Artık yolun sonu ne dersiniz bitirip hayatıma bakmalı mı?

Üzüldüm şimdi kız kardeşinize de üzüldüm şimdi benim yüzümden ablamın yuvası dağılıyor diyecek..ama adam bahane etmiş bence
evet oda onu dert ediyor kendine ben yuva kuruyorum senin yuvan dağılıyor diyor.
İnanın şoktayım bu kadarını beklemezdim

Çünkü planlı bi boşanma isteği olmasa bukadar kesin ve rahat olmazdı esin
Yok aldatma yok kesinlikle.
Hatta uzun zamandır birçok şeyi aşmıştık aramız düzelmeye başlamıştı. toparlanıyorduk.
Onun derdi ego onu dinlemedim sözünden çıkmam onu delirtti.
Beni değil aileni tercih ettin diyor.

Kizkardesinizin en ozel gununu rezil etmeniz bile hata madem aradi bagirdi cagirdi kapat auratine yemege devam et o kendi kendine delirsin. Saygisiz sevgisiz kinci ve bencil bosanmadan vazgecer alttan alirsaniz omur boyu sizi manipule edecek siz dik durun o pisman olursa barismayi dusunursunuz sakin alttan almayin o surunsun yoksa bosanin

Aklınca sizi baskılıyor çakal. Nasıl yanlış yaptığımızda özür dilememiz normalse haklı olduğunuz bu durumda asla geri adım atmayın. Taviz verirseniz eğer gerisi daha da şiddetli gelir. Sürekli sizi suçlu hissettirir, kendinizi yer bitirirsiniz izin vermeyin bu duruma. Diyeceksiniz belki sırf bu yüzden boşanılır mı??? Eğer sizi kaybetmekten korkuyorsa Boşanmaz ilişkiniz için çabalar zaten

Koyu ile işaretlediğim kısım her şeyin özeti
Eşisiniz onun kulu kölesi değil
Bu zihniyette adama bir şey anlatamazsınız
Kardeşinizin özel bir gününde ailenizle birlikte olmak en doğal hakkınız
Eşiniz bağnaz ve eski kafalı biri üstüne kindar
Ne yapsanız yaranamazsınız bu tip insanlara, daha fazla ömür törpüsüne dönüşmeden bitirin gitsin

İçi kin ve nefret dolu sevgisiz saygısız bir embesil, sizi de kendisine benzetmek istemiş benzetemeyince kudurmuş bırakın kudursun, çocuğunuza böyle bir rol modeli tehlikeliydi zaten.

Ne kadın kocasına, ne erkek karısına, böyle bir durumda engel olmamalı.
Herkesin ailesi değerli.
Sizin zerre kadar suçunuz yok.
Köle değilsiniz, kendi egosuna göre komut vererek yönetmek istiyor.

Siz ne hatasi yapmissiniz pardon da.... Böyle bir esten sadece utanabilirim ve yanima canta diye bile almam. Aklinizi başıniza alin ve kurtulun bundan

Siz ne hatasi yapmissiniz pardon da.... Böyle bir esten sadece utanabilirim ve yanima canta diye bile almam. Aklinizi başıniza alin ve kurtulun bundan
Bunu çok istiyorum ama cesaret edebilmem lazım
inanın evde yokluğu çok fazla canımı yakıyor. biz çok ayrı kaldık çok hasret kaldık ama bir araya geldiğimizde kıymetini bilemedik. belkide ben bunları hissediyorum belki o umursamıyor zaten umursasa böyle olmazdık

Cok duygusal düşünerek sadece kendinizi incitirsiniz. Ben yok sayıldığım bir yerde kalamıyorum batıyor o yer bana. İnsanın hedefi inançları doğrultusunda mutlu bir şekilde yaşamak olmalı size bugün bunları yapan biriyle kaybedeceğiniz her vakit size hakaret ve zaman kaybıdır. Hayat sizin dilediğiniz gibi harcayabilirsiniz

Esinizin ailenizle sorunları var sanırım üstü örtülmüş uzun süre ve patlak vermiş.

Seni rezil ettiği yetmiyormuş gibi aileni de rezil etmiş el aleme karşı. Kardeşinin mutlu gününü mahvetmiş.
Ben de boşandım onun imzası olmadan protokolü hazırlayıp imzalayıp verdim o dava sırasında imzaladı.
Eğer böyle pasif durursan o devam edecek terbiyesizliğine. Ama dik dursan toparlanma ihtimali vardı. Ha niyeti gerçekten ayrılmaksaydı da kurtulmuş olurdun

En başından kızkardeşinizin öyle yıllarca kin güdülecek, küsülecek bir hatası olmamış..
Normal bir insan böyle bir şeye kahkalarla güler, dalga geçer, unutur gider..
Eşiniz hiçbir zaman ailenizi benimseyememiş, sizin bağınızı sevginizi kıskanmış bence.
Sizi ailenizle paylaşamıyor.. Arkanızda olduklarını biliyor bu da işine gelmiyor, çünkü sizi yeterince dilediğince ezemiyor.
Derdi boşanmak değil. Öyle olsa kendi gider açardı davayı. Şov yapıyor.
Ben olsam boşanırdım böyle kıskanç fesat kötü kalpli bir adamdan.
Hiç çekmezdim küfrünü hakaretini saygısızlığını.
Ama siz ben alıştım zaten, iyi kötü gidiyor çekerim böyle diyorsanız en azından hemen barışmayın.
Blöfüne aynı şekilde karşılık verin.

Eşiniz tamamen saygısız bosverin bu adamı

Sormayın.
Çok büyük hata ettim yeni evliydik kendimce herşeyi paylaşmak istedim ah salak kafam anladım ama iş işten geçti
Nefret ediyorum böyle her ota boka kinlenen insanlardan .
Yeterlice egosu tatmin olmamiş.
Pis herif
Çok sinirlendim ,bosayin gitsin hayirsizi.
Zaten siz hayatin yarisini yalniz olmuşsunuz

çalışıyorum zaten yıllarca borcunu ödedim kendi ayaklarımın üstünde duruyorum ailemde arkamda
Adam manyak resmen, ben ailemle tanışma yemeğine tabiki giderim. Nereye gittiğin belli , bu seni sevmiyormuş, yoksa normal seven , aklı başında adam böyle yapmaz

İnanın bana geçen yıllarınızdan daha iyi olmayacak bu adamla evliliginiz.
Sizi seviyor,sayıyor olsaydı ailenize bu davranışı yapmazdı,sizin için kılını dahi kıpırdatmaz bu kişi.
Bırakın gitsin daha fazla kaybetmeyin

Evet hata etmissiniz. Size git bosanma davasi ac dedikten sonra eve gitmissiniz. Onca laftan sonra hala beklentiye girmissiniz. Kocaniz egoist, bencil, diktator. Ailenizle katildiginiz yemege laf etmeye hakki yok. Bu yuzden cocugundan bile ayrilmayi goze almis. Manyagin teki. Siz de hala beklenti icindesiniz. Tenezzul bile etmemeniz lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…