arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

arzumcum,
özel mesaj da attım ama alamadın galiba, bugün 4.30 a randevu aldım, sen kaçta orada olursun, belki görüşebiliriz,

Yok canım,gelmedi özel mesaj...Bak üzüldüm şimdi..:KK50: Benim randevu 17:30 daydı.ben o saatte köprüdeydim.Gül hanım aradı nerdesiniz diye.Ben köprüdeyim,geç kalabilirim dedim.Hasan beyinde saat 18:00 da toplantısı varmış,çıkacak dedi.Yarına erteledik geri döndüm bende..Yarın gidecegim 16:30 da randevum bakalım,inşallah.Bir aksilik olmazsa..Başka bir sefere inşallah..

iyiki varsın arzummmm:) göğsün karıncalanır bir süre sonra demiştin ya karıncalandı :KK70: nasıl sevindim arzumm söylemişti demek herşey yolunda diye..valla sen olmasan kaç kere hasan beyi rahatsız ederdik acaba.. hep burda ol bize yardım ett seni seviyoruzzzzz:nazar::KK54:

Ohhh...karıncalanma varsa süper,herşey yolunda canım..Hasan beyi çok rahatsız etmeyin kız,yazıkk..:KK31: Admın başını kaşıyacak vakti yok.Siz bana sorun,ben elimden gelen bilgileri veririm.Ama cevapsız soruları tabi doktorunuza sorun,kontrollere gitmeyi ihmal etmeyin.O kadar :KK34: Yahu ben biryere gitmiyorum,buradayım inşallahh..:KK16:Her ne kadar bazen gitmeyi düşünsemde,düşündürselerde ııhh..:KK19: bananee bananneeee... :KK8:

canım NEKADARA YAPTIRDINIZ?HANGİ ŞEHİRDESİNİZ EŞİMİ İKNA EDEBİLRSEM BENDE YAPTIRACAĞIM,DOĞUMDAN SONRA SARKIYORMU ACABA RESİMLERİNİZİ GÖNDEREBİLİRMİSİNİZ BANA

Canım ben 5000 ytl ye ameliyat oldum.Istanbulda Hasan Fındık a ameliyat oldum.Silikonu dogumlarınızdan önce taktırırsanız emzirme dönemlerinden sonra mutlaka sarkacaktır.Az yada çok birşey diyemem.Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirler ama forumda silikondan sonra emziren arkadaşımız yok malesef..Resimlerimi mail yolu ile gönderemem,yorum sayınız belirli bir kotaya ulaşınca albümümden bakabilirsiniz.Sevgiler..:KK34:

hasan bey arzumun bu yönünden haberdar olsa, asistanı olarak alır yanına sanırım. :KK1:

:KK9: Ben burada iyiyim,bana burada ihtiyaç var.Asistanı işini gayet iyi yapıyor.Ben kk nın melegiyim :KK34: Sizler yardım için buradayım.Ama istiyorsanız gidiyimm..Bak gidiyorumm.. :KK55: :KK9:

Kızlarrr.... Bustiyerlerim elime geçti.Yeni,sexyyy,kışkırtıcı pozlarımla sizlerin yorumlarını bekliyorumm :KK52::KK52:

ben 4.30 da gittim,keşke görüşebilseydik, neyse bir dahaki sefere,
hasan bey sporcu sütyenimi taktı, nasıl rahatladım anlatamam,
bir de dolgusuz sütyenle incecik kıyafetler giymenin mutluluğu ise bambaşka,
cumartesi çağırdı tekrar hasan bey, dikişlerimi alacakmış,
Yok canım,gelmedi özel mesaj...Bak üzüldüm şimdi..:KK50: Benim randevu 17:30 daydı.ben o saatte köprüdeydim.Gül hanım aradı nerdesiniz diye.Ben köprüdeyim,geç kalabilirim dedim.Hasan beyinde saat 18:00 da toplantısı varmış,çıkacak dedi.Yarına erteledik geri döndüm bende..Yarın gidecegim 16:30 da randevum bakalım,inşallah.Bir aksilik olmazsa..Başka bir sefere inşallah..

Hayalcihücreleeeeer ve Arzum,

Günaydıınnlar.Hayalcihücereler nasıl oldun? Acı sızı durumları nasıl ? Ben de cuma gününe doktora rendavumu aldıııım. Herşeyi netleştirip tarih belirlenecek inşallaaahhh. Çok heycanlıyım:18:

Son düzenleme:
bir önceki mesajım yarım kaldı,

arzumcum dün biliyorsun 11. günümdü, hasan bey, dikişlerime baktı, "bu şekilde iyileşmeye devam ederse, hiç iz kalmayacak" dedi, çok sevindim canım,
iyi ki beni göğüs ucu kesisine yönlendirdin, çok çok mutluyum, dün canım doktoruma da sarıldım, çok mutlu olduğumu ona da söyledim,

cumartesi banyo yapıp öyle gel, dikişlerini alacağım dedi, sonra 2-3 gün daha müsaade etmeyeceğim banyoya dedi.

ooo sen atlatmışsın bile :KK1:
bu banyo işi kötü yaaa, neyse ki kış, yaz sıcağında kokuşmak da vardı :KK52:

bir önceki mesajım yarım kaldı,

arzumcum dün biliyorsun 11. günümdü, hasan bey, dikişlerime baktı, "bu şekilde iyileşmeye devam ederse, hiç iz kalmayacak" dedi, çok sevindim canım,
iyi ki beni göğüs ucu kesisine yönlendirdin, çok çok mutluyum, dün canım doktoruma da sarıldım, çok mutlu olduğumu ona da söyledim,

cumartesi banyo yapıp öyle gel, dikişlerini alacağım dedi, sonra 2-3 gün daha müsaade etmeyeceğim banyoya dedi.

merhaba canım,
benim bugün 12. günüm, bugün inanılmaz iyi ve rahatım, artık hemen herşeyimi kendim yapabiliyorum. tabii ki kendimi zorlamadan, acelesi yok, nasıl olsa çok çok iyi olacağım günler de gelecek, hepsini bir anda yapmamın anlamı yok,
ilk 7 - 8 gün ciddi kol ağrılarım vardı, düz durduğumda sıkıntı yoktu, fakat oynattığımda ağrıyordu, hadi bakalım senin içinde hayırlısı, sabırsızlıkla bekliyoruz ameliyat tarihini,
heyecan güzel şey, heyecan olmasaydı bu operasyonu yapamazdık herhalde,
öpüyorum,

Hayalcihücreleeeeer ve Arzum,

Günaydıınnlar.Hayalcihücereler nasıl oldun? Acı sızı durumları nasıl ? Ben de cuma gününe doktora rendavumu aldıııım. Herşeyi netleştirip tarih belirlenecek inşallaaahhh. Çok heycanlıyım:18:

kesinlikle, ameliyat için en uygun zaman şu sıralar, sıcakta düşünemiyorum,
sabırsızlıkla cumartesini bekliyorum, ama yine de foşur foşur yıkanamayacağım, doktorum "hızlıca yıkan gel" dedi, bantlar fazla ıslak kalmasın diye,
neyse çoğu bitti, azı kaldı, darısı sizin başınıza,

bu fırsatı kaçırmayın arkadaşlar, özellikle ameliyat olacaklar, sıcağı sıcağına neler yaşadığımızı sorun ki, öncesi ve sonrasındaki endişeleriniz kalmasın,

ooo sen atlatmışsın bile :KK1:
bu banyo işi kötü yaaa, neyse ki kış, yaz sıcağında kokuşmak da vardı :KK52:

merhaba canım,
benim bugün 12. günüm, bugün inanılmaz iyi ve rahatım, artık hemen herşeyimi kendim yapabiliyorum. tabii ki kendimi zorlamadan, acelesi yok, nasıl olsa çok çok iyi olacağım günler de gelecek, hepsini bir anda yapmamın anlamı yok,
ilk 7 - 8 gün ciddi kol ağrılarım vardı, düz durduğumda sıkıntı yoktu, fakat oynattığımda ağrıyordu, hadi bakalım senin içinde hayırlısı, sabırsızlıkla bekliyoruz ameliyat tarihini,
heyecan güzel şey, heyecan olmasaydı bu operasyonu yapamazdık herhalde,
öpüyorum,

Ben çalıştığım için 9 gün izin alıp sonra iş başı yapmak zorundayım. Bu da beni biraz korkutuyor. Umarım o sürede toparlamış olurum. Şu banyo konusu da kafamı kurcalıyor. Kaç gün sonra banyoya izin veriyor doktor ?

yok yok korkma, 9 gün yeterli bir süre, ben 10. gün işe başladım, çok zorlanmadım, hatta çok iyi geldi diyebilirim, çünkü kaslarını hareket ettirdikçe rahatlıyorsun,hatta 7. gün bile başlayabilirdim, ama iznim olduğundan başlamadım.

banyo işi kötü, tabi , ama yapacak birşey yok, yarım yamalak temizleniyoruz işte.

Ben çalıştığım için 9 gün izin alıp sonra iş başı yapmak zorundayım. Bu da beni biraz korkutuyor. Umarım o sürede toparlamış olurum. Şu banyo konusu da kafamı kurcalıyor. Kaç gün sonra banyoya izin veriyor doktor ?

yok yok korkma, 9 gün yeterli bir süre, ben 10. gün işe başladım, çok zorlanmadım, hatta çok iyi geldi diyebilirim, çünkü kaslarını hareket ettirdikçe rahatlıyorsun,hatta 7. gün bile başlayabilirdim, ama iznim olduğundan başlamadım.

banyo işi kötü, tabi , ama yapacak birşey yok, yarım yamalak temizleniyoruz işte.

Ay iyi bari içime su serpildi. Demek sen de 10. günde işbaşı yaptın. Benim canım biraz tatlı da:KK1:

Saçımı yıkarım birtek artık ben de napiyim. Tabi eğilebilirsem ..:44:

anaaa bu ne ahanda boyle oldum:KK53::KK53:hemen ardindan :nazar:gelsin :nazar: :nazar:laf dinle biraz nazara gelecen.tatlim bayildimmmmm:KK34::nazar:
Teşekkürler şekerimm :KK16: Çok mutlu oldum begendigine.Bu pozlar birinci senem yaklaşıyorya,onun şerefine gelsin :KK34: :nazar: :nazar: Boncuklarıda konduriyimde nazara karşı,dedigin gibi.Aman amann...:KK1:
Cimbomumm...Sagol tatlım albümdeki güzel yorumların için :KK34: Tavsiye ederim,gece eşim kalp krizi geçiriyordu,büyük heyecan yaptı yani :KK9: İstedigin fotoyuda en kıssa zamanda ekleyecegim,senin için :KK54:
:111: amanınnnn o ne seksilik öyleee :KK53: Çok cesur pozlaaaaaar :KK9:

Ameliyat olalı bir sene olacak 14 Şubatta tatlım.Bunlar birinci seneme özel pozlar olsun diye düşündüm.Sanırım gerçektende özel oldu :KK9: Daha cesur pozlar vardı ama...Bu kadarı yeter :KK34:

X