arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Bu gün eşime konuyu açtım kendin bilirsin dedi oda istekli gibi duruyor ama firma istedi diye iki tane sıfır otobüs aldık taksitlerle birlikte bizi zorlar mı acaba diye düşünüyorum.
Arzucum ne kadara çıktı senin ameliyatın.

Canım ben iki sene önce ameliyat oldum.O zaman 5000 tl ödemiştim.Şimdi aynı değildir tabi..6000-7000 falandır.Tabi doktordan doktora,ameliyat olacağın hastaneye göre fiyat değişir.Forumda devlet hastanelerinde ameliyat olan arkadaşlarda var,memnunlar

arzumcum 10 haziranda ameliyat randevumu aldım.gizemin doktoruna.gizeme sormuştum ameliyata giderken neler götürmeliyim.ne götürüsem daha rahat olurum neler lazım oluyo.gizem arzum çok güzel bi çanta hazırlamıştı ona sor dedi

ay ben bir şeyi çok merak ediyorum. silikonlu birini bulsam dokunmadan bırakmam hatta normal göğüs gibi yumuşacık oluyor mu :) :44:

Canım benim...tabiki yardımcı olurum

Bak bu linke bir göz at,http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...apilmasi-gerekenlersigaraalkol-kullanimi.html
Aradığın tüm cevapları bulabileceğini düşünüyorum.Haricen yine birşey olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım yine Sevgiler,herşey gönlünce olsun canım benim..Çok mutlu haberlerle aramızda ol

ay ben bir şeyi çok merak ediyorum. silikonlu birini bulsam dokunmadan bırakmam hatta normal göğüs gibi yumuşacık oluyor mu :) :44:

Buluşalım elle hayatım

Ameliyattan önce bende çok istiyordum bunu.Keşke birini bulsamda eklesem nasıllar acaba diye Ama olmadı,forumdaki yorumlarla fotoğraflarla az çok anladım zaten sağolsun arkadaşlar çok yardımcı oldular
Keşke video ekleme imkanımız olsada kıvamını gösterebilsem.Şöyle söyliyim gerçek göğüs gibi oluyor zamanla tabi.İlk zamanlar sert oluyorlar..Kıvam olarak olması gereken kıvamda ne cıvık bir meme gibi nede taş gibi sert.Lolita kız memesi gibi Fıstık gibi oyşşş Canım çekti,elleyeyim hemen

Arzumcum alemsin valla.. ( bu arada istersen abla diyim:) ) elle bari

Ameliayimi istanbulda olursam benim ziyaretime de gelir misin?

Arzumcum alemsin valla.. ( bu arada istersen abla diyim:) ) elle bari

Ameliayimi istanbulda olursam benim ziyaretime de gelir misin?

Yok yavrum yaa,ne ablası boşver ablayı falan Arzumcugum daha samimi içten

Ameliyatını İstanbulda olursan,bana yakın olursa,imkanım olursa tabiki gelirim niye gelmiyim hayatım,sen yeterki iste

İnşallah ameliyatın iyi geçer ve istediğin gibi bir görünüme kavuşursun darısı benim başıma inşallah

insan o merve boluğur un ,victoria beckham ın göğüsleri görünce hep doğal değilmiş gibi düşünüyor sanırım :) doğal dokuda olması çok iyi gerçekten. sorunsuz ,sağlıklı,hep güzel kalsın

Victoria nın göğüsler feci zaten,sayısız göğüs ameliyatı geçirdi.. Merve'nin göğüsler ilk zamanlar taş gibi duruyordu,selena sarıkaya nınkilerde ilk zamanlar öyleydi..😳Ama zamanla düzeldiler tabi
Zamanla meme kıvamı normal olması gereken kıvama ve görüntüye geliyor tabi.Sabırlı olup doktorun tavsiyelerine uymak gerek
Yönteme,olan meme dokusuna,protez büyüklüğüne görede değişir bu zaman dilimi

hem. sanırım forumda yeterince tanıdığın kişilerin albümleri görmesine izin veriyorsun ben biraz muhabbet yapayım ilerde bende görebilirim belki 'şirinleri'

hem. sanırım forumda yeterince tanıdığın kişilerin albümleri görmesine izin veriyorsun ben biraz muhabbet yapayım ilerde bende görebilirim belki 'şirinleri'

:)) Yeterince tanıdıgım,gerçekten bu ameliyatı olmak isteyenleri listeme dahil ediyorum evet Belki,kimbilir,olabilir,bakalım

İnşallah ameliyatın iyi geçer ve istediğin gibi bir görünüme kavuşursun darısı benim başıma inşallah

amin canım inşallah 10 haziranı bekliyorum inanılmaz hayecanlanıyorum.çok korkuyorum aklıma kötü kötü şeyler geliyo.ameliyathaneyi düşününce bile kalp atışlarım hızlanıyo.sakinleşmem lazım.arzum sigarayla ilgili bi yazı yazmış okunca kendimden geçtim.iyi bir sigara içicisi olarak ne yapıcam bilmiyorum en azından azaltmaya çalışıyorum.

Eğer ben yaptıracak olursam sigara gibi bir sorunum olmayacak şükürler olsun

Eğer ben yaptıracak olursam sigara gibi bir sorunum olmayacak şükürler olsun

senin adına çok sevindim,kısır döngü gibi benimki ameliyatı düşündükçe heycanlanıyorum, heycanlandıkça sakinleşmek için sigara içiyorum ,sigarayı içtikce daha fazla korkuyorum,sigaranın amliyat sırasındaki zararlarını okuyunca .allahım hayırlısıyla 10 haziran gelsin herşey gönlümce olup bitiversin istiyorum.

[SUB][/SUB]

Katılıyorum sana hiç tanımadan eklemek banada doğru gelmiyor.Resim koyacağim dedim 13 tane istek gelmiş

Fotoğraf koyacağım dediysen forumu her açtığında inanılmaz bir arkadaş talebiyle karşılaşırsın,hazırlıklı ol :))
Daha önce nick ini hiç görmediğin fark etmediğin kişiler ekle talebi gönderirler..Belki bir iki yorum yaparlar bende ameliyat olmak istiyorum diye,özeldende yazabilirler foruma yazmazlar :) Sonra fotoğraflara bakarlar iyi veya kötü bile yazmazlar,bir teşekkürü bile çok görürler.Bir daha konuya bile uğramazlar
Maalesef oluyor böyle durumlar İnsan en azından bir teşekkür yada bir yorum bekliyor ama onu bile çok görüyorlar.Ne diyim
Allah yardımcın olsun..

Heyecandan elin siğaraya daha fazla gidebilir.Yaşayabilecegin komplikasyonları düşünerek elini siğaradan çekmeye çalış canım.Ben bile çok az nadiren içerim sigara.Ameliyattan önce içmelere çalıştım.Ama eşim yanımda içiyordu.Ameliyattan sonra dikiş yerinde hafif kabuklanma olmuştu.Doltorum sen sigara içmiyordun değilmi demişti.Evet dedim.Şaşırmıştı,Allah Allah neden kabuklanma oldu o zaman yanımda içenmi vardı diyince beynim döndü.O an eşimi gırtlaklayasım gelmişti.Kendine zararı var benide zarara sokuyor
O kadar acı çekiyorsun,sıkıntı masraf,dikkat ediyorsun olacak şeymi.İnsan sonrasında sıkıntı yaşayınca çok üzülüyor ama iş işten geçmiş oluyor canım.Sende pişmanlık yaşama,azalt en azından bırakamıyorsan bile

gerçekten şimdi utandım bende sanırım özeleştiri yaparak arzuma katılıyorum ama yazmaya pek vakit bulamıyorum ya da üşeniyorum demek daha doğru olur... arzum kusuruma sende bakma sadece merak ediyorum ama bazen emek vermeden yemek olacamayacağını unuttuyorum... yazın içinde teşekkürler beni biraz olsun kendime getirdi :S bu arada konunu tamamen takip edemedim ama geçmiş ve hayırlı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…