arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

arzum, epeydir soru sormuyorduk sana,
ben çok hapşırıyorum, ve her hapşırıkta içim çıkıyor sanki, bu yüzden bir zarar gelir mi acaba,
sol göğsüm de kas gerilmesini çok yoğun hissediyorum, neden acaba,

bu arada benim de kontrolüm salı günü, senin de kontrolünvarsa , bir organizasyon içine girelim ne dersin,

evet canım yaa,
ben zaten daha 2 kere yıkandım, o da, sanki daha önce hiç yıkanmamış insan modunda .
2 günde bir yıkanmama izin verdi hasan bey, dikişlerden dolayı, herhalde zamanla alışırım.

sende yıkanırken tedirgin misin.. ben korka korka yıkıyorum.. eriyip gitcek sanki

biraz hobidik girtlagi tutsam diyete lipoya gerek kalmayacak ya aslinda ben lipo yu ordaki yagi yanaklari doldurmak icin istiyorum yoksa oyle asiri kilom yok sadece basenden incelsem tamam oda sadece sporla olur zate bu kosturmacayla eriyecek herbir yerim.

gercektende bagimlilik gibi bisey ha bende doktoruma burun ameliyati ve meme yani komb istiyorum demistim. burun yapmadi ustune ustune ustluk beni iyice azarladi baska isin yokmu bende sustum halbuki findik burun istiyorummmm.bu aralar unutmustum kiz bak yine aklima getirdin.
tatlim senin burun cok guzel yuzune cok yakisiyor valla bence kendine is cikartma hem nerden biliyon o kavisli burnun sana yakisacagini boyle cok guzelsin.otur oturdugun yerde aaaa yeter ama hahaha gulesim geldi ya diyene bakin tencere yuvarlanmis kapagini bulmus
unutmadim foto bu hafta sonu tekrar deneyecem olmuyor tatlim telden mi yoksa pc denmi anlayamadim
oy oy unuttum soylemeyi ben bugun sutyensiz ise gittim nasil bir duygu bu sulun gibi salindim durdum.isteyen herkese allah nasip etsin bu mutlulugu

Alexus yarın ameliyatını oluyor diye hatırlıyorum, doğru mu,
herşey gönlünce olsun arkadaşım, bir an önce iyi haberlerini bekliyoruz,

Yaa... Kardeşine geçmiş olsun dileklerimi ilet lütfen..
Hasan bey sıktıysa artık korkmana gerek yok,rahat olabilirsin tatlım..Bir sorun olmamasınada çok sevindim gerçektende
bende meme estetıgı amelıyatı olucam esteworld cem payaslıya burun amlıyatı oldum kendısıne bugun 3 gun oldu emzırmeyı kestıkten 4 5 ay sonra oluyormusmeme estetigi o yuzden beklıyorum ...
Kararın kayırlı ugurlu olsun o zaman tatlım..İnşallah herşey gönlünce olur..
sende yıkanırken tedirgin misin.. ben korka korka yıkıyorum.. eriyip gitcek sanki

Korkma kız..Aksine banyoda biraz sıcak bir duşun altına sabunlu sabunlu Masaj yapar gibi sıkmak,mıncıklamak daha iyi gelecektir emin ol

Yok canım,hapşırınca bir zarar gelmez.Kas agrısı oluyordur Bir gögsünde biraz daha fazla gerilme hissi olması normal.Benimde sag gögsüm sola göre daha farklı sanki.Bazen daha fazla hissediyorum,bazende fark yokmuş gibi geliyor.

Bana kontrol için bir ay sonraya gel demişti ama bakiyim.Havalar biraz iyi olursa gelirim tabi,neden olmasın.Hep kontrol içinmi Hasan beyin yanına gidecegiz.Bu seferde ziyarete giderim..Degilmi??

Yaa..Gerçektenmi kızz..Gülünce dahada büyük duruyor burnum sanki..Birazda uzun bir burun benimkisi sanırım.Tabi kavisli küçük bir burunda belki bana yakışmayacak tabikide..Dogru söylüyorsun Hasan beyde yapmam,ellemem diyor burnunu zaten.O hayır dediginden şimdi başka doktora gidip onun sözünü dinlemeyip ameliyat olmayada çekinirim yani.. Ama işte gel git yaşıyorum.Zaten burun ameliyatıda çok zor.Cesaret edemem sanırsamki.Bakma benim böyle konuştuguma..Arada esiyor sonra geçiyor işte

Ohh.. ohh..Sütyensiz o rahatlıgı gördüysen tekrarı gelecektir öyleyse canım..Özellikle havalar bir ısınsında bak sen..Nasıl isteyeceksin sütyensiz dolaşmayı Dahada güzel olacak canım benim...

he walla gercek tatlim burnun gayet duzgun sana oyle geliyor hani takmissin bir kere kafaya neymis gulunce buyuk duruyor yok bisey hem zate doktorundanda onay almamissin. kendine baska bir ugras bul bir daha burun estetik sayfasindada dolasma.
kardesim yillar once burunda nefes sorunu vardi(ailecek hepimizde var aslinda benimde ameliyat olmam gerek ama korkumdan hep erteliyorum) neyse kardesim yapmisken isin icine estetik katti. inanirmisin yuz ifadesi degisti o yakisikli yuzu gitti artik sectigi doktorun isini yapamamasindanmi yada bu sekil burun yakismadigindanmi bilmem ama. uzulmesin diye yuzune .soylemedim ama hic olmadigerci kendiside bin pisman.
memislere donersek ah nasil guzeldi bir duyguydu sutyensiz dolasmak hani hep diyordum bunlar hoplamiyor megersem garipler serbest degilmis sallandiklarini gorunce acaip hosuma gitti yaz gelsin hele

Kızlar ben çıktım bile ameliyattan

Hersey yolunda, odamdayim, diren takıldı ama bı sıkıntım yok. Konu açıp detayları yazıcam.

Desteginiz için hepinize çok teşekkür ederim

Hersey yolunda, odamdayim, diren takıldı ama bı sıkıntım yok. Konu açıp detayları yazıcam.

cnm benm çok geçmş olsun nasılsın nasıl geçti??inşallah çabucak iyileşirsin tatlım

gözün aydın canım.çok geçmiş olsun.sende atlattın bak

Geçmiş olsun canım maşallah kolay atlatmışsın
Aramıza hoşgeldin:92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…