• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık yolun sonu ne dersiniz bitirip hayatıma bakmalı mı?

Bu yorum nasıl içimi ferahlattı size teşekkür ederim :)
Rica ederim :) durumunuz benm kadar kolay çözümlenmeyebilir cocuktan dolayı ama sizinde bu hayattaki en büyük dayanagınız gücünüz cocugunuz ne güzel.. ben keske bi cocugum olsaydı hcbsey umrumda olmazdı o bana yeterdi derdim:) cocugunuz aileniz zaten sizinle yanınızda.. o da kendi derdine yansın bosanınca gelip bide kapıda ağlar .. inanmıyo cünkü sizin bosanacagınıza belli tavırlarından

çalışıyorum zaten yıllarca borcunu ödedim kendi ayaklarımın üstünde duruyorum ailemde arkamda
Dahala hata mı ettim yemeğe gitmekle diye sorduğunuza göre,muhtemelen buna benzer çok olay yaşadınız.Bence sorun yemeğe gitmeniz değil.Ortada senelerce küs kalacak bir olay yokken,yemeğe gittiniz diye sizi gözden çıkaran birini sizde düşünmeden gözden çıkarın.

Seni manupule ediyor oda yetmiyor gibi ailene de yapıyor bunu.
Gelip yalvarsınlar istiyor.
Pardon da o kimmiş ?
Babasına mı sövmüşler de bu kadar kin tutuyor insanlara .
Yada bahane mi arıyor boşanmak için .
Gerçekten hasta ya bu insanlar

Benim anlamadığım evi terk eden o, boşanmak isteyen o, neden davayı açan da o olmuyor? Çünkü yemiyor. Ama siz hala bu soruyu sormayın lütfen kendinize. Üslubunu bilmeyen, insan gibi meramını anlatamayan biriyle ömrünüzü tüketmeyin. Bakın haklı veya haksız demiyorum. Adambildiğin iletişim özürlü. Bu bile başlıbaşına boşanma sebebi!

Buraya defalarca yazdım sildim görürler korkusuyla...
Ama artık işin içinden çıkamaz hale geldim tanımadığı insanların fikirleri önemli benim için yardım edin ne olur.
tam 8 yıllık evliyim bir çocuğumuz var daha çok küçük.
eşimin işi gereği yıllarca ayrı kaldık hep uzaktan kavga gürültü ile devam etti bu evlilik ama inanınki elle tutulur hiçbir neden yoktu hep küçük meseleler yüzünden tartıştık.
sonunda temelli yanımıza geldi artık bir aradayız toparlayacağız dedik çocuğumuz oldu. günlerce uygusuzluk loğusalık sorumluluk derken biz yine kedi köpek gibi tartıştık. ama sevgi vardı biliyorum.
kendisi aslında kibar biridir ama benim hiç ruhuma dokunmadı ne yazıkki.
çok uzatmadan sonuca gelmek isterim. kız kardeşimle yıllar önce ufak tartışması oldu aslında tartışma bile değil kız kardeşimin erkek arkadaşı vardı benim ailem ile tanıştırdı aynı ortamda eşim bende varım kız kardeşim ailem eşime daha sıcak davrandı daha ilgi gösterdi benim erkek arkadaşımla ilgilenmediler diye bana surat yaptı bende cahil kafam bunu eşime anlattım ağladım.
Eşimde kinci ama öyle böyle değil yıllardır sürdürdü kavgayı annemlere kardeşim evdeyken gitmedi konuşmadı yıllarca düğününe bile gitmeyceksin diye tehtit etti beni çocuğumuz olduktan sonra tüm ailenin ısrarı ile barıştı konuşmaya başladı bu sırada kardeşim asla saygıda kusur etmedi hep enişte dedi.
Kız kardeşim bir önceki erkek arkadaşından ayrıldı uzun zaman sonra hayatına yeni biri girdi ve evlilik yolunda ilerlediler aile tanışması yapmak istedi ve bir mekanda akşam yemeği ayarladı tüm aile gidip bir yemek yiyip tanışacaktık. ben bunu eşime söyledim benim o gün işim var gelemem dedi şehir dışına çıkacakmış. tamam dedim kendimce uzatmadım gelmesin dedim .
yemeği planladığımız gün eşimle mesajlaşırken hazırlanıp birazdan yemeğe gideceğimizi yazdım gayet normal bir konuşma içerisinde.
Bana ne yemeğine gideceğimi onun olmadığı hiç bir yemekte bulunamayacağımı vs söyledi tabi annemler buna izin veririmi öyle şeymi olur biz seni yanlız bırakmayız bu bir aile tanışması yemeği dediler götürmek istediler hatta annem eşimi aradı biz aileyiz iyi günde kötü günde bir arada olacağız senin enişte olarak burda olman lazımdı sen gelemessen bile karına engel olma vs dedi ve beni yemeğe götürdüler yemekte eşim aradı gittiğimi duyunca delirdi ama ne delirmek küfürler hakaertler babana söyle seni alsın gidin dava açın vs demeler tabi yemekte herkes buz kesti kız kardeşimin en mutlu günü babam kalktı eşimi aradı babama da aynı şeyleri söylemiş kızınız beni için bitti gidin dava açın benim sözümden çıkan benim karım olamaz demiş.
eşyaları toplayıp anne evine geldim ve bu hafta başı çocuğumun doktor kontolü vardı oda geldi bizi aldı bengideceğinden bir haber evime geldim hala kahvaltı hazırlama derdindeyim oturur konuşuruz sanıyorum bu gideceğini söyledi ve eşyalarını toplayıp annesinin evine gitti. ve bana git dava aç dedi ısrarla birlikte gidleim anlaşmalı açalım daha çabuk sonuçlanıyormuş dememe rağmen gelmedi
bende bir sinirle mahkemeye gittim boşanma protoklünü doldurdum ama onun imzası olması gerekiyormuş evraklar ile eve geldim. şimdi o annesinde kızını soruyor tüm görüşmemiz bundan ibaret bana ve aileme ciddi saygısızlk yaptı hafta sonu oy kullanmak için gelecek
sizce bitirmeli mi sakin sakin konuşmalımı kızlar ben hata mı ettim yemeğe gitmekle ama annem babamla gittim kötü birşey yapmadım ki
Uzun oldu hakkınızı helal edin
Eşinizin akıl sağlığı yerinde mi. Bence aldatiyor sizi bir insanin yuvasinı bu kadar kolay yikmasi normal degil. O kin olayi da zaten normal degil ne sündürmüş basit bir olayı.

Görümcenizin yada kayınbiraderinizin böyle bir gecesine gitme deseniz o da giderdi. Gitmeseniz olmazdı. Siz doğrusunu yapmışsınız. Alttan almayın.

Sadece iyi bir baba
Bir gün güzel bir sözünü iltifatını duymadım bir gün şefkatini hissetmedim.
Şimdi diyeceksiniz neden sürdürdün bilmiyorum inanın bir gün düzelir düşüncesi hep bunu bekledim
Biz kadınların en büyük hatası " bir gün düzelir" aslında içten içe biliriz ki düzelmez,siz alltan aldıkça o evlilik sürer asıl duzelmesi gereken erkektir ama kadın ona uymak için biçimden biçime girer şeklini kaybeder.
Eşiniz çok saygısız yıllarca saçma bir şeyin kinini gütmüş ,aslında size verdiği değerden değil, işine öyle gelmiş, manipüle yolunu böyle bulmuş.
Şimdide tasmayi boynunuza nasıl takacaginin planını yapıyor yani bu savaşta kim geri adım atarsa o diğerine köle olacak.
Karar sizin ...........

Rica ederim :) durumunuz benm kadar kolay çözümlenmeyebilir cocuktan dolayı ama sizinde bu hayattaki en büyük dayanagınız gücünüz cocugunuz ne güzel.. ben keske bi cocugum olsaydı hcbsey umrumda olmazdı o bana yeterdi derdim:) cocugunuz aileniz zaten sizinle yanınızda.. o da kendi derdine yansın bosanınca gelip bide kapıda ağlar .. inanmıyo cünkü sizin bosanacagınıza belli tavırlarından
Evet çünkü hiç cesaret edemedim ki
bu zamana kadar hep çektim sabrettim.
Nelerle sınandım bir bilseniz ama bitecek
Biz kadınların en büyük hatası " bir gün düzelir" aslında içten içe biliriz ki düzelmez,siz alltan aldıkça o evlilik sürer asıl duzelmesi gereken erkektir ama kadın ona uymak için biçimden biçime girer şeklini kaybeder.
Eşiniz çok saygısız yıllarca saçma bir şeyin kinini gütmüş ,aslında size verdiği değerden değil, işine öyle gelmiş, manipüle yolunu böyle bulmuş.
Şimdide tasmayi boynunuza nasıl takacaginin planını yapıyor yani bu savaşta kim geri adım atarsa o diğerine köle olacak.
Karar sizin ...........
Nasıl güzel özetlemişsiniz.
Çok haklısınızz ailem ve ben bu durumu sindirip alttan alınca bu hep böyle gidecek ve ailemide saygısızlık yapmaya devam edecek işte asıl bundan sonrası çekilmez olacak.

Evet çünkü hiç cesaret edemedim ki
bu zamana kadar hep çektim sabrettim.
Nelerle sınandım bir bilseniz ama bitecek

Nasıl güzel özetlemişsiniz.
Çok haklısınızz ailem ve ben bu durumu sindirip alttan alınca bu hep böyle gidecek ve ailemide saygısızlık yapmaya devam edecek işte asıl bundan sonrası çekilmez olacak.
Geçmişte olanlara yaptgnz fedakarlıklara üzülmenin size faydası yok.. gönlünüzün sadakası olsun hepsi.. önünüze bakın güzel günleri hayal edin.. hayat öyle güzel süprizlerle dolu ki.. yeter ki saglıklı olun hersey geciyor.. öenmli olan siz ve cocugunuz.. umarım en kısa zamanda yüreğinizde ferahlar..

Ama artık işin içinden çıkamaz hale geldim tanımadığı insanların fikirleri önemli benim için yardım edin ne olur.
eşimin işi gereği yıllarca ayrı kaldık hep uzaktan kavga gürültü ile devam etti bu evlilik ama inanınki elle tutulur hiçbir neden yoktu hep küçük meseleler yüzünden tartıştık.
sonunda temelli yanımıza geldi artık bir aradayız toparlayacağız dedik çocuğumuz oldu. günlerce uygusuzluk loğusalık sorumluluk derken biz yine kedi köpek gibi tartıştık. ama sevgi vardı biliyorum.
çok uzatmadan sonuca gelmek isterim. kız kardeşimle yıllar önce ufak tartışması oldu aslında tartışma bile değil kız kardeşimin erkek arkadaşı vardı benim ailem ile tanıştırdı. aynı ortamda eşim ve bende vardık kız kardeşim, ailem eşime daha sıcak davrandı daha ilgi gösterdi benim erkek arkadaşımla ilgilenmediler diye bana surat yaptı bende cahil kafam bunu eşime anlattım ağladım.
Eşimde kinci ama öyle böyle değil yıllardır sürdürdü kavgayı annemlere kardeşim evdeyken gitmedi konuşmadı yıllarca düğününe bile gitmeyceksin diye tehtit etti beni çocuğumuz olduktan sonra tüm ailenin ısrarı ile barıştı konuşmaya başladı bu sırada kardeşim asla saygıda kusur etmedi hep enişte dedi.
Kız kardeşim bir önceki erkek arkadaşından ayrıldı uzun zaman sonra hayatına yeni biri girdi ve evlilik yolunda ilerlediler aile tanışması yapmak istedi ve bir mekanda akşam yemeği ayarladı tüm aile gidip bir yemek yiyip tanışacaktık. ben bunu eşime söyledim benim o gün işim var gelemem dedi şehir dışına çıkacakmış. tamam dedim kendimce uzatmadım gelmesin dedim .
yemeği planladığımız gün eşimle mesajlaşırken hazırlanıp birazdan yemeğe gideceğimizi yazdım gayet normal bir konuşma içerisinde.
Bana ne yemeğine gideceğimi onun olmadığı hiç bir yemekte bulunamayacağımı vs söyledi tabi annemler buna izin veririmi öyle şeymi olur biz seni yanlız bırakmayız bu bir aile tanışması yemeği dediler götürmek istediler hatta annem eşimi aradı biz aileyiz iyi günde kötü günde bir arada olacağız senin enişte olarak burda olman lazımdı sen gelemessen bile karına engel olma vs dedi ve beni yemeğe götürdüler yemekte eşim aradı gittiğimi duyunca delirdi ama ne delirmek küfürler hakaertler babana söyle seni alsın gidin dava açın vs demeler tabi yemekte herkes buz kesti kız kardeşimin en mutlu günü babam kalktı eşimi aradı babama da aynı şeyleri söylemiş kızınız beni için bitti gidin dava açın benim sözümden çıkan benim karım olamaz demiş.
eşyaları toplayıp anne evine geldim ve bu hafta başı çocuğumun doktor kontolü vardı oda geldi bizi aldı bengideceğinden bir haber evime geldim hala kahvaltı hazırlama derdindeyim oturur konuşuruz sanıyorum bu gideceğini söyledi ve eşyalarını toplayıp annesinin evine gitti. ve bana git dava aç dedi ısrarla birlikte gidleim anlaşmalı açalım daha çabuk sonuçlanıyormuş dememe rağmen gelmedi
bende bir sinirle mahkemeye gittim boşanma protoklünü doldurdum ama onun imzası olması gerekiyormuş evraklar ile eve geldim. şimdi o annesinde kızını soruyor tüm görüşmemiz bundan ibaret bana ve aileme ciddi saygısızlk yaptı hafta sonu oy kullanmak için gelecek
sizce bitirmeli mi sakin sakin konuşmalımı kızlar ben hata mı ettim yemeğe gitmekle ama annem babamla gittim kötü birşey yapmadım ki
tabi ki boşanın. terbiyesiz saygısız egoist adam

Eltiler birbirini kıskanır da damatlarda böyle haset görmemiştim şimdiye dek.

Kendisini tamamlayamamış bir erkek. Düzelmez ki. Şiddet göstermeye kadar gider devam ederseniz. Böyle hep ben hep bana diyen bir damat var etrafımızda. Egosunu tatmin etmek için evdeki ailesini aç bile bırakır sırf ona minnet etsinler diye.
Yol yakın boşanın ve kurtulun.
benim kız kardeşimin de kocası böyle bir ruh hastası. ama ailem arkasında olmadığından çocukları olduğundan ve mesleği olmadığı için çekiyor ne yazık ki

Ben eşinizin yakını olsam "yazık basit bi sebepten boşandınız" derdim. Ama sizin tarafınızdan bakan biri olsam "bu ne saygısız, kötü bir adam, iyiki kurtuldun" derim. Kendini törpülese düşüncelerini düzeltse çocuğunux için devam edin derdim. Ama yazık aklı başında değil eşinizin. Çekilmez.

benim kız kardeşimin de kocası böyle bir ruh hastası. ama ailem arkasında olmadığından çocukları olduğundan ve mesleği olmadığı için çekiyor ne yazık ki
Evet maalesef genel portre bu. Üstelik evlilik devam ettikçe tek çocuk ikiye üçe doğru gidiyor. Bu sefer tam bir girdaba dönüşüyor evlilik.

Esiniz sizin birey oldugunuzun farkinda mi?
Soyle dusunun siz esinizin annesine babasina esim benden habersiz yemege gidemez o kadar dese esiniz bir omur yemege gitmek icin sizi bekler yoksa evde mi otururdu?
Kendi kardesinin ozel gunune gitme deseniz peki karicim diyim ailesine sirtini mi donerdi?
Adamin gecinmeye gonlu yok

çok uzatmadan sonuca gelmek isterim. kız kardeşimle yıllar önce ufak tartışması oldu aslında tartışma bile değil kız kardeşimin erkek arkadaşı vardı benim ailem ile tanıştırdı. aynı ortamda eşim ve bende vardık kız kardeşim, ailem eşime daha sıcak davrandı daha ilgi gösterdi benim erkek arkadaşımla ilgilenmediler diye bana surat yaptı bende cahil kafam bunu eşime anlattım ağladım.
Çok saçma sapan bi sebep olmuş.sanki eşiniz boşanmayi planlanmış da bunuda bahane etmiş gbi geldi.hayatinda birisi olabilir mi esinizin

Üzüldüm şimdi kız kardeşinize de üzüldüm şimdi benim yüzümden ablamın yuvası dağılıyor diyecek..ama adam bahane etmiş bence

Back