- 11 Ocak 2012
- 416
- 0
İçebilirsin tatlımHaftada birkaç kadehten birşeycikler olmaz..
tamam tatlım,
hem belki protezlerime de iyi gelir, yerlerine yerleşirler,
Ahahahahhh...Sarhoş olup yer degiştirmesinler sakın
Evet ilginçtirki sigara konusuna özellikle deginiliyor.Alkolle ilgili çok kısıtlama yokO zaman ne yapıyoruz bol bol alkol tüketiyoruz ama sigara asla Hatta canımız sigara çekince alkole yapışıyoruz..Deerrmişimm... Şaka şakaa... Temiz insan,temiz toplum diyoruz.Vücudumuza zararlı olan hertürlü maddeden uzak duruyoruzz...
Leyloşum nasıl oldun tatlım..Umarım yoluna girmiştir herşey..Çok öpüyorum seni.Sigarayı bırakmanada çok sevindim.Tebriklerr..
önceden o çıkıntı sadece sütyendi meme yoktu şimdi sadece meme sütyen yok.. eeeeee gün gelir devran döner
sağol Arzumcum iyiyim çok şükür, işten gelince dinlendim yarın daha iyi olacağım kısmetse.
sigarayı bıraktım ya hep bir eksiklik bir boşluk var sanki içki değilde hep birşeyler yiyesim var tombiş olma yolundayım ne yalan söyleyeyim
Ahahahahhh...Sarhoş olup yer degiştirmesinler sakın
tatlim ya sutyensiz dolassak bir kac saat degil mesala gunde 7-8 saat herzaman degil ama arada sarkma falan olurmuki.acikcasi cesaret edemiyorum denemeye yanlis falan yapmak istemiyorum ne dersincokta istiyorum hani
sağol Arzumcum iyiyim çok şükür, işten gelince dinlendim yarın daha iyi olacağım kısmetse.
sigarayı bıraktım ya hep bir eksiklik bir boşluk var sanki içki değilde hep birşeyler yiyesim var tombiş olma yolundayım ne yalan söyleyeyim
önceden o çıkıntı sadece sütyendi meme yoktu şimdi sadece meme sütyen yok.. eeeeee gün gelir devran döner
Hemmennn gönderiyorum canım...Bu sayfa sana kaç cc protezin nasıl duracagı hakkında bir ön bilgi verir.Hastaların ameliyat öncesi ve sonrası var.Fakat unutmaki senin istedigin cc yi seçtigin doktor önermeyebilir.Yada uygun olmayabilirsin..Onun için bu sadece yaklaşık cc nin nasıl göründügü ve senin istedigin büyüklügün yaklaşık kaç cc ile ulaşabilecegin hakkında bilgi verir...İnşallah biran önce ameliyatını olur ve yaza kadar iyileşmiş olursun canım....
Sen mesaj sayısını doldurmak için olan sayfalarda yazki albümlerimize bakabilesin canım...
Lipomuu...ne guzel birakmissin sigarayi tebrikler. biliyorum bana cok kizacaksiniz ameliyat oncesi ve sonrasi ne azalttim ne biraktim ki bosver ye olmadi bu sefer de lipo oluruz alistik zate
Dolaşabilirsiniz tabiki canım..Ben yazın tercih ediyorum genelde sütyensiz dolaşmayıtatlim ya sutyensiz dolassak bir kac saat degil mesala gunde 7-8 saat herzaman degil ama arada sarkma falan olurmuki.acikcasi cesaret edemiyorum denemeye yanlis falan yapmak istemiyorum ne dersincokta istiyorum hani
yaaaa evet, bizim için daha çok erken galiba, bugün 20. günüm,
akşam banyo sonrası dikişlerime batikon sürdüm, kurusun biraz diye serbest dolaştım, 5-10 dakika, ohh ne rahattı. ama tedirgin oldum.
bilgin varmı bilmiyorum hasan beyin hastanesi ceza aldı diye kapatıldıgını duymuştum,sadece duyum.Acıldımı bilgin varmı yada neden kapalı uzun zamandır
Beverly Hılls Plastik Cerrehi Merkezinden bahsediyorsun..Canım ceza aldıgı için kapatıldıgını bilmiyorum,duymadımda..Hasan beye sormuştum ben tadilatta oldugunu söylemişti.Sonrası hakkında bilgim yok.Fakat anadolu yakasına gidince bakıyorum tamamen boşaltılmış.Tekrar açılacagını zannetmiyorum.Hasan bey ameliyatlarını Çamlıca Alman Hastanesinde ve Florence Nightingale Hastanelerinde yapıyor artık..Hasan beyin ekibi ve diger doktorlar Elif Hanım ve Deniz beyde Hasan beyin muayenehanesindeler.Ameliyatlarda aynı hastanede çalışıyorlar..
arzumcum o linki bende istiyorum lütfeeeeeeeeeeeeeeeen