arzum araştırdım netten sıkılaştırma operasyonundan sonra bir daha doğum olursa yine sarkarmış yani bi süre beklemem gerekçek bu zaman içersinde doğal yollardan medet umcam ne yapalım rezene çayı iyi geliyormuş arkadaşım kullanıyor
Sagol canım.Birinci seneme özel pozlar bunlar Kızım çekti bu pozları,Anne bunlar ne Diye kocaman kocaman açtı gözlerini Eşim gece kalp krizi geçiriyordu Böyle birşeyler işte
ben foto goremiyorum ama valla bende pek bi merak ettim...
Ben İzmirdeyim. Gizeml ve birkaç arkadaşında da tavsiyesi üzerine Cenk Tokat'a rendevu aldım. Günü de şubat ayı içerisine netleştiricem inşallah. Şu dren olayı nasıl birşey bana biraz bahseder misiniz? Çok mu acı veriyor çıkartması falan? Kaç gün sonra çıkartılıyor?
eeee taabbbiii o kadar yorgunluğun üzerine, bugün hiç sesin soluğun çıkmaz :))))) yeni çamaşırları giy çıkar vs. zor iş tabii, iyi dinlenmeler sana canım,
farkındayım burada ihtiyaç olduğunu sana. (bayağı devrik bir cümle oldu, neyse )
aynen devam. kknın asistanı.
aaa, o avatar da ne öyleee
canım benimki eriyen dikişmiş. acaba neden ikimizinki farklı? neye göre oluyo ki ..
canım gule gule kullan .
emınım cok yakısmıstır .
arzum araştırdım netten sıkılaştırma operasyonundan sonra bir daha doğum olursa yine sarkarmış yani bi süre beklemem gerekçek bu zaman içersinde doğal yollardan medet umcam ne yapalım rezene çayı iyi geliyormuş arkadaşım kullanıyor
ben daha yönelemedim, ama benim de sonum senden beter olcak gibi,
ben şimdilik, ayyıldızın sporcu sütyeninin müptelası oldum, desteksiz, sadece kumaştan bir sütyenle yatıp kalkıp, üstüme direk kazağımı giyip dışarı çıkmak,
ohhh işte hayat budur,
evet cnm göğüs ucu.. ben izmitteyim cnm kontrolüm bi sonraki haftasonu . ama isterim arzu ve senle tanışmayı..denk gelir tarihler inş. bir gün
Dogru kararnapalım artık benim işim ertelencek belli işte arayış içersindeyim çocuktan soonraya kaldım sağlık olsun .
Allah mutlulugunuzu daim ettin tatlim
Kız yok ne yorgunluguDün kontrole gittim ya ben,unuttun sanırım.Saat 15.00 da çıktık,ondan öncesi kuaföre markete çıkmıştım.Doktordan gelincede arkadaşa gittik oturduk,zaman öyle geçti valla.Arada telefondan girip bakıyordum,ama müsait olamadıgım için sedece mesajları okudum,cevap yazamadım canım
İnşallah,bende çok isterim üçümüz birarada olalımAyarlayalım lütfen.Sweet cigim senin kontrol tarihin o zaman ayın 18 inde falan herhalde.Haylcihücreler arkadaşımıza doktor ne zaman tekrar gel dedi bilmiyorum ama ben size uyarım.Siz tarihi belirleyin ben ne zaman olursa olsun gelirim o.k.
ben bu cumartesi gideceğim, bir sonraki kontrol tarihini ne zamana verir bilmiyorum. ama ben anadolu yakasında olduğumdan dolayı, sweet' in geldiği tarihte ona uyabilirim diye düşünüyorum. yani eğer sweet in kontrolü 18 i ise o gün buluşalım.
[/QUOTE]ahhh ahhhh gelecek dimi o günler.:)))) çok heyecanlı,
benim önceleri uçları çok belli olmazdı, daha küçüktü, şimdi onlarda büyüdü sanki, tabi hep süngerli taktığımdan belki de hiç farketmiyordum. bugün kalın hırka giydim, dikkatli bir baktım uçları belli oluyor.
neden acaba uçları bu kadar belirginleşti.
=arzum77;23046038]Havalar biraz ısınsın,ince bir t shırt,sütyensiz gez.O rahatlıgıda gör bak sen sütyen takacakmısın..
Tamam sweet cigim tarih söylesin bende uyarım herşeyeKontrolüm iyi geçti canım,bir sorun yok
evet kızlar 18.de . uygun olursanız görüşelim mutlaka.
göğüs uçları düzeldi arzuu. indi şişlikler . yumuşamayada başladılar. biraz alt kısımlar sert kaldı.birde dikişlerin orası sert. karıncalanma azaldı şimdi arada sızlıyo gb oluyor.2. haftayıda geçtik bu arada cicişlerimleameliyatı düşünürken birde baktım üstünden haftalar geçmiş..... Allah isteyen herkese nasip etsin.
tam sonradan görme oldum ama açıp açıp bakıyorum:) maşaallah diyorum.
havalar ısınsada azcık belli olacak kıyafetler giysek. hiç birşey almadım daha. sabırla bekliyorum tam şekillerini alsınlar diye..