- 21 Mart 2013
- 80
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arzuuum resimleri gördünmüüü?yorumunu bekliyorum heyecanla
canımcım bugün albüm eklemek için uğraştım fakat bir türlü yapamıyorum( kendi profilimin içindeki albüm ekleyi tıklıyorum sonra özel yapıyorum açıklama tarafına albüm dosyasın sürüklüyorum olmuyor olmuyor((2 hafta öncede uğraştım BB koduna izin verilmemiştir diye bişey var nerde yanlış yapıyoruuum(yardıııım....
Açıklamaya fotografını yüklemeyeceksinki..Bak şimdi anlatıyorum iyi dinle
Profiline gir,Albüm ekle de,Başlık ve Açıklama bölümüne kendin ile ilgili örnegin ameliyatın hakkında bilgilerini yaz..Özel seçenegini işaretle,Değişiklikleri kaydet de..Açılan sayfada RESİM YÜKLE ve Albüm düzenle çıkacak..Resim yükleyi tıkla yeni bir sayfa açılacak..Dosya ekle butonunu tıkla ve bilgisayarından yada cebinden istedigin fotoğrafı seç..Birlaç tane foto ekleyeceksen eger tekrar Dosyaları seç butonunu tıkla.İstedigin fotoğrafları seçtikten sonra UPLOAD FİLES e tıkla..Bitir de sonrada değişiklikleri kaydet de tamamdır Albümün hazır
Eğer fotoğraf boyutun büyükse yine ekleme yapmayabilir.Bu durumda fotoğrafının boyutunu küçültmen gerekecektir.Bunu PhotoScape programıyla halledebilirsin Yada bu linkteki açıklama ile halledebilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/teknik-destek/124461-buyuk-fotograflari-kucultmek-programsiz.html
Yapamıyorum,anlamıyorum diye birşey yok arkadaşlar..Yapamıyorsanız arkadaşımız gibi sorarsınız anlatırız bizde elimizden geldigince...Bazı arkadaşlar var özür diliyorum ama sırf foto görmek için giriyorlar geziniyorlar.Kendileri foto ekleme gibi bir davranışları yok.Özür diliyorum ama bunu gördügüm hissettigim zaman bende listemde tutmuyorum,bana ters geliyor ne düşünürseniz düşünün yani
Ayrıca bu ameliyatla alakası olmayan kişileride eklemiyorum,önceleri yazan çizen kişilerin bazılarıda fotoları gördükten sonra girmiyorlar yazmıyorlar.Bu kişileride fark ettigim zaman listemden siliyorum..Buraya foto koymamızdaki amaç azda olsa fikir vermek..Çok foto görmek isteyenler için nette birçok foto var,açıp baksınlar yani..
ahh be benim odunda bana internetten 3 tane bikini aldı. Hepsi kaplı silikonlu resmen aşağılıyor kafaya koydum 400 lük 2 tanede ben taktırıcam.
Arzucuğum sana bir kaç sorum var ben 3 çocuk emzirdim gögüslerim küçük birazda sarkık bu silikon ameliyatında büyüme ile birlikte dikleşme oluyor mu yoksa dikleştirmek için ayrıca bir işlem yapıyorlar mı ve 400 cc sığdırmak için gerekli ölçü hakkında bir bilgin varmı ve 400 cc silikon ilk takıldığında ameliyat bölgesi dışında sırt veya bel ağrısı çektin mi
Arzumcumm Canimm bnm sen ne ince dusunceli birisin ya:) sana birsey sormak istiyorum doktorum gunduzleri sudyen taktirmiyor sadece geceleri filanin sporcu sutyenini kullandiriyor sen o surecte ne yaptin tatlim.
benide listenden çıkarmışsın ama ben gerçekten öenem veriyorum senin yorumlarına ve desteğine bir cok sey de soruyorum canım sadece fotolarına bakmak istmemiştim zamanında yani tabi hasan beyi düşündüğüm için merak etmedim değil ama maksadım bu değildi bu arada beni de listenden çıkardığın için yazdım canım biraz üstüme alınıp
Vay odun vay Taktır kız,olabildigince en büyük protezi taktırda aklını başından al onun
Canım ben iki çocuk emzirdim.Emzirme dönemlerinde gögüslerim şu anki halinden dahada büyük olmuştu aslında.Yani esnemiş bir gögüs dokum vardı Ama sarkıklık yoktu o yüzden bana dikleştirme işlemini hiçbir doktor gerel görmedi.Boşalan gögüs dokumu dolduracak büyüklükte protez büyüklügü tercih edilip diri hacimi geri kazandırıldı Ameliyat öncesi meme cup ölçüm B cup tı.Şimdi D cup oldu yani iki beden büyüdü gögüslerim..
Kesinlikle abartı,vücuduma göre hantal,taşıyamayacagım büyüklükte bir gögüs olmadıgı içinde sırt ağrısı,bel ağrısı gibi bir sorun yaşamadım.Yaşasaydım zaten bu seferde küçültmek için ameliyat masasına yatmam gerekirdi Allah korusun.Buda başarısız geçen bir sonuç olurdu..Meme büyütme ameliyatında meme küçültme ameliyatına ihtiyaç duyulan şeylerin söz konusu olmaması gerek..Vücuda,vücut ölçülerine uygun olacak şekilde bir büyüklüge gidilmeli öyle bir sonuç olmalı
canım bende çocuk emzirirken göğüslerim dolgunlaşmıştı (öyle çok fazla değil) ama sonradan tabiri caizse söndüler. Üstüne hafif bir sarkıklık oluştu yani hem göğüslerimin üst tarafında hafif bir boş bölge hemde genel bir hafif sarkma var.
Aklını başından alma olayına gelince arada destekli südyen ve dekolte kıyafetlerle aklını başınan alıyorum ama anlık bir ateşlenme oluyor yanıma geldiğinde göğüslerimi elleyince gözlerinde bakış bir anda değişiyor sanki göğüslerimin küçük olduğunu unuturyor sonra bunlar ne böyle dermiş gibi bakıyorum o ateşte o anda sönüyor.
yazık benim odunuma kendim kadar onun içinde üzülüyorum.
Bu sene birde başımıza bir olay geldi o nedenlede kendimi daha seksi hissetmem ve onada hissettirmem lazım
Benimde gögüsler aynen öyle olmuştu canım..Emzirme bitipte gögüsten sütler bitince sönmüş balon gibi fısladılar Tabi zamanla toparlıyor vücut ama o dirilik asla olmuyor
Üst kısımdaki o boşalma durumu ise daha berbat bir durum..Bende hep sütyenle yatıp kalkıyordum.Sütyen alttaki meme dokusunu üste kaldırıyordu ve sanki dolgun gögüslerim varmış gibi gösteriyordu.Ama en çok zorlugu yazın yaşıyodum.Üçgen bikinilerde,yattıgım zaman o dümdüz görüntü beni çıldırtıyordu..
Yatakta sexy şeyler giyinip ortamı ateşliyordum fakat eşim gögüslerimi ellemeye kalkıştıgında bir anda ortam değişiyordu.Her ne kadar manyakmısın,çok güzeller ben begeniyorum desede YALANNNN..... Kadın hissetmezmi anlamazmı yaa :84:
Ama bu ameliyattan sonra içimdeki canavar dahada bir ortaya çıktı,hadi bakalım tutmaya çalışsın biri bakalım beni Her şey öncelikle kendim için tabi,sonra eşim için
Başına ne geldi bilemiyorum ama pes etme İnan bu ameliyat bir kadını özellikle bu olayları duyguları yaşayan bir kadını en mutlu eden bir ameliyat İnşallah sende hayallerine kavuşur ve en az benim kadar mutlu olursun hayal ettigin görünüme kavuşursun ve çok çok mutlu olursun canım
Aynen dediğin gibi eşim ne gerek var böylede güzeller diyor ama sonra gelip yok şu dizideki bu kadının göğüsleri çok güzel yok bu gün bir kız gördün kafam kadarlardı diyor beni iyice kızdırıyor sonra canım şaka yaptım kalbim kötü olsa sana neden söyleyeyim diyor.
Başımızdan geçen olaya gelince kocama kendinden 10 yaş küçük bir kız musallat oldu bizimkide biraz kanmış ama sonra toparlamış yol vermiş ben bunları bu işler olduktan sonra tesadüfen öğrendim. facebook mesajlarını yanlışlıkla açtım normalde öyle huylarım yoktur. Benim odun ben karımı seviyorum olmaz dediği halde kız hala ben sensiz yapamam canım hayatım gibi şeyler yazmış. sonra oturduk konuştuk herşeyi anlattı tabi kalbim kırıldı ama sonuçta eşimde beni tercih etmiş fazla üstelemedim. tabi artık rahatta bırakmıyorum eskisi gibi
Kendim için yaptırmak istediğim kadar kocam içinde yaptırmak istiyorum. Sende yaşamışsın o ani durumlardaki hayal kırılığını o gözlerdeki parıltının bir anda sönmesi insanı çok üzüyor.
Bu arada sen ameliyat olduktan sonra tam anlamı ile iyileşmen kaç gün sürdü ve şuan özel bir dikkat gerektirior mu ?
Canım ilk bir hafta sıkıntılı geçiyor biraz.Ama bu dönemide rahat atlatan arkadaşlarımız var.Kişiden kişiye göre değişiyor bu iyileşme süreci aslında.Kas altı yöntemi çok zor,ağrılı bir yöntem olarak yazılır çizilir ama çok kolay atlatanları,ilk gece çok rahat geçirenleri gördüm ben
Şu an özel bir dikkat gerekmiyor kesinlikle..Herşey serbest..Normal gögsünde ne ise şimdide o yani
yanlış yere yazmışım pardon ya :))) diğer yazdığın yere yazdım bakarsın arzum:)))