- Konu Sahibi feliscatus
Sevgili konu sahibi sizi çok iyi anlıyorum. Yaşamış olduklarınız da üzücü ama eşinizle tanışmanız sevindirici olmuş. Hayat arkadaşınız yanınızda. Artık bu saatten sonra varlığı da yokluğu da el ele aşmaktan başka çare yok. Gezip görmek istemeniz çok güzel ama herkesin derdi farklı. Şöyle söyleyim ben yurtdışında büyüdüm çok şükür hiç maddi zorluk çekmedim. Herşeyin en iyisine sahiptim. Fakat huzurum yoktu dünyayı gezsem neye yarar. Annemle babamın evliliği beni yedi bitirdi. İç huzurum yoktu. Evlendim sonra. Çok sevdim eşime çok aşıktım. Hatta onun içim Türkiye de yaşamayı kabul ettim. Maddi zorlukla beraber daha bi çok sorunumuz vardı ve aşamadık ayrıldık. Keşke biz aile olmayı becerebilseydik, mutlu olsaydık, çocuklarımız olsaydı da benim en büyük derdim dünyayı gezememek olsaydı. O hala onu maddiyat yüzünden terkettiğimi falan düşünüyor. Halbuki bu sorun ettiğim en son şeydi. Diyeceğim o ki siz iç huzurunuzu sağlayın önce. İnanın geri kalan herşey bir şekilde halledilir. Bi söz var ya hani. Bahar senin içinde, nereye gidersen götürürsün. Ben daha geçen gün başka bi ülkeye gittim 1 haftalık tatile. Her gittiğim yerde gözlerim doldu mutlu mesut el ele gezen çiftleri her gördüğümde. Yaşayamadığım hayallerim gözümde canlandı. Zehir oldu tatilim. Bazen sahip olduklarımızın değerini elimizdeyken bilmiyoruz. Ama gerçekten eşinizle mutluysanız huzurunuz varsa dünyanın en zengini sizsiniz bana göre.