arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Evet canım ben o hastanede olmuştum ameliyatımı. bana da gül hn tadilatta demişti ama 6 ay önce evet bende baktım tadilat yok boştu,neyse kalabalık ekip biliyorum canım

Evet canım,butik bir hastaneydi,çok hoştu..Küçük ama sıcak.Bende o hastanede oldum ameliyatımı.Güzel anıları kaldı bende..Unutmazsam gidince sorarım tekrardan Doktorum nerdeyse ben oradayım..farketmiyor benim için zatende yinede öyle bir olay yoktur,zannetmiyorum..Dedikodu,dedikodu

hahahah, canımcım aç karnına mı tok karnına mı alayım , çok yaşa emi,
daha sanırım böyle bir çılgınlık yapamayacağım, en azından 1 ay kadar daha, öyle hissediyorum,

Senin için erken gibi biraz.Ama gece özel bir güne bu çılgınlıgı yapabilirsin 3-4 saatligine birşey olmaz.

Senin reçeteni yaziyim ben...Haftada bir kez yazıyorum tatlım.Cumartesi gecesi saat 12 den sonra çıkarıyorsun sütyeni,eve gelince hemen takıyorsun sporcunu o.k.
[/QUOTE]

[/QUOTE]

Canım yemeklerden 2 saat sonra tavsiye ediyorum ben Ohhoo..hemen pesmi ediyorsun yani..Cık olmadı

yok be canım pes etmiyorum, şimdilik sporcumla mutluyum, böylesi bir duruma hiç alışkın olmadığımdan, düşecekler gibi geliyor. sporcuyla kendimi emniyette hissediyorum :) komik dimi,
yıllarca o desteklileri taktıktan sonra, şimdi sporcu takmak, hiç takmamış gibi geliyor zaten.
o dantellileri takmak istemek bir yana, ben hep sporcu takmak istemişimdir. hatta yüzücü mayosu giymek, rahat rahat süngersiz, incecik,
bunları takabileceğimi hiç düşünmemiştim.

Canım yemeklerden 2 saat sonra tavsiye ediyorum ben Ohhoo..hemen pesmi ediyorsun yani..Cık olmadı [/QUOTE]

ahhhh ahhh, bir de beni düşün,
yıllarca tahta gibi dolaştıktan sonra şimdi 2 tane greyfurtum var,
benim nasıl güzel hisler içinde olduğumu tahmin edersin sanırım,

Sevgililer gününde evden çıkmadan çekildigim birkaç fotoyu kırpıp ekledim kızlar..Bilginize..

sen tavsiye etmezsen, bende bundan sonra ne dusunurum ne olurum mesaj alinmistir tatlim
hm guzel deneyecem surekli degil sadece arada bir .simdiden heyacanlandim baknasil sukretsem azdir daha 4 ay oncesine kadar ustuste 3 sutyen simdi ise sutyensiz dolasmak vay beee ruya gibi

akşam eve gidince kendimi hemen aynanın önünde buluyorum, bakmaya doyamıyorum.
akşam daha da güzel göründüler gözüme, çoookk mutluyum çok,

Zaten şurada diyete başlamaki için bir ayımız kaldı Genelde mart ayında başlanırya diyete.Bir telaş,bir panikle... Lipoya hiiçç gerek yok bencede.Zaten çok feci bir durumda oldugunuda sanmıyorum.Güzel bir diyetle bu problem ortadan kalkar inşallah..Amann boşver zaten bizim fıstık gibi gögüslerimiz var.Diger yerler umrumda degil artık Benim lipo olmam çok gereksizdi.İşte estetik ameliyatlar bagımlılık yapıyor gerçektende,bir başladınmı sürekli isteniyor.Bu aralar burnuma takmış durumdayım.Allah yardımcım olsun..Hasan Fındık ellemek istemiyor burnumu,gerek yok çok iyi kötü bir tarafı yok diyor..Emre İLhanın burun ameliyat sonuçlarını çok begeniyorum bende..Öyle burun topiklerinde geziniyorum,fotolara bakıp iç geçiriyorum..Bakalım artık Foto bekliyoruz foto...

akşam eve gidince kendimi hemen aynanın önünde buluyorum, bakmaya doyamıyorum.
akşam daha da güzel göründüler gözüme, çoookk mutluyum çok,

Ohh..Ne güzel işte..Ameliyat olmakla iş bitmiyor.Önemli olan sonuçtan memnun kalabilmekki gerçektende gögüslerin harika duruyor tatlım Bu ameliyatı olupta istedigi görünüme kavuşamayan ve mutsuz olan birçok bayan var.Kimisi bunu söyleyebiliyor,kimiside içine atıyor yada gizliden başka kimselerle paylaşıyor ama mutluluk oyunu oynuyor..Ne mutlu sana,ne mutlu bizeki sihirli eller dokundu ve harika bir hayat bizi bekliyor artık.Sen daha dur,şöyle ilkbahar,yaz gelsinde o zaman o mutluluk tavan yapacak..Tavann... O zaman tadına doyamayacaksın hayatın işte

bence de canım, burnun gayet güzel, Hasan beye katılıyorum, hiç gerek yok yaptırmana,

bence de canım, burnun gayet güzel, Hasan beye katılıyorum, hiç gerek yok yaptırmana,

Yaa...Gerçektenmi...Ne biliyim işte ben ucu kalkık,kavisli ve küçük burunları sevdigim için aklım kalıyor işte..Ama tabi riskli olmasa Hasan beyde ameliyata onay verirdi zaten.Yoksa neden yapmasınki.Hasan bey gereksiz olan her ameliyata karşı zaten.Sırf para aliyim,yada hasta istiyor neden yapmiyim diye düşünmüyor sagolsun.Gerekli olan bir durum varsa söylüyor zaten..Sagolsun çok iyi bir cerrah gerçektende.Başka doktorlar olsa yaparım derdi,kaç defa masaya yatardım belkide..Ben Yakup Avşara burun için muayene olmuştum.Daha dogrusu arkadaşımın eşi Yakup Avşara burun ameliyatı oldu,gitmişken bende gösteriyim dedim.Bana verdigi fiyat 25.000 ytl idi.Riskli bir ameliyat demişti.Çok iyi ellerde güzel sonuçlar çıkabilir,siz bilirsiniz diyince korktum açıkcası.Zaten eşimde onaylamadı,istemiyor kesinlikle..Bende öyle kendi kendime bazen krizim tutuyor işte Allahtan kalıcı degil,geçici.Ara ara oluyor sonra kendiliginden geçiyor

çok sevindim canım, sağol,
yazı sabırsızlıkla bekliyorum, hızla iyileşiyorum, bugün artık 20 yi devirdim, çok daha iyiyim, zaten güzel olduğunu da söylemiştim,
resim göndermiyorum ki, kıskanmayın diye :))
çok öpüyorum,

Hasan bey kesinlikle gerekli olsaydı söylerdi, eminim.
kardeşimle en az 10 kez karşılaştılar, kardeşimin de sağlık nedeniyle geçirdiği burun ameliyatı sonucunda burnun da çok az bir yamukluk var, sen farkettin mi bilmiyorum. neyse. kardeşim "benim burnum yamuk dimi, yapalım mı" diyene kadar "senin burnun yamuk gel yapalım" demedi. "bir ara yaparız" dedi, böyle demesindeki neden de, hastanın bu operasyon üzerinde iyice düşünmesi, sonuçlarını iyi değerlendirip, karar vermesi için, süre vermesi.
kapıdan girip ben bunu yaptıracağım diyene, hemen operasyon randevusu verilmiyor. çok önemli, bu arada kardeşim Hasan beye göz kapağı estetiği yaptırdı. bundan da çok memnun, bilginize,
ve tabii ki sonra da, yapılan operasyondan mutlu ve memnun hasta profili ortaya çıkıyor.

dün kontrole gittim kızlar.. Hasan Bey daha küçülmez artık dedi yuppiiii... bakar bakmaz dokunmaya korktuğumu da anladı.. bir güzel sıktı artık birşey olmaz korkma hatta iyi bile gelir dedi.. çok sevindimmm... sürekli bakıyordum şimdi sürekli sıkıyorum .. Allah'a şükür bir sorun yok..

bende meme estetıgı amelıyatı olucam esteworld cem payaslıya burun amlıyatı oldum kendısıne bugun 3 gun oldu emzırmeyı kestıkten 4 5 ay sonra oluyormusmeme estetigi o yuzden beklıyorum ...

çok güzel canım, sevindim,
senin 2 gün gerinden geldiğimden, ben de kendime pay çıkarıyorum, o zaman benimkiler de yaklaşık bu kadar kalacak demek ki,
oh ohhh güzel,

canım benım cok sükür kurtuldun atlattın artık. sımdı keyfını cıkarma zamanı . umarım hersey istedgın gıbı olur.
çok güzel canım, sevindim,
senin 2 gün gerinden geldiğimden, ben de kendime pay çıkarıyorum, o zaman benimkiler de yaklaşık bu kadar kalacak demek ki,
oh ohhh güzel,

valla sizin boyle mulu haberlerınızı duyunca cok mutlu oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…