arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

evet evet benim için 18' i uygun, sweet'cim randevu saatini bildirsin, ya öncesi ya da sonrası biryerlerde oturur laflarız,
bu arada, ben akşam rüyamda sweeti gördüm, yani 24 saatimiz meme oldu, rüyamda bile meme elliyordum. kadınlarda da sapıklık olabilir mi,

Panik yok,gayet normal bir durum Sweet cigim,randevu saatini bildir bize.Lütfen erken saatlerde olsun.Malum ben karşıya dönüyorum trafik felç oluyor akşam saatlerinde

arzummmmmmmm fotolarına baktım yineee seksülük tapp yapmışşş maşallah nazara gelcenn kızzzz allah nazardan saklasınn bebeğimm hepsii süperrr hele iç çamaşırlarına hastayım:)

arzummmmmmmm fotolarına baktım yineee seksülük tapp yapmışşş maşallah nazara gelcenn kızzzz allah nazardan saklasınn bebeğimm hepsii süperrr hele iç çamaşırlarına hastayım:)

Ank cıgımm.. Teşekkürler yavruşş.. Yorumlarını okudum,güzel iltifatların için ayrıca teşekkür ediyorum Çamaşırlarım Magıc Form dan,hoşuna gittiyse bakmanı öneririm.İnternettende göz at,sitesi var Canım nazardan çok korkuyorum ama yerimdede duramıyorum işte Allahım nazarlardan saklasın hepimizi.Siz bana güzel gözlerle bakıyorsunuz,sizden birşey gelmez.Allahım kötü gözlerden saklasın hepimizi

Panik yok,gayet normal bir durum Sweet cigim,randevu saatini bildir bize.Lütfen erken saatlerde olsun.Malum ben karşıya dönüyorum trafik felç oluyor akşam saatlerinde

mümkün olan erken saate alırım:) amaaaaaa bir sorum var yine arzuuuuu
göğüslerimin ortasında küçük sivilcemsi şeyler çıkmış. kaşıntı falan yok ama neden olabilir acaba?
bu arada dikişlerimde düşmeye başladı çok sevindim.

Canım bu ameliyattan sonra vücutta bir yaglanma peşindende sivilcelenme geliyor malesefki.Bende bunu yaşamıştım.Banyoyu tam yapamıyoruz çabucak acelece ve liflenemiyoruz haliyle.Gögüse yapıştırılan o bantlar felan sivilcelenme yapıyor.Gayet normal.Benimki uzun sürmüştü ben cildiyeye gitmiştim.Krem vermişti.Bu şekilde atlatmıştım.Biraz bekle,daha yeni.Eger geçmezse cildiye doktoruna görünebilirsin şekerim Kaşınmamasıda gayet iyi,benim kaşınıyordu birde Dikişlerde düşmeye başlamış,ohhh çok güzel Hadi bakalım inşallah ayın 18 inde buluşuyoruz

teşekkürler cevap için rahatladım:)

dikişlerinin düşmeye başlaması çok güzel, sevindim, ben de yarın kurtulacağım, yarın sabahtan ilk banyomu yapacağım. nasıl seviniyorum, ve nasıl heyecanlıyım anlatamam. sanki daha önce hiç su görmemiş, banyo yapmamış bir insan gibi hissediyorum kendimi, hatta, nasıl yapsam acaba, önce kafamı eğerek mi yıkasam, küvete oturup yarım da doldursam mı, falan filan, neyse ben fantezilerime kendi kendime devam edeyim.
sevgiler,

vallaha süpersin, demek vücutta bir yağlanma oluyor öyle mi, ben de sabahları yüzümü yıkarken, sanki yüzüme zeytinyağı sürmüş gibi hissediyorum. bu nedir böyle deyip duruyorum. demek ondanmış, enteresan,

Bu ameliyattan sonra bir kaplıca tatili yada hamam sefası güzel oluyor.Ama sizin için bu kadar sıcak su tehlikeli..aman amann.. Su sıcaklıgınızı iyi ayarlayın,fazla sıcak olmasın

sıcak su neden zararlı,

Yani çok sıcak su zararlı tabiki.Ben ameliyattan iki ay sonra kaplıca tatili için izin alabilmiştim.Oda büyük nazla tabi Dikiş yerleri için zararlı olabilir.Birde yani sonuçta yeni ameliyat olmuş oluyorsun,Çok sıcak su zararlı olur,mantıklı..Nedenini sormamıştım ama Hasan bey banyo suyun çok sıcak olmasın demişti

ben de illa herşeyi öğreneceğim. sıcak suyla yıkanma deniyorsa, yıkanmayacaksın işte, (napayım sıcak suyu çok seviyorum)
tamam canımcım, ılık suyla yıkanacağım.

ben de illa herşeyi öğreneceğim. sıcak suyla yıkanma deniyorsa, yıkanmayacaksın işte, (napayım sıcak suyu çok seviyorum)
tamam canımcım, ılık suyla yıkanacağım.

Oyy.. oyy.. Sıcak su deme bana.BENDE ÇOK SEVİYORUM.. Bu aralar kaplıca tatili düşünüyorum.İki günde olsa yeter bana vallaha Canım çok sıcak olmasın su yeter,yani ılıktan biraz sıcak olabilir Yani normal vücudu yakmayan sıcak su.Ben biraz çok sıcak su seven bir olaraktan söyledim bunu

arzumcum, sabah tv de gördüm. "aire bra" diye bir sütyen, sen gördün mü, acaba nasıldır. bizim için uygunmudur, nedersin,

Evet,sütyenin özelliklerine şimdi baktım kızlar.Bu büyük gögüslü hanımların gögüslerini daha bir toparlayıcı bir sütyen olarak dizayn edilmiş.Yani silikon ameliyatından sonra sizin toparlanacak bir gögsünüz yok,zaten diri ve şekilliler Ayrıca tek parça olarak üretilmiş.Yani arkasında kanca aparatı yok.Kafandan geçirip giyineceksin,buda kollarınızı zorlar ve rahat olmaz.Ben tavsiye etmem.Ameliyat sonrası sütyende gögüsler zaten bir baskıya maruz kalacaklar.Tavsiye ettigim Ay Yıldızın sporcu sütyeni hem rahat,hemde çok kullanışlı.Tek geçerin ve kesinlikle tavsiye edebilecegin tek sütyen.Spor ve rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…