arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

ben dikislerimin alindigi gun araba surmustum yani ikinci haftada dikkatli olmak sartiyla. banyo yuda ilik suyla sicak olmasin.

Bende mi tuhaflik var yaaa benim dikisim falan alinmadi dikis yoktu ayrica sali ameliyat oldum cuma banyo yap dedi doktor vucudunu ovmadan dusunu al dedi.Ama ben kendimi iyi hissetmedigim icin cumartesi yani 4. gun dus aldim.

Bende mi tuhaflik var yaaa benim dikisim falan alinmadi dikis yoktu ayrica sali ameliyat oldum cuma banyo yap dedi doktor vucudunu ovmadan dusunu al dedi.Ama ben kendimi iyi hissetmedigim icin cumartesi yani 4. gun dus aldim.

Canım sende bir tuhaflık yoktur emnim Bazen,bazı durumlarda doktor eriyen dikiş yada gizli dikiş yani yapıştırma yöntemi gibi alınacak dikiş olmayan yöntemle yapılıyor.Büyük bir ihtimalle gizli dikiş yöntemi ile olmuştur.Dikiş olmadıgı içinde erken dönemde banyo yapmak serbest oluyor canım.

arzum, bugün yada yarın bir arkadaş ameliyat olacaktı, Leyla' nın dışında, ben ismini hatırlayamadım, hatta ataşehir estetica da olacaktı,
sen hatırlayabildin mi,

şekerlemeler yeni sütyenlerle daha bir güzel olmuş. sen sütyenine şeker deyince benim de şekerleme diyesim geldi.

kışkırtıcı masum...

Cok uzuluyorum gogus altinda 4-5 cm lik dikisler var. Sporcu sutyeni var ama dikisler altta kaliyor ve iki tarafli cok feci gorunuyor.Bu izler mutlaka kalacaktir. Birinin yaninda sutyenle kalsan hemen anlar durumu.Bikini giymekse sozkonusu bile olamaz.Onceden gogsum kucuk diye saklardim kendimi simdi de izler gorunur silikon oldugu anlasilir diye mi sakliycam kendi mi?

şekerlemeler yeni sütyenlerle daha bir güzel olmuş. sen sütyenine şeker deyince benim de şekerleme diyesim geldi.

kışkırtıcı masum...

Evet evet..şekerleme,kışkırtıcı masum Anlaşılmıstır okey sorun yok..Herşey harika..Onaylıyorum,kapiş

Canım kesi yerin gögüs altı kıvrımındamı tam olarak,yada aşşagısındanmı açılmışki bu kadar belli oluyor? Profiline girdim,foto paylaşmamışsın,yani görmedigim için çok yorum yapamayacagım.Ama anlattıgın gibiyse yani sütyenle bile belli oluyorsa yani kötü olmuş İnşallah düzelir,düzelmezse lazerle sildirirsin olmazsa tatlım.Üzülme sen yinede

Ameliyattan 75 beden sporcu sutyeniyle ciktim.Ama simdi ayyildizin sporcu sutyenlerini gorunce cok begendim,ben de almak istiyorum alan arkadaslar fiyati ne kadar soyleyebilirler mi?

Evettt yaaaaa sporcu sutyeni takili ve sutyeninde nerdeyse 1 cm altinda. Biri 5 cm digeri 5.5cm. Bak yine sinirlerim bozuldu simdi saydiricam doktora ama konusmamak icin biraz daha zaman tanimak istiyorum kendime.Bu izler gececek gogusler biraz asagi inip o izleri kapayacak diye olumlu dusunmek istiyorum.

Ameliyattan 75 beden sporcu sutyeniyle ciktim.Ama simdi ayyildizin sporcu sutyenlerini gorunce cok begendim,ben de almak istiyorum alan arkadaslar fiyati ne kadar soyleyebilirler mi?

Canım Ay Yıldızın sporcu sütyeni şu an indirimde,kaçırma bence 58 tl den 46 tl ye indi

Daha çok erken evet doktoruna saydırma şimdi İnşallah dedigin gibi olur canım.Keşke biraz daha yukarıdan açılsaydı,yani bikininin altına gelecek şekilde olsaydı iyi olurdu tabi.Bekleyip görelim

Daha çok erken evet doktoruna saydırma şimdi İnşallah dedigin gibi olur canım.Keşke biraz daha yukarıdan açılsaydı,yani bikininin altına gelecek şekilde olsaydı iyi olurdu tabi.Bekleyip görelim

arzumm avatarını görüncee yine dayanamadım fotolarına iki yorum yapı verdim..cicişler süper kız:)

çok süpermiş hayırlı olsun bende 2 çocuk annesiyim benimde doğumlardan sonra göğüslerim çok sarktı ama ben boyutlarından memnunum acaba sıkılaştırmayla düzelir mi acaba kendimi çok kötü hissediyorum böyle sarkmış göğüsle eşim bi tane daha çocuk yapalım ondan sonra diyor yaptır ama ben bekleyemiycem acaba sıkılaştırsam doğumdan sonra yine sarkar mı????

senin demekki eriyen dikislerden canim. ne zaman oldun kac cc takildi. yazmissindir muhakkak pek takip edemiyorum
izler niye oyle altta ki belkide canim sana oyle geliyordur uzme kendini

arzumcum,
özel mesaj da attım ama alamadın galiba, bugün 4.30 a randevu aldım, sen kaçta orada olursun, belki görüşebiliriz,

iyiki varsın arzummmm:) göğsün karıncalanır bir süre sonra demiştin ya karıncalandı nasıl sevindim arzumm söylemişti demek herşey yolunda diye..valla sen olmasan kaç kere hasan beyi rahatsız ederdik acaba.. hep burda ol bize yardım ett seni seviyoruzzzzz

canım NEKADARA YAPTIRDINIZ?HANGİ ŞEHİRDESİNİZ EŞİMİ İKNA EDEBİLRSEM BENDE YAPTIRACAĞIM,DOĞUMDAN SONRA SARKIYORMU ACABA RESİMLERİNİZİ GÖNDEREBİLİRMİSİNİZ BANA

hasan bey arzumun bu yönünden haberdar olsa, asistanı olarak alır yanına sanırım.

Canım nasıl sıkılaştıracaksın?? Yani böyle bir imkan olsaydı ..yok yok ben yine ameliyat olmayı seçerdim kesin Sarkıklık varsa,gögüslerinin boyutundan menmunsan belki silikon takılmadan dikleştirme operasyonu ile güzel gögüslere kavuşabilirsin Bence doktora muayene ol ve fikir al..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…