arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

arzumum sağol,allah razı olsun ilgine,kendimi çok bişey yapmışım gibi hissediyorum bugün başladım azaltmaya sadece 3 tane içtim birkaç gün sonra tamamen bırakıcam.bugün spor falan yaptım işte oyalıyorum kendimi.en azından 3 haftayı böyle oyalayarak geçirmeliyim.sonra hiç elime almam inşallah,ama zorlanıyorum,bişeyler atıştırıp duruyorum,sizleri çok sevdim herkes elinden geldiğince yardımcı ve destek olmaya çalışıyor.teşekkür ederim herşey için.

Çok teşekkür ederim canım

Ben teşekkür ederim canım Destek verip bazı şeylerde bilgi verebiliyorsak,yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bizlere Umarım sigarayıda bu bahaneyle azaltırsın :13:

oh oh benim odunda sigara içmiyor en büyük sorunlardan birini daha başından hallettik

kız fırsat bu fırsat bırak kurtar kendini. Geçen gün benimki geldi resmen öhürüyor ne oldu dedim. Arkama bir kadın yolcu oturdu dedi. Öyle sigara kokuyorduki anlatamam derken bir anda hört istifra etti. Başladı kadına sövmeye. Benimkinin kokuya karşı fazla reaksiyonları oluyor ama böyle ilk defa olmuştu. Yani bu meret iyi bir şey değil siz anlamasanızda dumanıyla kokusuyla insanları rahatsız ediyor. En önemlisi sizi sağlığınızdan ediyor bırakın hem kendinizi hem sevdiklerini kurtarın.

arzum hanım hikayenizi bi kitap okuyomuşçasına heyecanla okudum Ne güzel.... hayallerinize kavuşmuşsunuz Sizin adınıza çok sevindim Bende evliyim 2 yaşında kızım var Emzirmeden dolayı göğüslerim sarktı malesef.... Bende sizin hissettiklerinizi hissediyorum Hem kocama güzel görünmek hemde kendimi daha dişi görmek istiyorum Boyumdan kilomdan kalçalarımdan çok memnunum ama bu göğüsler işi bozuyo

Şanlıurfa merkezde yaşıyorum ameliyat burda olamam bide daha tek çacuk var bende bi süre daha böyleyim yani.... Sadece paylaşmak istedim Umarım bi gün bende sizin gibi istediğimi alırım :)

doğru söylüyosun canım da burda pek sigara içen yok galiba,kimse bende zorlandım yada bi değişiklik yok falan demiyo.sigara tiryakisi olmak gerçekten çok zor bişey.şimdi kahvaltımı yaptım hemen yakardım bi tane,ama sigara dün bilerek almadım,öğlene kadar ev iş falan derken oyalıycam kendimi,öğlem 1 tane arkadaşımdan alıp içmeyi planlıyorum.gerçekten çok zor beni sadece sigara içen birisi anlar

Çok teşekkür ediyorum..Tabi tek çocuk olmaz en az 2 Tekrar bir çocuk düşünüyorsanız yakın zamanlarda yani birkaç sene içerisinde ameliyatı ertelemeniz daha mantıklı olacaktır Devlet hastanelerinde plastik cerrahkarlada bu durumunuzu konuşabilir ameliyat olabilirsiniz.Hem maliyet olarakta uygun olur aklınızda olsun
Bizim yaşadıgımız bu sıkıntıyı ancak ve ancak yaşayalar anlar Umarım sizde birgün ameliyat olup hayal ettiginiz güzel gögüslere kavuşursunuz ve belkide sevincinizi bu forumda bizimle paylaşırsınız Hakkınızda hayırlısı olan olsun inşallah

Ha gayret canım,Allah yardımcın olsun.Tabiki kolay birşey değil seni anlıyorum ama yaşayacagın komplikasyonları düşünerekten bu süreci daha kolay hale getirebilirsin inşallah.. ne kadar az sigara o kadar daha güzel sorunsuz bir sonuç.Alacagın narkozdan,uyanmana.. dikiş yerlerlerindeki kabuklanmaya,gögsündeki morarmalara...herşeye zarar verecek..Paket almazsan işin daha kolay olur.Aklına geldikçe başka şeyler atıştır,sakız çigne ne biliyim kuruyemiş at agzına..Dışarı çık gez,temiz hava al..Magazaları gez iç çamaşırlarına bak,bikinilere bak,bunları giyinecegim de Geçir bu süreci bir şekilde

ah canım benim ya çok tatlısın söylediklerin hep aklımda,baya etkileniyorum.bugünüde 4 sigarayla kapattım inşallah başarıcam,paketim yok yine almadım,normalde 1 pakete yakın içiyordum.15 falan diyelim 3-4 bana bişey içmiyomuşum gibi geliyo,ama onu da bırakıcam birkaç günde daha azaltma turları atıyorum sonra bitiricem kararlıyım.

Canım ilk evlendiğimizde eşimde bende içiyorduk. Bir zaman sonra evde bir huzursuzluk çıktı bende bıraktım. Daha sonra başka şehire taşındık eşim evde sigara içmiyordu başka şehire taşınıca arkadaş ortamı olmadığı için ev kuşu oldu evde içmediği içinde oda zamanla bıraktı. Demek ki biraz gayretle sende bıraka bilirsin.

Dün sarı dekolteli güzel bir bluz aldım. Altınada destekli sütyen çektim. Bizimkinin karşısına çıktım. Biraz baktı ama sonra oralı bile olmadı. Acayip moralim bozuldu eşek herif ya

Arzu cum sana bir sorum olacak canım bu meme ultrasonunu nerede nasıl çektirebilirim yani sadece bu ultrason için randevu alınabiliniyor mu gerci hasan bey istemiyo galiba ultrason ben 25 yaşındayım ama ne olur ne olmaz cektireyim diyorum gün yaklaştıkça korku ve heyecan karışıyor 10 günüm kaldı ameliyatıaltunizadede yapıyor galiba bahçelievleren ulaşımı en kolay nasıl sağlarım acaba

Meme ultrasyonu nu Genel Cerrah doktoruna gidersen hemen çektirebilirsin Özel bir hastane olursa aynı gün çekilirsin tabi,ssk olursa gün verirler.Hasan bey normal şartlarda istemiyor.Ben daha öncesinde gögsümde kitleler hissetmiştim o yüzden çektirmiştim.Doktoruma bu durumu söylemiştim baktı tabi,engel olacak bir durum değil demişti.Zaten meme cerrahımda ameliyat olmamda bir sakınca görmedi..
Hasan bey Çamlıca Almanda ve şimdi Altunizade de New Est Estetik merkezinde yapıyor.Sana Altunizade dediyseler hastane olarak orada ameliyat olacaksin demekki.En kolay Metrobüs ile gidersin canım Altunizade duragında inince karşında hastanenin tabelasını göreceksin.Merdivenle karşıya geçiyorsun o kadar
Hiiiççç heyecan yapma bak.Tabi heyecan olması normal tabi engel olamazsın ama inan herşey göz açıp kapayıncaya kadar kıssa zamanda olup bitiyor sanki.Çok güzel derin bir uykuya dalıcaksın,güvenli ellerde..Bir uyanacaksınki herşey olmuş bitmiş,ne çabuk diyeceksin Harika,hayal ettigin yeni görünüme kavuşacaksın

inşallah canım teşekkürler bu arada cevapladığın için hayırlısı bakalım :)

kız yazıyorsun anlatıyorsun insanın gidip ameliyat olası geliyor. uyuyacan hop uyanınca karşında yeni sen ve koca koca göğüslerin ayy düşünürken bile insan heyecan yapıyor. Bırak ameliyat heyecanını yeni halim nasıl olacak diye heyecandan ölür insan.

:)) Öyle ama..Herşey ameliyatta narkoz verene kadar.Narkozdan sonra o kadar güzel bir uykuya dalıyorsunki göz açıp kapayana kadar geçiyor o aradaki zaman sanki.Ameliyattan önce mutlaka saate bakardım bu yüzden,bakiyim kaç saat uyuyorum diye.. Ameliyat sonrasıda bumuymuş diyor insan,bu kadar heyecan,korku bunun içinmiymiş diyorsun.Hele gögüslerindeki o dolgunlugu,dikligi,görüntüyü görüp hissedince herşeyi unutuyorsun.Sanki dogum anında o kadar dayanılmaz sancıyı çekip çekip bebek doğupta bebegi gördükten sonra herşeyi bir anda unutmak gibi birşey aslında..Gögüslerimde benim bebeklerim oldu aslında bu ameliyattan sonra Onları o kadar sevdim,o kadar korudumki halen daha öyle tabi
Yaşayan anlar tabi,yaşamayan nasıl yani diyebilir..İnşallah bu heyecanı yaşamak sanada nasip olurda sende anlarsın canım

ameliyat anestezi gerçekten tedirgin ediyor insanı dogal olarak benimde 2 sezeryanımıda epidural yapılmıştı ve sezaryana göre o kadar rahat geçtiki ameliyatım aynen arzumun dediği gibi sohbet ederken tatlı bir uykuya daldım ve tatlı tatlı uyandım çok rahattı açıkçası bende çok şaşırdım ama tabi burada anestezi ekibi çok önemli onların başarısı..ben uyanınca biraz kusmuştum hafif bulantım oldu ve onun için ilaç vermişlerdi yoksa çok kolay ve güzeldi uyuyp uyanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…