ben 4.30 da gittim,keşke görüşebilseydik, neyse bir dahaki sefere,
hasan bey sporcu sütyenimi taktı, nasıl rahatladım anlatamam,
bir de dolgusuz sütyenle incecik kıyafetler giymenin mutluluğu ise bambaşka,
cumartesi çağırdı tekrar hasan bey, dikişlerimi alacakmış,
bir önceki mesajım yarım kaldı,
arzumcum dün biliyorsun 11. günümdü, hasan bey, dikişlerime baktı, "bu şekilde iyileşmeye devam ederse, hiç iz kalmayacak" dedi, çok sevindim canım,
iyi ki beni göğüs ucu kesisine yönlendirdin, çok çok mutluyum, dün canım doktoruma da sarıldım, çok mutlu olduğumu ona da söyledim,
cumartesi banyo yapıp öyle gel, dikişlerini alacağım dedi, sonra 2-3 gün daha müsaade etmeyeceğim banyoya dedi.
arzum pozlar ve çamaşırlar harika, manken gibisin valla, süper süper bayıldım,
nazar değmesin inşallah,
Hayalcihücreleeeeer ve Arzum,
Günaydıınnlar.Hayalcihücereler nasıl oldun? Acı sızı durumları nasıl ? Ben de cuma gününe doktora rendavumu aldıııım. Herşeyi netleştirip tarih belirlenecek inşallaaahhh. Çok heycanlıyım:18:
arzum bunlar nedir böyle yaa. taş olsa çatlar karşında...
Kocaman bir günaydında sana gelsin o zaman..Hangi doktora randevu aldın canım? Hadi inşallah güzel,hayırlı haberlerle gel tatlım..Herşey gönlünce olsun inşallah.Doktoruna beklentini,istegini çok iyi şekilde anlat olurmu Heyecan yok,mutluluk olsun kalbinde
Ben İzmirdeyim. Gizeml ve birkaç arkadaşında da tavsiyesi üzerine Cenk Tokat'a rendevu aldım. Günü de şubat ayı içerisine netleştiricem inşallah. Şu dren olayı nasıl birşey bana biraz bahseder misiniz? Çok mu acı veriyor çıkartması falan? Kaç gün sonra çıkartılıyor?
Sagol canım.Birinci seneme özel pozlar bunlar Kızım çekti bu pozları,Anne bunlar ne Diye kocaman kocaman açtı gözlerini Eşim gece kalp krizi geçiriyordu Böyle birşeyler işte
Ben burada iyiyim,bana burada ihtiyaç var.Asistanı işini gayet iyi yapıyor.Ben kk nın melegiyim Sizler yardım için buradayım.Ama istiyorsanız gidiyimm..Bak gidiyorumm..
eeee taabbbiii o kadar yorgunluğun üzerine, bugün hiç sesin soluğun çıkmaz :))))) yeni çamaşırları giy çıkar vs. zor iş tabii, iyi dinlenmeler sana canım,
canım benimki eriyen dikişmiş. acaba neden ikimizinki farklı? neye göre oluyo ki ..
arzum araştırdım netten sıkılaştırma operasyonundan sonra bir daha doğum olursa yine sarkarmış yani bi süre beklemem gerekçek bu zaman içersinde doğal yollardan medet umcam ne yapalım rezene çayı iyi geliyormuş arkadaşım kullanıyor
Ohhh..Eminimki çok rahatlamışsındır.Ama emin ol dikişler alınınca daha çok rahatlayacaksın ve her geçen gün kendini daha iyi hissedeceksin,emin ol.Keşke karşılaşsaydıkAma bende daha çok giderim,sende.Nasılsa mutlaka birgün ayarlar,karşılaşırız inşallah..
Sagol tatlım,çamaşırlara öldüm,bittim zaten..Bu aralar iç çamaşırlarına yöneldim yine.Deli gibi para harcıyorum,yeter bu kadar frenlemem lazım kendimiHepimize kocaman bir nazar boncugu gelsin hemenn.. Maşallah,Barekallah diyelim..
Ay iyi bari içime su serpildi. Demek sen de 10. günde işbaşı yaptın. Benim canım biraz tatlı da
Saçımı yıkarım birtek artık ben de napiyim. Tabi eğilebilirsem ..:44:
bilmem ki, senin de göğüs ucu muydu,
evet cnm göğüs ucu.. ben izmitteyim cnm kontrolüm bi sonraki haftasonu . ama isterim arzu ve senle tanışmayı..denk gelir tarihler inş. bir gün