Heyecandan elin siğaraya daha fazla gidebilir.Yaşayabilecegin komplikasyonları düşünerek elini siğaradan çekmeye çalış canım.Ben bile çok az nadiren içerim sigara.Ameliyattan önce içmelere çalıştım.Ama eşim yanımda içiyordu.Ameliyattan sonra dikiş yerinde hafif kabuklanma olmuştu.Doltorum sen sigara içmiyordun değilmi demişti.Evet dedim.Şaşırmıştı,Allah Allah neden kabuklanma oldu o zaman yanımda içenmi vardı diyince beynim döndü.O an eşimi gırtlaklayasım gelmişti.Kendine zararı var benide zarara sokuyor
O kadar acı çekiyorsun,sıkıntı masraf,dikkat ediyorsun olacak şeymi.İnsan sonrasında sıkıntı yaşayınca çok üzülüyor ama iş işten geçmiş oluyor canım.Sende pişmanlık yaşama,azalt en azından bırakamıyorsan bile
arzumum sağol,allah razı olsun ilgine,kendimi çok bişey yapmışım gibi hissediyorum bugün başladım azaltmaya sadece 3 tane içtim birkaç gün sonra tamamen bırakıcam.bugün spor falan yaptım işte oyalıyorum kendimi.en azından 3 haftayı böyle oyalayarak geçirmeliyim.sonra hiç elime almam inşallah,ama zorlanıyorum,bişeyler atıştırıp duruyorum,sizleri çok sevdim herkes elinden geldiğince yardımcı ve destek olmaya çalışıyor.teşekkür ederim herşey için.