Artık yolun sonu ne dersiniz bitirip hayatıma bakmalı mı?

Bu yorum nasıl içimi ferahlattı size teşekkür ederim :)
Rica ederim :) durumunuz benm kadar kolay çözümlenmeyebilir cocuktan dolayı ama sizinde bu hayattaki en büyük dayanagınız gücünüz cocugunuz ne güzel.. ben keske bi cocugum olsaydı hcbsey umrumda olmazdı o bana yeterdi derdim:) cocugunuz aileniz zaten sizinle yanınızda.. o da kendi derdine yansın bosanınca gelip bide kapıda ağlar .. inanmıyo cünkü sizin bosanacagınıza belli tavırlarından

çalışıyorum zaten yıllarca borcunu ödedim kendi ayaklarımın üstünde duruyorum ailemde arkamda
Dahala hata mı ettim yemeğe gitmekle diye sorduğunuza göre,muhtemelen buna benzer çok olay yaşadınız.Bence sorun yemeğe gitmeniz değil.Ortada senelerce küs kalacak bir olay yokken,yemeğe gittiniz diye sizi gözden çıkaran birini sizde düşünmeden gözden çıkarın.

Seni manupule ediyor oda yetmiyor gibi ailene de yapıyor bunu.
Gelip yalvarsınlar istiyor.
Pardon da o kimmiş ?
Babasına mı sövmüşler de bu kadar kin tutuyor insanlara .
Yada bahane mi arıyor boşanmak için .
Gerçekten hasta ya bu insanlar

Benim anlamadığım evi terk eden o, boşanmak isteyen o, neden davayı açan da o olmuyor? Çünkü yemiyor. Ama siz hala bu soruyu sormayın lütfen kendinize. Üslubunu bilmeyen, insan gibi meramını anlatamayan biriyle ömrünüzü tüketmeyin. Bakın haklı veya haksız demiyorum. Adambildiğin iletişim özürlü. Bu bile başlıbaşına boşanma sebebi!

Eşinizin akıl sağlığı yerinde mi. Bence aldatiyor sizi bir insanin yuvasinı bu kadar kolay yikmasi normal degil. O kin olayi da zaten normal degil ne sündürmüş basit bir olayı.

Görümcenizin yada kayınbiraderinizin böyle bir gecesine gitme deseniz o da giderdi. Gitmeseniz olmazdı. Siz doğrusunu yapmışsınız. Alttan almayın.

Biz kadınların en büyük hatası " bir gün düzelir" aslında içten içe biliriz ki düzelmez,siz alltan aldıkça o evlilik sürer asıl duzelmesi gereken erkektir ama kadın ona uymak için biçimden biçime girer şeklini kaybeder.
Eşiniz çok saygısız yıllarca saçma bir şeyin kinini gütmüş ,aslında size verdiği değerden değil, işine öyle gelmiş, manipüle yolunu böyle bulmuş.
Şimdide tasmayi boynunuza nasıl takacaginin planını yapıyor yani bu savaşta kim geri adım atarsa o diğerine köle olacak.
Karar sizin ...........

Evet çünkü hiç cesaret edemedim ki
bu zamana kadar hep çektim sabrettim.
Nelerle sınandım bir bilseniz ama bitecek
Nasıl güzel özetlemişsiniz.
Çok haklısınızz ailem ve ben bu durumu sindirip alttan alınca bu hep böyle gidecek ve ailemide saygısızlık yapmaya devam edecek işte asıl bundan sonrası çekilmez olacak.

Geçmişte olanlara yaptgnz fedakarlıklara üzülmenin size faydası yok.. gönlünüzün sadakası olsun hepsi.. önünüze bakın güzel günleri hayal edin.. hayat öyle güzel süprizlerle dolu ki.. yeter ki saglıklı olun hersey geciyor.. öenmli olan siz ve cocugunuz.. umarım en kısa zamanda yüreğinizde ferahlar..

tabi ki boşanın. terbiyesiz saygısız egoist adam

benim kız kardeşimin de kocası böyle bir ruh hastası. ama ailem arkasında olmadığından çocukları olduğundan ve mesleği olmadığı için çekiyor ne yazık ki

Ben eşinizin yakını olsam "yazık basit bi sebepten boşandınız" derdim. Ama sizin tarafınızdan bakan biri olsam "bu ne saygısız, kötü bir adam, iyiki kurtuldun" derim. Kendini törpülese düşüncelerini düzeltse çocuğunux için devam edin derdim. Ama yazık aklı başında değil eşinizin. Çekilmez.

benim kız kardeşimin de kocası böyle bir ruh hastası. ama ailem arkasında olmadığından çocukları olduğundan ve mesleği olmadığı için çekiyor ne yazık ki
Evet maalesef genel portre bu. Üstelik evlilik devam ettikçe tek çocuk ikiye üçe doğru gidiyor. Bu sefer tam bir girdaba dönüşüyor evlilik.

Esiniz sizin birey oldugunuzun farkinda mi?
Soyle dusunun siz esinizin annesine babasina esim benden habersiz yemege gidemez o kadar dese esiniz bir omur yemege gitmek icin sizi bekler yoksa evde mi otururdu?
Kendi kardesinin ozel gunune gitme deseniz peki karicim diyim ailesine sirtini mi donerdi?
Adamin gecinmeye gonlu yok

Çok saçma sapan bi sebep olmuş.sanki eşiniz boşanmayi planlanmış da bunuda bahane etmiş gbi geldi.hayatinda birisi olabilir mi esinizin

Üzüldüm şimdi kız kardeşinize de üzüldüm şimdi benim yüzümden ablamın yuvası dağılıyor diyecek..ama adam bahane etmiş bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…