arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Kızlar ben çıktım bile ameliyattan

Hersey yolunda, odamdayim, diren takıldı ama bı sıkıntım yok. Konu açıp detayları yazıcam.

Desteginiz için hepinize çok teşekkür ederim

geçmiş olsun canım. sevindim adına, ne güzel ya. tüm ayrıntıları bekliyoruz
inş biz de kolay atlatırız.

Bu soru bana sanırım..Dışardaydım en son kuaföre gittim.Birazdan hazırlanıp Istanbul gecelerine akacagız Bu aralar yogun geçiyor fazla giremiyorum..Ayol hayatın tadını çıkarıyorumm... :118:

evet sekerım nerden bildin ohhh masallah sekerım bu sogukta karda kışta ne işiniz var kız dısarda

Hersey yolunda, odamdayim, diren takıldı ama bı sıkıntım yok. Konu açıp detayları yazıcam.

Vayyyss... Maşallah arkadaşıma benim.. Drenler sıkıntı verir biraz ama gerek görüldükü takıldı,iyi olmuş.Drenler çıkınca daha çok rahatlayacaksın emin ol..Az dişini sık yani Detayları merakla bekliyorum.. kaç cc takıldı filan.İnşallah herşey istedigin biçimde gelişir tatlım..Çok öpüyorumm...Geçmiş olsun tekrardan..

Bu soru bana sanırım..Dışardaydım en son kuaföre gittim.Birazdan hazırlanıp Istanbul gecelerine akacagız Bu aralar yogun geçiyor fazla giremiyorum..Ayol hayatın tadını çıkarıyorumm... :118:

nereye gisiyorsunuz?? canım istedi simdi yaa. bende istanbulda olsam cıkardım esimle ama maalesef ankara.. gece hayatı yok..

evet sekerım nerden bildin ohhh masallah sekerım bu sogukta karda kışta ne işiniz var kız dısarda

İçerisi gayet sıcak oluyor,merak etme Kar kış eglenmeye engel degil bizim için vallaha.Keşke sende burada otursaydın beraber giderdik eglenmeye vallaha ne güzel olurdu

nereye gisiyorsunuz?? canım istedi simdi yaa. bende istanbulda olsam cıkardım esimle ama maalesef ankara.. gece hayatı yok..

Ayyy..taşının kız Istanbulaa.. Ankaraya hiç gelmedim ama eminimki Istanbul kadar hareketli degildir mutlaka..Neyse gezmek içinde gelirseniz haberleşelim yine gideriz valla..Siz yeretki isteyin güzellerim,ben sizi gezdirir eglendiririm...

İçerisi gayet sıcak oluyor,merak etme Kar kış eglenmeye engel degil bizim için vallaha.Keşke sende burada otursaydın beraber giderdik eglenmeye vallaha ne güzel olurdu

eminim sıcak oluyordur tabi. benım için de eglen sekerım .kız keske orda olsam valla süper olurdu

canım hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun. böyle haberleri görmek insanı mutlu ediyor. artık senin kendi açtığın konuda yazışırız..
ahh benim ameliyatımada sadece ondörtgün kaldı..

yaa muhteşem bi hatunsun yaa. seni tanımıyorum cok fazla ama sanırım kompleks sıfır sende artı cook cana yakınsın.. mekan belli mi gideceginiz yoksa kafa nereye biz orayamı??

eminim sıcak oluyordur tabi. benım için de eglen sekerım .kız keske orda olsam valla süper olurdu

Sen kocişini kandır,gelin..Ben sizi misafirde ederim,eglenmeyede götürürüm valla.Unutamayagınız günler yaşarsınız..hemde degişiklik olur,iyi gelir..

yaa muhteşem bi hatunsun yaa. seni tanımıyorum cok fazla ama sanırım kompleks sıfır sende artı cook cana yakınsın.. mekan belli mi gideceginiz yoksa kafa nereye biz orayamı??
Öhöömm..Öhömmm..takıl bana hayatını yaşa misaliyimm...Kompleks sıfır tabi bu ameliyatı olduktan sonra özgüven patlaması yaşıyorum... Mekan belli degil..Aynen kafa bereye biz oraya.Yarın yazarım bütün detayları..

büyük bir merak la beklyiroum detayları... bedne ikinci sayfa magazincilerine döndüm..
flaş flaş flaş yeni yaptırdığı bomba göğüslerlle arzum hangi mekanda görüldü..

burayıda geyiğe cevirdik keşke söyle bir chat sayfasıda olsa kk'nın.. iyi olurdu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…