Evet canım ben o hastanede olmuştum ameliyatımı. bana da gül hn tadilatta demişti ama 6 ay önce evet bende baktım tadilat yok boştu,neyse kalabalık ekip biliyorum canım
[/QUOTE]hahahah, canımcım aç karnına mı tok karnına mı alayım , çok yaşa emi,
daha sanırım böyle bir çılgınlık yapamayacağım, en azından 1 ay kadar daha, öyle hissediyorum,
Senin için erken gibi biraz.Ama gece özel bir güne bu çılgınlıgı yapabilirsin3-4 saatligine birşey olmaz.
Senin reçeteni yaziyim ben...Haftada bir kez yazıyorum tatlım.Cumartesi gecesi saat 12 den sonra çıkarıyorsun sütyeni,eve gelince hemen takıyorsun sporcunu o.k.
Ben ameliyattan sonra ellerimi gögüslerime götürdügüm zaman şok yaşamıştımÖnceden sütyenin dolgusuna dokunuyordum,ama şimdi gögüslerime.Bazen o çıkıntının benim kendi çıplak gögüslerim olduguna halen daha inanamıyorum,ellerimi hemen götürüp dokunuyorum..Yine yine yineee çok mutlu oluyorum İşte o zaman Sevgili doktorum Hasan bey gözümün önüne geliyor,sanki karşımda o gülüşüyle bana bakıyor..Benim hayatımı degiştiren,beni çok çok mutlu eden doktorumm..Hasan bey...Ona minnettarım..Allahım bu mutlulugu herkese yaşatsın kızlar.Gerçektende müthiş bir duygu..
Lipomuu...Tavsiye etmem,ne olur aklına sokma o ameliyatı.
Dolaşabilirsiniz tabiki canım..Ben yazın tercih ediyorum genelde sütyensiz dolaşmayıSürekli olmadıgı sürece bir sorun olmaz,yumuşama sürecini hızlandırır aksine
Senin için erken gibi biraz.Ama gece özel bir güne bu çılgınlıgı yapabilirsin3-4 saatligine birşey olmaz.
Senin reçeteni yaziyim ben...Haftada bir kez yazıyorum tatlım.Cumartesi gecesi saat 12 den sonra çıkarıyorsun sütyeni,eve gelince hemen takıyorsun sporcunu o.k.
sen tavsiye etmezsen, bende bundan sonra ne dusunurum ne olurum mesaj alinmistir tatlim
hm guzel deneyecem surekli degil sadece arada bir .simdiden heyacanlandim baknasil sukretsem azdir daha 4 ay oncesine kadar ustuste 3 sutyen simdi ise sutyensiz dolasmak vay beee ruya gibi
akşam eve gidince kendimi hemen aynanın önünde buluyorum, bakmaya doyamıyorum.
akşam daha da güzel göründüler gözüme, çoookk mutluyum çok,
Zaten şurada diyete başlamaki için bir ayımız kaldı Genelde mart ayında başlanırya diyete.Bir telaş,bir panikle... Lipoya hiiçç gerek yok bencede.Zaten çok feci bir durumda oldugunuda sanmıyorum.Güzel bir diyetle bu problem ortadan kalkar inşallah..Amann boşver zaten bizim fıstık gibi gögüslerimiz var.Diger yerler umrumda degil artık Benim lipo olmam çok gereksizdi.İşte estetik ameliyatlar bagımlılık yapıyor gerçektende,bir başladınmı sürekli isteniyor.Bu aralar burnuma takmış durumdayım.Allah yardımcım olsun..Hasan Fındık ellemek istemiyor burnumu,gerek yok çok iyi kötü bir tarafı yok diyor..Emre İLhanın burun ameliyat sonuçlarını çok begeniyorum bende..Öyle burun topiklerinde geziniyorum,fotolara bakıp iç geçiriyorum..Bakalım artık Foto bekliyoruz foto...
bence de canım, burnun gayet güzel, Hasan beye katılıyorum, hiç gerek yok yaptırmana,
Ohh..Ne güzel işte..Ameliyat olmakla iş bitmiyor.Önemli olan sonuçtan memnun kalabilmekki gerçektende gögüslerin harika duruyor tatlımBu ameliyatı olupta istedigi görünüme kavuşamayan ve mutsuz olan birçok bayan var.Kimisi bunu söyleyebiliyor,kimiside içine atıyor yada gizliden başka kimselerle paylaşıyor ama mutluluk oyunu oynuyor..Ne mutlu sana,ne mutlu bizeki sihirli eller dokundu ve harika bir hayat bizi bekliyor artık.Sen daha dur,şöyle ilkbahar,yaz gelsinde o zaman o mutluluk tavan yapacak..Tavann... O zaman tadına doyamayacaksın hayatın işte
Yaa...Gerçektenmi...Ne biliyim işte ben ucu kalkık,kavisli ve küçük burunları sevdigim için aklım kalıyor işte..Ama tabi riskli olmasa Hasan beyde ameliyata onay verirdi zaten.Yoksa neden yapmasınki.Hasan bey gereksiz olan her ameliyata karşı zaten.Sırf para aliyim,yada hasta istiyor neden yapmiyim diye düşünmüyor sagolsun.Gerekli olan bir durum varsa söylüyor zaten..Sagolsun çok iyi bir cerrah gerçektende.Başka doktorlar olsa yaparım derdi,kaç defa masaya yatardım belkide..Ben Yakup Avşara burun için muayene olmuştum.Daha dogrusu arkadaşımın eşi Yakup Avşara burun ameliyatı oldu,gitmişken bende gösteriyim dedim.Bana verdigi fiyat 25.000 ytl idi.Riskli bir ameliyat demişti.Çok iyi ellerde güzel sonuçlar çıkabilir,siz bilirsiniz diyince korktum açıkcası.Zaten eşimde onaylamadı,istemiyor kesinlikle..Bende öyle kendi kendime bazen krizim tutuyor işteAllahtan kalıcı degil,geçici.Ara ara oluyor sonra kendiliginden geçiyor
bende meme estetıgı amelıyatı olucam esteworld cem payaslıya burun amlıyatı oldum kendısıne bugun 3 gun oldu emzırmeyı kestıkten 4 5 ay sonra oluyormusmeme estetigi o yuzden beklıyorum ...
dün kontrole gittim kızlar.. Hasan Bey daha küçülmez artık dediyuppiiii... bakar bakmaz dokunmaya korktuğumu da anladı.. bir güzel sıktı artık birşey olmaz korkma hatta iyi bile gelir dedi.. çok sevindimmm... sürekli bakıyordum şimdi sürekli sıkıyorum .. Allah'a şükür bir sorun yok..
çok güzel canım, sevindim,
senin 2 gün gerinden geldiğimden, ben de kendime pay çıkarıyorum, o zaman benimkiler de yaklaşık bu kadar kalacak demek ki,
oh ohhh güzel,
canım benım cok sükür kurtuldun atlattın artık. sımdı keyfını cıkarma zamanı . umarım hersey istedgın gıbı olur.dün kontrole gittim kızlar.. Hasan Bey daha küçülmez artık dediyuppiiii... bakar bakmaz dokunmaya korktuğumu da anladı.. bir güzel sıktı artık birşey olmaz korkma hatta iyi bile gelir dedi.. çok sevindimmm... sürekli bakıyordum şimdi sürekli sıkıyorum .. Allah'a şükür bir sorun yok..
çok güzel canım, sevindim,
senin 2 gün gerinden geldiğimden, ben de kendime pay çıkarıyorum, o zaman benimkiler de yaklaşık bu kadar kalacak demek ki,
oh ohhh güzel,