arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

napalım artık benim işim ertelencek belli işte arayış içersindeyim çocuktan soonraya kaldım sağlık olsun .

arzum araştırdım netten sıkılaştırma operasyonundan sonra bir daha doğum olursa yine sarkarmış yani bi süre beklemem gerekçek bu zaman içersinde doğal yollardan medet umcam ne yapalım rezene çayı iyi geliyormuş arkadaşım kullanıyor

bende rezene kullanmistim malesef canim:KK50:

Ben İzmirdeyim. Gizeml ve birkaç arkadaşında da tavsiyesi üzerine Cenk Tokat'a rendevu aldım. Günü de şubat ayı içerisine netleştiricem inşallah. Şu dren olayı nasıl birşey bana biraz bahseder misiniz? Çok mu acı veriyor çıkartması falan? Kaç gün sonra çıkartılıyor?

Canım çok sevindim.Cenk bey gerçektende çok başarılı bir doktor.Hastanın isteklerine önem veriyor ve hastanın vücut ve gögüs yapısına göre protez çeşidi ve yöntemi kullanıyor.Yani tek bir yönteme baglı olan bir doktor degilki...Ben hep bunu sevunurum.İYİ YÖNTEM YOKTUR,KİŞİYE ÖZEL YÖNTEM VARDIR.. Bunu birçok başarılı cerrahımızda onaylıyor :KK34: Naci Çelikte verecegim linkte bunu paylaşmış,okumayan arkadaşlar için link veriyorum,lütfen bir göz atsınlar http://www.kadinlarkulubu.com/meme-buyutme/392096-kisiye-ozel-meme-buyultme-nedir.html Dren konusuna sakın takılma.Bazı durumlarda yani ameliyat bittikten sonra henüz dikişler atılmadan ufakta olsa kan sızmaları görülürse dren takılıyorki dikişten sonra içerde birikme yapıp tekrar bir operasyona gerek duyulmasın.Yani dren gerekli görülürse takılıyor :KK34: Benim ilk ameliyatımda gerek görülmemişti,takılmamıştı.Fakat ikinci ameliyatımda dren vardı.Evet biraz rahatsızlık veriyor kolunu kıpırdatınca felan.Ama çıkarılırken acı falan yok,endişe etme.Çok ufak bir delikten giriliyor zaten.Çıkardıktan sonra dikiş bile atılmıyor.Kendi kendiliginden kapanıyor.O kadar ufak bir şey yani :KK34: Kaç gün sonra çıkarılma mevzusuna gelince gelen kanın durumuna göre.Ertesi gün bakılıyor yeni taze kan geldiyse bir gün daha bekletilebilir.Fakat boru temizse yeni kan gelmemişse ertesi gün çıkarılıyor.Sakın endişe etme.Bu bizim daha saglıklı başarılı bir ameliyat sonrası yaşamamız için gerek görülürse takılıyor zaten.Sevgiler :KK54:

eeee taabbbiii o kadar yorgunluğun üzerine, bugün hiç sesin soluğun çıkmaz :))))) yeni çamaşırları giy çıkar vs. zor iş tabii, iyi dinlenmeler sana canım,

Kız yok ne yorgunlugu :KK9: Dün kontrole gittim ya ben,unuttun sanırım.Saat 15.00 da çıktık,ondan öncesi kuaföre markete çıkmıştım.Doktordan gelincede arkadaşa gittik oturduk,zaman öyle geçti valla.Arada telefondan girip bakıyordum,ama müsait olamadıgım için sedece mesajları okudum,cevap yazamadım canım :KK34:

canım benimki eriyen dikişmiş. acaba neden ikimizinki farklı? neye göre oluyo ki ..

Canım sen uzakta oturuyorsunya,dikişlerini aldırmak için tekrar gelmemen,rahat olman için eriyen dikiş kullanılmıştır.Birde bazı durumda deri çok geriliyor o zaman daha saglam olması için sonradan alınan dikiş kullanılıyor.Bendene sonradan alınan dikiş kullanılmıştı mesela :KK34:

arzum araştırdım netten sıkılaştırma operasyonundan sonra bir daha doğum olursa yine sarkarmış yani bi süre beklemem gerekçek bu zaman içersinde doğal yollardan medet umcam ne yapalım rezene çayı iyi geliyormuş arkadaşım kullanıyor

Canım zaten sarkar yani.Mantıklı olarak düşünürsek mutlaka sarkacaktır.Sarkmaz diyen arkadaşlar,dogumdan önce ameliyat olan arkadaşlar.Bu yazımı,sözlerimi hatırlasınlar lütfen.Bitki çayları,kremler,spor..Yani bunlar geçici az sonuç veren yöntemlerdir.Dogum yaptıktan sonra gidersin bir doktora,güzel ameliyatını olursun hayat boyu mutlu yaşarsın inşallah :KK34:

ben daha yönelemedim, ama benim de sonum senden beter olcak gibi,
ben şimdilik, ayyıldızın sporcu sütyeninin müptelası oldum, desteksiz, sadece kumaştan bir sütyenle yatıp kalkıp, üstüme direk kazağımı giyip dışarı çıkmak,
ohhh işte hayat budur,

Havalar biraz ısınsın,ince bir t shırt,sütyensiz gez.O rahatlıgıda gör bak sen sütyen takacakmısın..:KK34:

evet cnm göğüs ucu.. ben izmitteyim cnm kontrolüm bi sonraki haftasonu . ama isterim arzu ve senle tanışmayı..denk gelir tarihler inş. bir gün

İnşallah,bende çok isterim üçümüz birarada olalım :KK34: Ayarlayalım lütfen.Sweet cigim senin kontrol tarihin o zaman ayın 18 inde falan herhalde.Haylcihücreler arkadaşımıza doktor ne zaman tekrar gel dedi bilmiyorum ama ben size uyarım.Siz tarihi belirleyin ben ne zaman olursa olsun gelirim o.k. :KK34:

yok yok unutmadım canım, takıldım sana öyle,
nasıldı kontrolün herşey yolundadır inşallah,

Kız yok ne yorgunlugu :KK9: Dün kontrole gittim ya ben,unuttun sanırım.Saat 15.00 da çıktık,ondan öncesi kuaföre markete çıkmıştım.Doktordan gelincede arkadaşa gittik oturduk,zaman öyle geçti valla.Arada telefondan girip bakıyordum,ama müsait olamadıgım için sedece mesajları okudum,cevap yazamadım canım :KK34:

ben bu cumartesi gideceğim, bir sonraki kontrol tarihini ne zamana verir bilmiyorum. ama ben anadolu yakasında olduğumdan dolayı, sweet' in geldiği tarihte ona uyabilirim diye düşünüyorum. yani eğer sweet in kontrolü 18 i ise o gün buluşalım.

İnşallah,bende çok isterim üçümüz birarada olalım :KK34: Ayarlayalım lütfen.Sweet cigim senin kontrol tarihin o zaman ayın 18 inde falan herhalde.Haylcihücreler arkadaşımıza doktor ne zaman tekrar gel dedi bilmiyorum ama ben size uyarım.Siz tarihi belirleyin ben ne zaman olursa olsun gelirim o.k. :KK34:

ahhh ahhhh gelecek dimi o günler.:)))) çok heyecanlı,

benim önceleri uçları çok belli olmazdı, daha küçüktü, şimdi onlarda büyüdü sanki, tabi hep süngerli taktığımdan belki de hiç farketmiyordum. bugün kalın hırka giydim, dikkatli bir baktım uçları belli oluyor.
neden acaba uçları bu kadar belirginleşti.

=arzum77;23046038]Havalar biraz ısınsın,ince bir t shırt,sütyensiz gez.O rahatlıgıda gör bak sen sütyen takacakmısın..:KK34:[/QUOTE]

ben bu cumartesi gideceğim, bir sonraki kontrol tarihini ne zamana verir bilmiyorum. ama ben anadolu yakasında olduğumdan dolayı, sweet' in geldiği tarihte ona uyabilirim diye düşünüyorum. yani eğer sweet in kontrolü 18 i ise o gün buluşalım.

Tamam sweet cigim tarih söylesin bende uyarım herşeye :KK34: Kontrolüm iyi geçti canım,bir sorun yok :KK54:

ahhh ahhhh gelecek dimi o günler.:)))) çok heyecanlı,

benim önceleri uçları çok belli olmazdı, daha küçüktü, şimdi onlarda büyüdü sanki, tabi hep süngerli taktığımdan belki de hiç farketmiyordum. bugün kalın hırka giydim, dikkatli bir baktım uçları belli oluyor.
neden acaba uçları bu kadar belirginleşti.

=arzum77;23046038]Havalar biraz ısınsın,ince bir t shırt,sütyensiz gez.O rahatlıgıda gör bak sen sütyen takacakmısın..:KK34:
[/QUOTE]

Canım meme uçların çok hassas şu anda,o yüzden öyle duruyorlar.Zamanla düzelecek biraz daha.Ama ben sütyensiz kıyafet giyindigim zaman uçlarını kapatmak için aparat aldım,çok rahat.Tavsiye ederim :KK34:

Tamam sweet cigim tarih söylesin bende uyarım herşeye :KK34: Kontrolüm iyi geçti canım,bir sorun yok :KK54:

evet kızlar 18.de . uygun olursanız görüşelim mutlaka.
göğüs uçları düzeldi arzuu. indi şişlikler . yumuşamayada başladılar. biraz alt kısımlar sert kaldı.birde dikişlerin orası sert. karıncalanma azaldı şimdi arada sızlıyo gb oluyor.2. haftayıda geçtik bu arada cicişlerimle:KK70: ameliyatı düşünürken birde baktım üstünden haftalar geçmiş..... Allah isteyen herkese nasip etsin.
tam sonradan görme oldum ama açıp açıp bakıyorum:) maşaallah diyorum.:nazar:
havalar ısınsada azcık belli olacak kıyafetler giysek. hiç birşey almadım daha. sabırla bekliyorum tam şekillerini alsınlar diye..

evet kızlar 18.de . uygun olursanız görüşelim mutlaka.
göğüs uçları düzeldi arzuu. indi şişlikler . yumuşamayada başladılar. biraz alt kısımlar sert kaldı.birde dikişlerin orası sert. karıncalanma azaldı şimdi arada sızlıyo gb oluyor.2. haftayıda geçtik bu arada cicişlerimle:KK70: ameliyatı düşünürken birde baktım üstünden haftalar geçmiş..... Allah isteyen herkese nasip etsin.
tam sonradan görme oldum ama açıp açıp bakıyorum:) maşaallah diyorum.:nazar:
havalar ısınsada azcık belli olacak kıyafetler giysek. hiç birşey almadım daha. sabırla bekliyorum tam şekillerini alsınlar diye..

Canım,sızlama,arada batma,karıncalanma gibi şeylerin olması gayet normal.Hepsi zamanla geçecek endişe etme.Ben dün gittim kontrole ama hayalcihücreler arkadaşımız içinde ayın 18i uygunsa farketmez,sizinle karşılaşmak görüşmek içine yine gelirim yani :KK34: Havalar biraz ısınıpda şööylee dekolteli,ince kıyafetlerde giyilince degmeyin keyfimize işte :KK52: İnşallah o günlerde gelecek Allahın izniyle.Allahım saglık,sıhhat versin inşallah :KK16:

X