- 11 Ocak 2012
- 416
- 0
sende yıkanırken tedirgin misin.. ben korka korka yıkıyorum.. eriyip gitcek sanki
canım benım cok sükür kurtuldun atlattın artık. sımdı keyfını cıkarma zamanı . umarım hersey istedgın gıbı olur.
valla sizin boyle mulu haberlerınızı duyunca cok mutlu oluyorum
sende yıkanırken tedirgin misin.. ben korka korka yıkıyorum.. eriyip gitcek sanki
biraz hobidik girtlagi tutsam diyete lipoya gerek kalmayacak ya aslinda ben lipo yu ordaki yagi yanaklari doldurmak icin istiyorum yoksa oyle asiri kilom yok sadece basenden incelsem tamam oda sadece sporla olur zate bu kosturmacayla eriyecek herbir yerim.Zaten şurada diyete başlamaki için bir ayımız kaldı Genelde mart ayında başlanırya diyete.Bir telaş,bir panikle... Lipoya hiiçç gerek yok bencede.Zaten çok feci bir durumda oldugunuda sanmıyorum.Güzel bir diyetle bu problem ortadan kalkar inşallah..Amann boşver zaten bizim fıstık gibi gögüslerimiz var.Diger yerler umrumda degil artık Benim lipo olmam çok gereksizdi.İşte estetik ameliyatlar bagımlılık yapıyor gerçektende,bir başladınmı sürekli isteniyor.Bu aralar burnuma takmış durumdayım.Allah yardımcım olsun..Hasan Fındık ellemek istemiyor burnumu,gerek yok çok iyi kötü bir tarafı yok diyor..Emre İLhanın burun ameliyat sonuçlarını çok begeniyorum bende..Öyle burun topiklerinde geziniyorum,fotolara bakıp iç geçiriyorum..Bakalım artık Foto bekliyoruz foto...
Alexus yarın ameliyatını oluyor diye hatırlıyorum, doğru mu,
herşey gönlünce olsun arkadaşım, bir an önce iyi haberlerini bekliyoruz,
doğru canım, teşekkür ederim. ilk fırsatta yazıcam
Yaa... Kardeşine geçmiş olsun dileklerimi ilet lütfen..Hasan bey kesinlikle gerekli olsaydı söylerdi, eminim.
kardeşimle en az 10 kez karşılaştılar, kardeşimin de sağlık nedeniyle geçirdiği burun ameliyatı sonucunda burnun da çok az bir yamukluk var, sen farkettin mi bilmiyorum. neyse. kardeşim "benim burnum yamuk dimi, yapalım mı" diyene kadar "senin burnun yamuk gel yapalım" demedi. "bir ara yaparız" dedi, böyle demesindeki neden de, hastanın bu operasyon üzerinde iyice düşünmesi, sonuçlarını iyi değerlendirip, karar vermesi için, süre vermesi.
kapıdan girip ben bunu yaptıracağım diyene, hemen operasyon randevusu verilmiyor. çok önemli, bu arada kardeşim Hasan beye göz kapağı estetiği yaptırdı. bundan da çok memnun, bilginize,
ve tabii ki sonra da, yapılan operasyondan mutlu ve memnun hasta profili ortaya çıkıyor.
Hasan bey sıktıysa artık korkmana gerek yok,rahat olabilirsin tatlım..Bir sorun olmamasınada çok sevindim gerçektendedün kontrole gittim kızlar.. Hasan Bey daha küçülmez artık dediyuppiiii... bakar bakmaz dokunmaya korktuğumu da anladı.. bir güzel sıktı artık birşey olmaz korkma hatta iyi bile gelir dedi.. çok sevindimmm... sürekli bakıyordum şimdi sürekli sıkıyorum .. Allah'a şükür bir sorun yok..
Kararın kayırlı ugurlu olsun o zaman tatlım..İnşallah herşey gönlünce olur..bende meme estetıgı amelıyatı olucam esteworld cem payaslıya burun amlıyatı oldum kendısıne bugun 3 gun oldu emzırmeyı kestıkten 4 5 ay sonra oluyormusmeme estetigi o yuzden beklıyorum ...
arzum, epeydir soru sormuyorduk sana,
ben çok hapşırıyorum, ve her hapşırıkta içim çıkıyor sanki, bu yüzden bir zarar gelir mi acaba,
sol göğsüm de kas gerilmesini çok yoğun hissediyorum, neden acaba,
bu arada benim de kontrolüm salı günü, senin de kontrolünvarsa , bir organizasyon içine girelim ne dersin,
biraz hobidik girtlagi tutsam diyete lipoya gerek kalmayacak ya aslinda ben lipo yu ordaki yagi yanaklari doldurmak icin istiyorum yoksa oyle asiri kilom yok sadece basenden incelsem tamam oda sadece sporla olur zate bu kosturmacayla eriyecek herbir yerim.
gercektende bagimlilik gibi bisey ha bende doktoruma burun ameliyati ve meme yani komb istiyorum demistim. burun yapmadi ustune ustune ustluk beni iyice azarladi baska isin yokmu bende sustum halbuki findik burun istiyorummmm.bu aralar unutmustum kiz bak yine aklima getirdin.
tatlim senin burun cok guzel yuzune cok yakisiyor valla bence kendine is cikartma hem nerden biliyon o kavisli burnun sana yakisacagini boyle cok guzelsin.otur oturdugun yerde aaaa yeter ama hahaha gulesim geldi ya diyene bakin tencere yuvarlanmis kapagini bulmus
unutmadim foto bu hafta sonu tekrar deneyecem olmuyor tatlim telden mi yoksa pc denmi anlayamadim
oy oy unuttum soylemeyi ben bugun sutyensiz ise gittim nasil bir duygu bu sulun gibi salindim durdum.isteyen herkese allah nasip etsin bu mutlulugu
Yaa..Gerçektenmi kızz..Gülünce dahada büyük duruyor burnum sanki..Birazda uzun bir burun benimkisi sanırım.Tabi kavisli küçük bir burunda belki bana yakışmayacak tabikide..Dogru söylüyorsun Hasan beyde yapmam,ellemem diyor burnunu zaten.O hayır dediginden şimdi başka doktora gidip onun sözünü dinlemeyip ameliyat olmayada çekinirim yani.. Ama işte gel git yaşıyorum.Zaten burun ameliyatıda çok zor.Cesaret edemem sanırsamki.Bakma benim böyle konuştuguma..Arada esiyor sonra geçiyor işte
Ohh.. ohh..Sütyensiz o rahatlıgı gördüysen tekrarı gelecektir öyleyse canım..Özellikle havalar bir ısınsında bak sen..Nasıl isteyeceksin sütyensiz dolaşmayıDahada güzel olacak canım benim...
Kızlar ben çıktım bile ameliyattan
Hersey yolunda, odamdayim, diren takıldı ama bı sıkıntım yok. Konu açıp detayları yazıcam.
Desteginiz için hepinize çok teşekkür ederim
cnm benm çok geçmş olsun nasılsın nasıl geçti??inşallah çabucak iyileşirsin tatlım
Hersey yolunda, odamdayim, diren takıldı ama bı sıkıntım yok. Konu açıp detayları yazıcam.