arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

ohh ohh çıkart valla, iyi eğlenceler canım,
ben de geceleri eve getirdim. açtım şarabımı da ohhh
şimdilik böyle idare edeceğiz,

Bu soru bana sanırım..Dışardaydım en son kuaföre gittim.Birazdan hazırlanıp Istanbul gecelerine akacagız Bu aralar yogun geçiyor fazla giremiyorum..Ayol hayatın tadını çıkarıyorumm... :118:

ben gecen yıl protez taktırdım neredeyse 16 ay oldu o kadar acı cekiyorum ki tamamen iyileşmedi o kadar da cabuk iyileşen bi etim olmasına rağmen 300 cc lik protezlere tamda alıstım derken göğüs ucu hassasiyeti cıktı meğer doktor sinirlere zarar vermiş ve göğüs ucum olduğundan çok ama çok daha hassas ve bir daha cocuk emziremicem ve evli bir kadın için o kadar zor ki artı evliliği gectik neye temas ederse neye sürtünürse sürtünsün şiddetli ağrılarla kıvranıyorum çok dikkat edilmesi gerekiyor güzellik ugruna benim gibi hayatı kararanlar inşallah olmaz o kadar doktora gittim bir dünya estetisyene gözüktüm ama hiç bir care göstermedi ben böyle yarım kaldım çok mutsuzumm(( bebek istiyorum ama bu acıyla dokunamazken nasıl emzirem bilmiyorum birde göğüs ucu kesisi yapılsa idi neler olurdu(((

arzum kusura bakma canım, topiğini çok işgal ettik, napalım idare edecen artık,
gel canım valla, şarabım da rose, harika,
bir iki satırda konuyla ilgili yazayım bari, göğüslerimde harika görünmeye başladı. ellerim gözlerim hep üstünde,

ohh hayalci hanım sevdim bunu. tek başına tadı olmaz ama istersen geleyim birlikte sarhoş olalım

büyük bir merak la beklyiroum detayları... bedne ikinci sayfa magazincilerine döndüm..
flaş flaş flaş yeni yaptırdığı bomba göğüslerlle arzum hangi mekanda görüldü..

Arzum dün gece Taksim Çınaraltı mekanda görüldü.Sexy gögüs dekoltesi ile bütün gözleri kendi üzerinde toplamayı başardı Sabaha kadar çılgınca ve bitmek bilmeyen enerjisiyle dans etti.Hatta bir ara kolonun üzerine çıkıp dans etti ve mekanı iyice ısıttı...

çınaraltı clubmu güzeldir.. bende bi kere gitmiştim kocisimle.

Canım çok geçmiş olsun..üzüldüm böyle bir sorun yaşadıgın.İnşallah bir çözüm yolu bulunur.Bence başka doktorlarada görün,pes etme.Hasan Fındık a git,Naci Çelik hocamızada görün derim ben.Aslında Profesör Doktor Onur Erol uda tavsiye ederim şiddetle ama muyanesi ücretlimi bilgim yok.İstersen araştır bir..
Bebek emzirme dönemlerinde gögüsler çok hassaslaşır tabi.Birde uçları yara olur,çok acı verici bir durumdur bu.İnşallah o döneme kadar düzelisinde bebegini doya doya emzirirsin canım yaa..Çok üzüldüm gerçektende.
Ben meme ucu kesisi ile ameliyat oldum.Hiçbir sorun yaşamadım Allahıma şükür.Burada bu topikte genelde meme ucu kesisi diyince bir tedirginlik yaşanır.Ben hep söylerim tabi hassasiyetinde,his kaybınında aslında kesi yeri ile çokta ilgisi yoktur.Yani sen meme ucu kesisi ile ameliyat olsaydın sebebini bu zannedecektin.Birçok kişide meme ucu kesisine daha tedirgin bir gözle bakacaktı.Protez ameliyatlarında kesi nerden açılırsa açılsın açılacak cebin yerine gidene kadar meme dokumuz kesiliyor.Bu kesidede bazı sinir damarları zarar görüyor.Zamanla sinirlerin bazıları kendini yeniliyor ve tekrar his gelme durumu yaşanıyor,bazende hissizlik oluyor.Yani her yöntemde aynı risk var.Bu birazda doktorun becerisine ve dikkati ilede alakalıdır muhakkak.Benim sag gögsüm ilk ameliyattan bir hafta sonra sıvı birikmesi nedeniyle tekrar aynı dikiş yerinden açıldı ve müdahale gördü.Buna ragmen hiçbir hissizlik durumu yok Allahıma şükür.Seninde aksine aşırı bir his durumu olmuş.Genelde bu ameliyattan sonra ilk bir kaç ay bu sorun yani aşırı his durumunu herkes yaşar.Ama kalıcı olmaz bu durum,geçicidir.Sen bir talihsiz olay yaşamışsın tabi..İşte buda bu ameliyatın komplikasyonlarından biri sadece.
Canım sana tavsiyem lütfen buradada ismini duydugun başka doktorlarada git görüş lütfen.Derdi veren Allah dermanınıda verir inşallah..üzülme inşallah çaresi bulunacaktır canım.Çok öpüyorum..

kesinliklle. arzum sana direkt mesaj gönderemiyorum msnden filan mı konuşsak..

canım cok cok geçmiş olsun. bence birde algoloji denilen bir bölü var oraya gitmenş tavsiye ederim. ağrı bölümü. sinirlere madde enjekte ederek bloke ediyorlar ve ağrıyıy geçiriyorlar. daha cok geçmeyen kanser kas ağrılarında kullanılıyor ama bence bi dene..
bunları görünce korkuyorum ameliyat olmaktan maalesef..

çok geçmiş olsun, çok üzüldüm, arzumun da dediği gibi, başka konusunda uzman diğer doktorlara da görün mutlaka canım, nelerin çaresi bulunuyor, elbet buna da bir çare bulunur.
benim de göğüs ucundan oldu, henüz 23 gün oldu, şimdilik bir sorunum görünmüyor. kesi yeriyle alakalı değilmiş demek ki bu durum, ben de böyle bir durumla karşılarım diye çok korkuyordum, ve arkadaşlar bilirler, ameliyattan bir gün önce göğüs ucu kesisine karar vermiştim, hatta doktoruma bile ameliyat sabahı söyledim bu kararımı,
senin için talihsizlik olmuş, lütfen kendini çok üzme, olumlu düşün elinden geldiğince, düşünce gücünün de etkisini görmezden gelmeyelim,
sana acil şifalar diliyorum canım,

vaaavvvvvv, ohhhşşşş yavlummm
çok kıskandım, ben de istiyorummmmm,

arzumcum, bugün duştan sonra, dikişlerime baktım, hasan bey duştan sonra batikon sür demişti, sürerken kabukların kalkmaya başladığını gördüm, bugün 23. günüm biliyorsun, izler o kadar güzel ki, şu an bile belli belirsiz. çok mutluyum çok,
fakat dikişlere dokununca çok hafif sızlamalar başladı, o da uyuşukluğun geçmesinden mi kaynaklanıyor acaba, ne dersin,
sağın üst kısmında uyuşukluk daha yoğun, öncesinde yanlarda olan memelerim bir parça ortaya geldi, ve biraz daha yumuşadılar, salı günüde hasan beye gideceğim bakalım o nasıl değerlendirecek bunları,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…