Canım benim ameliyatım 1 saat sürdü sürmedi, sabah 10.30da normale dönmüştüm
Geçmiş olsun cnm.. hayırlı olsun...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ben çıktım bile ameliyattan
Hersey yolunda, odamdayim, diren takıldı ama bı sıkıntım yok. Konu açıp detayları yazıcam.
Desteginiz için hepinize çok teşekkür ederim
canım sen nerelerdesin görünmüyorsun
Bu soru bana sanırım..Dışardaydım en son kuaföre gittim.Birazdan hazırlanıp Istanbul gecelerine akacagız Bu aralar yogun geçiyor fazla giremiyorum..Ayol hayatın tadını çıkarıyorumm... :118:
Hersey yolunda, odamdayim, diren takıldı ama bı sıkıntım yok. Konu açıp detayları yazıcam.
Bu soru bana sanırım..Dışardaydım en son kuaföre gittim.Birazdan hazırlanıp Istanbul gecelerine akacagız Bu aralar yogun geçiyor fazla giremiyorum..Ayol hayatın tadını çıkarıyorumm... :118:
evet sekerım nerden bildin ohhh masallah sekerım bu sogukta karda kışta ne işiniz var kız dısarda
nereye gisiyorsunuz?? canım istedi simdi yaa. bende istanbulda olsam cıkardım esimle ama maalesef ankara.. gece hayatı yok..
İçerisi gayet sıcak oluyor,merak etme Kar kış eglenmeye engel degil bizim için vallaha.Keşke sende burada otursaydın beraber giderdik eglenmeye vallaha ne güzel olurdu
Ayyy..taşının kız Istanbulaa.. Ankaraya hiç gelmedim ama eminimki Istanbul kadar hareketli degildir mutlaka..Neyse gezmek içinde gelirseniz haberleşelim yine gideriz valla..Siz yeretki isteyin güzellerim,ben sizi gezdirir eglendiririm...
eminim sıcak oluyordur tabi. benım için de eglen sekerım .kız keske orda olsam valla süper olurdu
Sen kocişini kandır,gelin..Ben sizi misafirde ederim,eglenmeyede götürürüm valla.Unutamayagınız günler yaşarsınız..hemde degişiklik olur,iyi gelir..
Öhöömm..Öhömmm..takıl bana hayatını yaşa misaliyimm...Kompleks sıfır tabi bu ameliyatı olduktan sonra özgüven patlaması yaşıyorum... Mekan belli degil..Aynen kafa bereye biz oraya.Yarın yazarım bütün detayları..yaa muhteşem bi hatunsun yaa. seni tanımıyorum cok fazla ama sanırım kompleks sıfır sende artı cook cana yakınsın.. mekan belli mi gideceginiz yoksa kafa nereye biz orayamı??
Öhöömm..Öhömmm..takıl bana hayatını yaşa misaliyimm...Kompleks sıfır tabi bu ameliyatı olduktan sonra özgüven patlaması yaşıyorum... Mekan belli degil..Aynen kafa bereye biz oraya.Yarın yazarım bütün detayları..
büyük bir merak la beklyiroum detayları... bedne ikinci sayfa magazincilerine döndüm..
flaş flaş flaş yeni yaptırdığı bomba göğüslerlle arzum hangi mekanda görüldü..