun canım,yeni memeişlerinde hayırlı olsun..Sağlıklı komplikasyonsuz bir süreç olsun inşallah Kendine çok güzel bir hediye vermiş oldun bu ameliyatı olmakla,iyi yapmışsın canım Sertlikleri zamanla düzelecek tabi.Bu zaman ne kadar olur sorusuna gelince bu kişiden kişiye göre değişir aslında.Yönteme,deri esnekliğine,protezin büyüklüğüne gibi Ama ilk 3 ay sert olurlar,bu sürede masaj yapsanda peşine hemen sertleşir tekrardan..Sonra sonra yumuşaklığın süresi artmaya başlar ..6. ayında iyi bir kıvama gelirler artık ama birinci senende tamam dersin..Oysa ben ikinci seneme kadar değişikliği fark ettim Bu sene tatilden çok fazla rahatlık bekleme.Seneye çok daha rahat olursun.Tatilde denizde çok yüzemezsin,kollarını zorlamanda doğru olmaz zaten .İzlerinide güneş ışığına mağruz bırakma sakın yoksa izlerin koyulaşır.Bikini kapatsa bile risk altındasın,şemsiye altında kalmaya çalış ve dikiş yerlerine özellikle yüksek faktörlü güneş kremi sür ve sık sık tekrarla..Tabi doktoruna tatile gideceğini mutlaka söyle,bilgisi olsun.Sana ona göre tavsiyelerde bulunacaktır zaten Ameliyattan sonra bendede elastik bandaj vardı.Evet rahatsız ediyor oldukça ama katlanacaksın bu rahatsızlığa.Her şey daha güzel göğüslere kavuşmak için.. Normal sütyen kullanabilişin demiş doktorun ama bilemedim..İlk 3 ay demirsiz,dolgusuz sütyenler kullanmak göğüslerinin daha düzgün,doğru şekil alması için önemli bir detay..Bence sporcu sütyenler kullanmaya çalış sen yinede Mecbur kaldıkça diğer sütyenlerden kullan bari.Masaj içinde erken doktorun ne zaman yap derse o zaman yap,henüz içerisi taz dikiş yara dolu.Aman dikkat et lütfen..Ödemler inince tabi biraz küçülür ama göğsün normal olması gereken şekilede girecek sonuçta.Yöntemin nedir kas altı,kas üstü??

Cevabın için teşekkür ederim. Doktor normal sütyen kullanabilirsin demedi ama sporcu sütyeni de kullanmak zorundasın demedi. Özgür kalabilirlermiş. Yine de seni dinleyip sporcu sütyeni kullanıcam. Benim ameliyat kas altından oldu daha doğal sonuç veriyormuş o yüzden biraz ağrılı geçiyor ama şimdi daha iyi.. Zaman zaman sertleşiyorlar ve sonra yumuşuyorlar çok rahatsız edici... Napalım güzel göğüsler içi katlanıcaz :) Doktorumun tatilden haberi var git ama kollarını çok zorlama dedi senin tavsiyelerine de uyacağım iz meme başında diye rahattım ama güneş görmese de riskli demekli...dikkat etmek gerek. Masaj kısmına gelirsek şimdi yapmamı kendisi söyledi ben de yapıyorum bilemedim şimdi.... Ne yapsam acaba? İlgin için çok sağol canım :)

Sütyen konusunu doktoruna kontrole gidince tekrar bir sor istersen Kollarını zorlamaman gerek ,evet..Bir anda iyi giden süreci dayanılmaz ağrılara çevirebilirsin Allah korusun..Kalıcı yumuşaklığa ulaşacaklar merak etme,sadece zamana ve sabıra ihtiyacın var Bende meme ucundan ameliyat oldum..Bikini ile kapansada yinede güneş ışığı o bikininin içine sızıyor,bana doktorum sıkı sıkıya tembihlemişti yüksek faktörlü güneş kremini denize,havuza gitmeden önce sür oraya gittigindede sık sık tekrarla mutlaka diye..Masaj yapabilirsin dediyse eğer yap yavaş yavaş,zorlamadan zaten zorlayamazsın :) Bizim yaptığımız masaj değil,okşamak oluyor aslında...Doktorlar bir masaj yapıyor cenından can çıkıyor bilemezsin Hadi güzeş süreçler olsun,birşeyler takılırsa aklına sor,bizler buradayız

arzum ben 12. günümü doldurdum canım. bazen sert ve sivri taşlar taşlar olarak görüyorum göğüslerimi..hem ağır hem batıyor canıma.bazen de bakıyorum yumuşamış benim memem sanki.ağrısız sızısız. bu sertleşen silikon değildir herhalde onun standart bir sertliği vardır. sanırım kaslarla alakalı bir durum. hala ev işlerinden kaytarıyorum ve bugün makineye bulaşık yerleştireyim dedim çok fena kasıldı göğüslerim bıraktım. evde yapan var neyseki.ev hanımı olup ta ameliyat olanlara Allah yardım etsin.
ben masaj yapmaya ve yaptırmaya korkuyorum hala.hergün duş alıyorum duşu tutuyorum masaj niyetine. bendeki gelişmeler bu şimdilik..tüm tavsiyelerin için tekrar teşekkürler.. öpüldün canım:)

Gçgüs kasların geriliyor canım ve protezi sıkıştırıyorlar..Hala alışamadılar onlara tabi :)) Ama alışacaklar valla,başka yolu yok Ev işlerinde vücudunun,ağrının izin verdiği derecede işleri yap,zorlamamaya dikkat et ama tembellikte etme tabi Duş aldığın zaman suyun biraz sıcak olmasını sağla ve sabunlu sabunlu ellerinle ov göğüslerini.Bu çok rahatlatıp gevietecek göğüslerini..En güzel ve rahat masaj yapma şekli bu bence Zamnla yumuşaklık kalıcı olacak,zamana ihtiyacın var..Yavaş yavaş ovmaya devam hadi bakalım iyi gidiyorsun iyi :13:

arzum merhaba ben işyerindeyim ve tüm sayfaları okuyacak vakit bulamıyorum. doktorun kimdi bende araştırma içerisindeyim ama daha çocuğum yok 1,5 yıllık evliyim, yaptırsam sorun olurmu şekli bozulurmu merak ediyorum. cevaplarsan sevinirim :)

Sütyen meselesini tekrar sormam gerek kafam karışık gerçekten... kollarımı zorlamamaya çalışıyorum tavsiyelerine uyacağım kesinlikle. Ancak insanın normalde yapabildiği basit hareketleri bu ameliyattan sonra geçici de olsa yapamaması zor geliyor... kolunu kaldırmak ya da yüzüstü yatmak gibi... ayy acaba ne zaman yüzüstü yatmaya cesaret edebileceğim? O kadar özledim ki anlatamam... Bir de spora başlama zamanını merak ediyorum? doktorum vücudun izin verdiğinde yapacaksın demişti. Spor hastası biri olarak bu konuda çok zorlanıyorum. Ağırlık kaldırmak, squat yapmak, koşmak, crossfit yapmak, spinning derslerine katılmak....hepsine hasretim Sevgiyle kal seninle mesajlaşmak iyi geliyor Yaşasın silikon kardeşliği

Doktorum Hasan Fındık canım Yakın bir zamanda çocuk düşünüyorsan ertele derim ama daha vakit var göğüslerim çok sıkıntı veriyor dersen yaptırabilirsin tabi.. Bazı göğüsler emzirmeden ve hamilelikten dolayı kilo alıp vermekten çok deforme olabiliyor..Ama bazı göğüslerde sadece hafif sarkıklık ve hacim kaybıda olabiliyor.Çocugun emme süresinede bağlı oluyor bu deformasyon.Benim kızım 3 ay kadar emdi fazla deforme olmamıştı ama oğlum 1.5 sene emdi 2-3 sene çocuk düşünmüyorsan yaptırabilirsin derim ben

Bu ameliyattan sonra doktorlar genelde 2 hafta sonra uzun yürüyüşleri,4 hafta sonrada koşuya başlanabileceğini söylüyorlar.Tabi kendi doktorun neyi önerirse ve sen bu sporlara başlarken yavaş yavaş dikkatli bir biçimde başlarsan daha iyi olur

Arzum merhaba, nihayet oldum dün ameliyatımı.Biliyorsun doktorum Cenk bey.Gerçekten hasta isteğini çok dikkate alıyor.Bana p.tesi yaptığımız son görüşmede 300-325 cc koyalım dedi.Bende ısrarla dolgun olsun istiyorum dedim.Senin bikinili önceki halini ve hemen yanında son halini göstern bir foton vardıya.flaşa atmıştım onu gösterdim.Zaten önceki halin bana çok benziyordu.Oda meme dokumun olduğunu ameliyat esnasında deneyeceğini söyledi.Sana gerçekten teşekkür ediyorum.Bana çok yardımcı oldun.Véeeee artık kas zarı high profile 400 cclik memişlerim oldu:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…