canım boyun kilon ve gögüs altı ölçün neydi acaba 375 gayet büyük bi protez ama vücut ölçülerine göre değişir tabi ve kas altı olmasındanda kaynaklı bende kas altı istiyorum o yüzden olabildiğince büyük olmasını isticem ama bana 375 bile çok görebilir dr um
Yeni bikinim ile fotoğraflarım albüme eklenmiştir bilginize :)))
Çok teşekkür ederim canım güzel yorumun içinFotolor cok guzel canim goguslerin cok ama cok dogal gorunuyolar :)
Teşekkür ederim canım,dahada güzel sexy bikiniler gelsin artıkYeni bikinin, cok guzel canim gule gule kullan. Ama fizik ve gogusler superrrr
Canım fotolar çok güzel, güzelde sen nasıl acımasız birisin böyle yaw...Sahilde seni görüpte kalp krizi geçirecek ne kadar insan var gözlerini alamayacak kadınlar,hayran hayran bakacak adamlar , belki boşanma katsayısında artış..tabiki şaka yapıyorum tatlım inanılmaz gözüküyorsun )) bu arada benimde artık yeni bikini almam gerekiyor hatırlattığın için thanks.. muckss
Arzumcum bende gorebilirmiyim fotolarini
Sevgili arzu hanım bu foruma katılamamın sebebi göğüs büyütmeyi düşünmemdir. Bu konuyu sayfalardır okuyorum gördüğüm kadarı ile bende sizinle aynı sorunlardan muzdaribim eşim artık diğer kadınların memelerini bana anlatır oldu ve bu beni çok üzmeye başladı artık bende sizin gibi bu dertlerden kurtulmak istiyorum ama şuan sizin albümlerinizi göremiyorum nasıl albümlere bakıcağımı anlatırmısınız kusura bakmayın bilgisayar işlerinden fazla anlamıyorum
arzumcum bende çok görmek istiyorum fotolarını
Sevgili arzu hanım bu foruma katılamamın sebebi göğüs büyütmeyi düşünmemdir. Bu konuyu sayfalardır okuyorum gördüğüm kadarı ile bende sizinle aynı sorunlardan muzdaribim eşim artık diğer kadınların memelerini bana anlatır oldu ve bu beni çok üzmeye başladı artık bende sizin gibi bu dertlerden kurtulmak istiyorum ama şuan sizin albümlerinizi göremiyorum nasıl albümlere bakıcağımı anlatırmısınız kusura bakmayın bilgisayar işlerinden fazla anlamıyorum
Anladim canim bn forumda yeni oldugum icin bilmiyordm ameliyat surecinde ki destegin icin ogle rahat sordum opuyorum seniAyşe ve ciciyasemin..
Henüz yeni üye oldugunuzdan ve masaj sayınız albümleri görebilme kotasını doldurmadıgından sizi arkadaş olarak eklesemde fotoğraflarımı göremezsiniz.. İlerleyen zamanlarda foruma yaptıgınız yorumlar,bu konu ile ilgili araştırmanız varmı gerçekten yokmu,güven verirseniz tabiki eklerim görürsünüz sizde
Sevgiler..
ben göremiyorum arzum
Neden göremiyorsun yavru,biz arkadaştık ne oldu :44: Allah allah..Neyse ekledim tekrar seni,benden kaynaklanan bir sorunsa özür dilerim ama vallahi ben hatırlamıyorum seni arkadaşlıktan çıkardıgımı
canımcım bugün albüm eklemek için uğraştım fakat bir türlü yapamıyorum:)))) Ne güzel bir mesaj bu böyle :13: Yaz gelsede plajlara atsam kendimi diye sabırsızlandım bir an
Evet,havalar ısınmaya başladı yeni sezon bikinilerde görücüye çıktı.Ufak ufak bakıp denemek ve begendiklerimizi almanın zamanı geldi bencedeHadi bakalım,sendende böyle ufak bir albüm bekliyoruz
Arzumcum teşekkür ederim.nasıl güzelsin.gizeminde seninde benim vücut yapıma göre cc leriniz çok büyük.ama inanki büyük olmasına rağmen ben böyle doğal duran memeler görmedim.bana 275 veya max.300 deneyecek pek umutlu değil ama deniğcez dedi.kaç olursa olsun sizinkiler gibi doğal görünsün.herşey için çok sağol.