arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Ohhh..Eminimki çok rahatlamışsındır.Ama emin ol dikişler alınınca daha çok rahatlayacaksın ve her geçen gün kendini daha iyi hissedeceksin,emin ol.Keşke karşılaşsaydık Ama bende daha çok giderim,sende.Nasılsa mutlaka birgün ayarlar,karşılaşırız inşallah..

Aman canım... Maşallahh diyelimm Ben tavsiye ettim,sizde bana güvenip oldunuz.Sonucu ben bizzat fotolarla gösterdim size.Hatta sen gerçekten kendi gözlerinle gördün ne kadar izsiz bir sonuç oldugunu Banyoyu hızlı bir şekilde al canım,fazla oyalanma olurmu.Aman diyim.. Tekrardan Maşallah diyip nazar boncugumu konduriyim

arzum pozlar ve çamaşırlar harika, manken gibisin valla, süper süper bayıldım,
nazar değmesin inşallah,

Sagol tatlım,çamaşırlara öldüm,bittim zaten..Bu aralar iç çamaşırlarına yöneldim yine.Deli gibi para harcıyorum,yeter bu kadar frenlemem lazım kendimi Hepimize kocaman bir nazar boncugu gelsin hemenn.. Maşallah,Barekallah diyelim..

Kocaman bir günaydında sana gelsin o zaman.. Hangi doktora randevu aldın canım? Hadi inşallah güzel,hayırlı haberlerle gel tatlım..Herşey gönlünce olsun inşallah.Doktoruna beklentini,istegini çok iyi şekilde anlat olurmu Heyecan yok,mutluluk olsun kalbinde

Ben İzmirdeyim. Gizeml ve birkaç arkadaşında da tavsiyesi üzerine Cenk Tokat'a rendevu aldım. Günü de şubat ayı içerisine netleştiricem inşallah. Şu dren olayı nasıl birşey bana biraz bahseder misiniz? Çok mu acı veriyor çıkartması falan? Kaç gün sonra çıkartılıyor?

Direnin biraz rahatsızlık verdiğini okumuştum. bizim doktorumuz dirensiz yaptığından şanslıyız o konuda, hayırlısı olur inşallah, bir an önce kurtulmanı dilerim.

eeee taabbbiii o kadar yorgunluğun üzerine, bugün hiç sesin soluğun çıkmaz :))))) yeni çamaşırları giy çıkar vs. zor iş tabii, iyi dinlenmeler sana canım,

Sagol canım.Birinci seneme özel pozlar bunlar Kızım çekti bu pozları,Anne bunlar ne Diye kocaman kocaman açtı gözlerini Eşim gece kalp krizi geçiriyordu Böyle birşeyler işte

Ben burada iyiyim,bana burada ihtiyaç var.Asistanı işini gayet iyi yapıyor.Ben kk nın melegiyim Sizler yardım için buradayım.Ama istiyorsanız gidiyimm..Bak gidiyorumm..

farkındayım burada ihtiyaç olduğunu sana. (bayağı devrik bir cümle oldu, neyse )

aynen devam. kknın asistanı.
aaa, o avatar da ne öyleee

arzum araştırdım netten sıkılaştırma operasyonundan sonra bir daha doğum olursa yine sarkarmış yani bi süre beklemem gerekçek bu zaman içersinde doğal yollardan medet umcam ne yapalım rezene çayı iyi geliyormuş arkadaşım kullanıyor

o tür bitkileri kullanırken çok dikkatli olmakta fayda var, rezene, çörek otu, üzüm çekirdeği gibi bazı bitkiler doğal östrojen kaynağı, fakat bilinçsizce kullanılması tehlikeli, ve hiçbir etkisi de yok. ben ameliyat öncesi çok araştırdım ve hepsini de içtim, sonra baktım olmuyor, ameliyat oldum,

evet evet, ayarlayalım bir gün, Sweet de gelsin, olur mu sweet cim,
madem ki mutluluğumuzun kaynağı aynı doktor, ne dersiniz, ben cumartesi gideceğim mesela, hadi gelin,

ben daha yönelemedim, ama benim de sonum senden beter olcak gibi,
ben şimdilik, ayyıldızın sporcu sütyeninin müptelası oldum, desteksiz, sadece kumaştan bir sütyenle yatıp kalkıp, üstüme direk kazağımı giyip dışarı çıkmak,
ohhh işte hayat budur,

canım, eğilmende problem olmaz, fakat kendimden örnek vereyim, eğildim, kardeşim yıkadı saçımı, ben kollarımı başıma 8 gün kadar götüremedim. bu belki bende böyleydi, herkeste farklı olabilir. ben net zamanları veriyorum ki, herkes yaklaşık iyileşme sürelerini görebilsin diye,

Ay iyi bari içime su serpildi. Demek sen de 10. günde işbaşı yaptın. Benim canım biraz tatlı da

Saçımı yıkarım birtek artık ben de napiyim. Tabi eğilebilirsem ..:44:

cumartesi unutmazsam sorarım doktora, acaba sen uzaktasın diye mi öyle birşey yapıldı. çok sık gelip gidemiyorsun diye mi, ne bilim aklıma böyle birşey geldi.
ya da benim silikonlar çok büyük fırlamasınlar diye sıkı sıkı kalın iple dikmiştir. :))))))

olsun ne olursa olsun, o kadar mutluyum ki, elim hep üstünde, iş yerinde de bu gün bir arkadaşı buldum, kız tabi, gel memişlerimi göstereyim dedim,, o kadar güzel birşey ki, herkesle paylaşmak istiyorsun, şahane bir duygu,

evet cnm göğüs ucu.. ben izmitteyim cnm kontrolüm bi sonraki haftasonu . ama isterim arzu ve senle tanışmayı..denk gelir tarihler inş. bir gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…